Şimdi Ara

Oyunfor.com Rezilliği - Ödenen bakiyenin eklenmemesi ve BAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun. gb satışlarımı bynogame'ye yapıyorum geçen ay başıma bir şey geldi. hesabıma yolladıkları para 2 kere gelmiş. 1 ay sonra siteden beni aradılar böyle böyle bir yanlışlık yapılmış parayı ne zaman geri iade edebilirsiniz diye.

şu an için geri ödeyebilme durumum yok maalesef. hata da tamamen ya onların ya da bankanın hatası. herhangi bir problem çıkar mı ?

Hiç bir problem çıkmaz. Sizin insiyatifinizde. Aynısı başka bir siteden benim de basıma geldi. 2 adet oyun keyi yolladılar. İade edermisiniz dediler. Ben ettim. Hak yemektense iade et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

quote:

bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun. gb satışlarımı bynogame'ye yapıyorum geçen ay başıma bir şey geldi. hesabıma yolladıkları para 2 kere gelmiş. 1 ay sonra siteden beni aradılar böyle böyle bir yanlışlık yapılmış parayı ne zaman geri iade edebilirsiniz diye.

şu an için geri ödeyebilme durumum yok maalesef. hata da tamamen ya onların ya da bankanın hatası. herhangi bir problem çıkar mı ?

Hiç bir problem çıkmaz. Sizin insiyatifinizde. Aynısı başka bir siteden benim de basıma geldi. 2 adet oyun keyi yolladılar. İade edermisiniz dediler. Ben ettim. Hak yemektense iade et.

zaten en kısa zamanda iade edin vs şeklinde bir şey demedi muhasebedeki arkadaş. ne zaman iade edebilirsiniz vs dedi. işte iade edilmediğinda birtakım prosedürler uygulanacak dendi ama o dediği prosedür ne onu bilmiyorum. bankada çalışan ablama sorduğumda iade et mahkemeye bile verebilirler haksız kazançtan dolayı dedi fakat benim yaptığım bir şey değil bu karşı tarafın hatası. o kafamı karıştırdı sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

quote:

zaten en kısa zamanda iade edin vs şeklinde bir şey demedi muhasebedeki arkadaş. ne zaman iade edebilirsiniz vs dedi. işte iade edilmediğinda birtakım prosedürler uygulanacak dendi ama o dediği prosedür ne onu bilmiyorum. bankada çalışan ablama sorduğumda iade et mahkemeye bile verebilirler haksız kazançtan dolayı dedi fakat benim yaptığım bir şey değil bu karşı tarafın hatası. o kafamı karıştırdı sadece.

Üyeliğinizi banlayacaklardır. İsim, mail varsa tc veya telefon bunları karalisteye alacaklardır kendi sitelerinde. Fakat mahkeme yaptırımı olamaz bana kalırsa. Prosedür dedikleri o. Kendi sitelerinden uzaklaştırmak. Kibar şekilde söylemişler. Uğraşmazlar sikayetle. Uğraşsalarda senin suç işlemediğin ortada. Kendi hataları.

• Archamanel kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yani sitelerinden hesabımı banlamak haricinde bir şey yapamazlar o zaman ? cevabınız için teşekkür ederim
  • sorun nedir ne oldu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Bynogame, Gamesatis, Bursagb gibi siteler dururken neden bilinmedik, enteresan sitelerden alışveriş yaparsınız ki?

bynogame den kolay kolay şaşmam. gerçekten müşterisine sahip çıkıyor,tüm imkanlarını onune seriyor..
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Ben Knight Online oyuncusu olarak Kopazar, Oyunfor ve Bynogame sitelerinden başka hiçbir site ile çalışmam. Bu 3 site de güvenilir sitelerdir ve bu zamana kadar 3 ayrı siteden totalde 10.000tl ye yakın sermaye dönderdim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Kaldı ki Oyunfor gibi bir sitenin böyle yapacağını hiç düşünmüyorum. Milyara tenezzül etmeyen kişiler 25tl ye mi tenezzül edecek? Kaldı ki ben onlardan bayilik almayı bile düşünüyorum. İyi forumlar.
  • radef kullanıcısına yanıt
    Bynogame fazla uçuk fiyatlarla çalışıyor özellikle GB konusunda. Kopazarı öneririm size..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.