Şimdi Ara

OyunGezer 2. Yıl şerefine mükemmel sayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kaçırılmayacak bir sayı daha.

Mount and Blade hediyeli.

OyunGezer 2. Yıl şerefine mükemmel sayı

http://www.oyungezer.com.tr/oyungezer-kasiim-2009/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mottcalem -- 8 Kasım 2009; 12:04:58 >

• Bulabilirsem alırım
  • 25 sayısınada sahibim. Türkiyede bu işi yapan en iyi ekiptir* kendileri...

*Dergi demedim çünkü ekip gidince dergi sap gibi kalıyor(bkz. Level)
  • Bugün yarın alıcam ben de,geçen baktım gelmemişti,süper bi dergi okuması çok zevkli...
  • İstanbul'da ve yakın şehirlerde bugün çıktı, diğer şehirlerde yarın çıkıcak...
  • alanında en iyisi...
  • monut blade orjinal veriyor hayatta kaçırmam
  • verdikleri oyunda oyun olsa pfff.ama içerik süper alayına ogz goyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

monut blade orjinal veriyor hayatta kaçırmam

• Süper Mount & Blade ne zamandır levelı bırakmayı düşünüyodum inş. bu ay olur
  • Dunyada ilk kez Biz inceledik

Assasins Creed 2

tabi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Dunyada ilk kez Biz inceledik

Assasins Creed 2

tabi tabi

ilk inceledikleri doğru.. hiçbir yabancı site veya dergi incelemedi daha oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

Süper Mount & Blade ne zamandır levelı bırakmayı düşünüyodum inş. bu ay olur

Zaten son yedikleri naneden sonra hiç bakılmaz yüzlerine.
  • quote:

Assasins Creed 2

tabi tabi

oyungezermiş levelmiş bunlar 15 yaş grubuna hitap ediyor birde okuyucuyu salak yerine koyuyorlar. Doğru düzgün inceleme yok ana hatlarıyla herkesin bildiğini söylüyorlar bu da dergi oluyor.

ilk kez siz incelediniz he he öyledir öyle

• oyungezeri levelle bir tutma.. ya sen hiç okumadın yada okudun ama kavrayamadın..okuyucuyu salak yerine koymayan ekip oyungezer ekibidir...
  • Henüz Mersin'e ulaşmadı sanırım.
  • quote:

Assasins Creed 2

tabi tabi

Hayır niye güldüğünü anlamadıkkk....
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

oyungezeri levelle bir tutma.. ya sen hiç okumadın yada okudun ama kavrayamadın..okuyucuyu salak yerine koymayan ekip oyungezer ekibidir...

al birini vur ötekine , hiç okumasam yorm yapar mıyım ?
    neyse zaten dergi yayıncılığı artık ölmek üzere. tam sürüm vermeseler 1000 dahi satamayacaklar. bunu kendileri de biliyor. bir tek aramızdaki fanboylar bilmiyor. Sana laf atmıyorum kimseye laf atmıyorum malesef oyun dergisi sektörü bu ülkede tüketicilerini salak yerne koyuyor. yüzlerce örnek verebilirim ama gerek yok. Hakikaten söylüyorum arkadaşlar paranızı boşa harcamayın bir sürü site var. Üstelik bu sitelerde fotoğraf altına gereksiz espricikler yerleştirip oyunu inceledik demiyorlar. Oyungezer ve level oyun tanıtımı , oyun incelemesi, oyun etüdü olarak çok zayıflar. Paranızı kaptırmayın, iyi oyun verdiklerinde alın o kadar. Bunların web siteleri dahi dergi içeriklerinden daha doyurucu.
    üzgünüm ama böyle, kimsenin zoruna gitmesin. bu da benim fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

quote:

Assasins Creed 2

tabi tabi

oyungezermiş levelmiş bunlar 15 yaş grubuna hitap ediyor birde okuyucuyu salak yerine koyuyorlar. Doğru düzgün inceleme yok ana hatlarıyla herkesin bildiğini söylüyorlar bu da dergi oluyor.

ilk kez siz incelediniz he he öyledir öyle

Bize şuan dünyada yayınlanmış bir AC2 incelemesi gösterin bizde gülelim.Daha IGN,Gamespot gibi yerler Ubisoft'un online ambargosu yüzünden incelemesini yayınlayamamışken -ki yakın zamanda LEVEL dergisi yapmaya kalktı aldı ağzının payını-,diğer yazılı basınlar incelemeye ancak Aralık ayında yer verecek iken,Oyungezer'in bu yaptığı bana göre büyük başarıdır.

• Neyin kavgasını yapıyorsunuz anlayamadım.Almak isteyen alır okur isterse koleksiyon yapar, istemeyen de almaz ben şahsen almıyorum internette hertürlü inceleme vs. bulunmakta almak isteyenede karışamam kendi bileceği iş. Bana göre ilk inceleyenin kim olduğuda önemli değil doyurucu bilgiler varsa benim için yeterli. İlk miş son muş hiç farketmez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.