Şimdi Ara

Oyunfor.com Rezilliği - Ödenen bakiyenin eklenmemesi ve BAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu buraya açıyorum çünkü nereye açacağımı bilemedim. En çok kişininde Knight forumlarında göreceğini düşündüm. O yüzden açtım.

Bugün sabah saatlerinde yaşadığım rezilliği sizlerle paylaşacağım. Oyunfor hesabımda 0.25 kuruş vardı. apple hediye kodu almak istedim sitede 24.88 TL ye satılıyordu. Bende son teklif üzerinden 24.9 TL ödedim. (Sonteklif ödeme aşamasında belirlediğiniz tutarı arttırıyor) Sistem 24TL hesabıma yansıttı. Destek kanalında yardım istediğimdeyse önce Emrah Bey sonrasında Ahmet Bey e aktarıldım. Fakat 20 DK sonucunda bana ödediğim parayı hesabıma aktarmadılar. "Biz burdan bakiye ekleme yapamıyoruz" Arkadaş siz yapamıyosanız kim yapacak bunu? Ben yazılım bölümü mezunuyum. Kod üretmesini biliyosunuz, kocaaa paneliniz var, eğerki bakiye yatıramıyorsanız ordan düzeltme şeklinde nasıl webmasterlıkdır ayrıca. Ben kuruşluk farkta değilim. Maksat yaptığım bir ödemeyi tekrar yapmamak. Bunun sonucunda bir de Ahmet beyden azar yedim. "20 dkdır beklliyosunuz burda 50 kurus için" Siz bir ödeme yaptığınızda bu sisteme geçmezse tekrar mı ödersiniz yoksa yardımmı istersiniz? Bunun sonucunda maksat oradaki bakiyemi eritmek ve bir daha alışveriş yapmamaktı fakat orada hala 0.33 lük bir bakiyem var. O da onlara hayırlı olmasın diyorum. Bu ve bunun gibi oyun şirketlerinin ayakta kalması %100 müşteri memnuniyetiyle alakalı. Sitelerinin en altında varya %100 memnuniyet diye. Ben 1 TL daha ödedim sontekliften. Ve 25 TL lik kodumu aldım. Bir daha da oradan alışveriş yapmayacağım. Ve bütün bu konusmaların sonunda, Chat kanalından banlandım oyunfor.com'da AHMEY BEY sağ olsun kendisi çok iyi bir çözüm üretkeni. Size de önermem. Benim bugün 1 liram haksız olarak yendi. Yarın sizin 20 liranız yenir..
    İyi günler.

• Bynogame, Gamesatis, Bursagb gibi siteler dururken neden bilinmedik, enteresan sitelerden alışveriş yaparsınız ki?
  • insanların 1 lira için düştüğü durumu görünce inanılmaz bir şaskınlık yaşıyorum, bu hiç değişmeyecek sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ben yaşadığmı anlattım. Sağlam, büyük veya değil... Başınıza gelmesin. Gelince anlarsınız. Maksat kuruşlar değil. Bir hak yenmesi.
  • Archamanel kullanıcısına yanıt
    Oyke hocam dogru soyluyorsunuz
    Tekrardan gecmis olsun ne yazikki hicbir yere tam anlamitla guvrnilmiyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben poyrazgame'yi kullanıyorum oldukça iyiler Jurgen Klopp'un dediği sitelerde yıllardır bu işi yapıyor haklı
  • favorim her zaman kopazar, gerisi hikaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun

• soğuk su.
  • Bunlar char satiyor char 1 saat sonra banlaniyor parayi geri vermiyorlar sizi engelliyorlar ipten

• Almayın aldırmayın başka siteden alın 4 tl de bana eksik yatırdılar

• Kopazar kesinlikle en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer90

Bursagb vb. siteler demiş arkadaşımızın biri bilinmedik sitelerden neden alışveriş yaparsınız demiş. Ancak oyunfor dediğimiz site yani şu sizin bilmediğiniz site şuan alexa sıralamasında ilk 500 site arasındadır. Yayıncıları ;
    - Mustafa Yavuz ( Hz.Yasuo)
    - Muhammet Işık (Theokoles)
    - Tuna Akşen (Pinti Panda ) vb. bir kaç yayıncısı daha vardır.
    Steam alanında ki oyun indirimlerine bakabilirsiniz. Amacım burada reklam falan değil arkadaşlar yiğidi öldür hakkını ver derler. Ödeme konusunda 1000 de 1 yaşanan bir durum yaşamıştım benden daha çok uğraştılar ve ödemem sitelerine yansımıştı.
    Canlı destek kısımlarında herhangi bir kötü hitap görmedim şimdiye kadar.
    2 seneye yakındır kendileri ile alışveriş yapmaktayım.Diğer siteler ile de iletişimim oldu ancak oyunfor her zaman bana sıcak gelmiştir.

alexa için de siteye 1000 tl harcayıp bot sokarsanız siz de alexa ' da 500 e düşersiniz. :) bunlarla değerlendirmeyin

yukarda adamın yazdıklarıklarına baktığımızda zaten nasıl bir firma olduğunu anlayabiliyoruz. geçmiş olsun arkadasa diyelim.

benim alışveriş yaptığım iki site var biri bynogame digeri mtcgame ikisi de sağlamdır. diğerleri hikayedir

• dayanamadım giriş yapıp geldim. adam 1 lirası gasp edilmiş gibi yazmış herkeste geçmiş olsun demiş. Sonteklifi biliyorum eskiden %8 komisyon alıyordu. Bynogame'e de gitsen aynı şekilde. 100 lira yüklemek istersen sonteklife gidersen 108 lira ödersiniz. Ne kadar ödediğiniz asıl olan değildir ne kadarlık ödeme başlattığınız asıl olandır gerisi komisyondur. çünkü kart işlerinde komisyonlar çok düşük olduğu için ödeme servisi komisyonu kullanıcıya yansıtılır. gittigidiyorda 25liralık steam veya başka oyun kodlarının 27-28 liraya satılmasının sebebi de budur. bu konuda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

ama müşteriyle düzgün iletişime geçmeme ve üslupsuz konuşma konusunda knight online itemi sattıklarını zamandan biliyorum, irrite ediciler.
  • Ortada gasp var zaten. Komisyon durumu falan yok. Oyle olsa ses etmeyiz.

• bynogame den şaşma. asla üzmez.
  • 3 kuruş fazla kazanıcam diye düştüğün durumlara bak...sazan_avi.online :))
  • gamesultan dan sasma

• uzun süredir bynogame'i kullanıyorum. şimdiye dek bir problem yaşamadım
  • bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun. gb satışlarımı bynogame'ye yapıyorum geçen ay başıma bir şey geldi. hesabıma yolladıkları para 2 kere gelmiş. 1 ay sonra siteden beni aradılar böyle böyle bir yanlışlık yapılmış parayı ne zaman geri iade edebilirsiniz diye.

şu an için geri ödeyebilme durumum yok maalesef. hata da tamamen ya onların ya da bankanın hatası. herhangi bir problem çıkar mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.