Şimdi Ara

OyunGezer 2. Yıl şerefine mükemmel sayı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne var ne yok ?
    İçerikler nasıl ? (inceleme vs.)
    Poster var mı ? Varsa hangi oyuna ait ?
  • Dergiyi dün aldım.

Oyun olarak Mount&Blade tam sürüm olarak veriliyor.Ayrıca bu sayıda Aion Strateji Rehberi vermekteler.

İnceleme olarak 4 sayfalık Assasins's Creed 2 incelemesi gayet tatmin edici.Eğer Sinan Abi'nin yazdığı kadar var ise harika bir oyun bekliyor bizleri ve AC2 incelemesini okuyunca LEVEL dergisine yazdıklarında ne kadar haklı olduklarını anladım.

PES10,2K10 ve NBA Live karşılaştırması,Uncharted2,Tekken 6,Machinarium,Saw,Tropico 3,Risen,Boederlands,Brütal Legend mevcut diğer incelemeler.

Birde artık 3 ayda bir çıkacak olan Free2Play isimli yeni bir dergiyi piyasaya sürmüş durumdalar.

@the_manyah

Resmi X-Box 360 dergisi ve diğer bir çok dergi AC2 incelemesini Aralık ayında çıkartacağından OGZ dünyada ilk inceleyen dergi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 13 Kasım 2009; 8:41:21 >
  • Oyungezer'in bütün sayıları mevcut bu ayda harika bir sayı olmuş ellerine sağlık Level'da battıkça batıyor iki dergi arası rekabet olurda böyle rekabet olmaz sırf karalamak için 6 puan verilen harika bir oyun sonra inceleme kaldırılıyor neymiş her yere aynı zamadna yollanmış ilk bize geldi demiyor ki OGZ derginin geç çıkmasının avanatajı dünyada ilk bizim derigimizde diyorlar dikkat ediyorsanız OGZ her ay da almaya devam edeceğim helal olsun verdiğim paralara
  • Amasya'da nerde bulabilirim :(
  • Risen incelemeleri dışında güzel bir sayı. Risen'ı inceleyen kişi yazarlığı bıraksın.
  • verdikleri mount&blade (at ve kılıç) oyunu ile alakalı bi sorum olacak...
    oyun dergi sürümü ama kopya koruması var sanırım.
    bi arkadaşım arkadaşından alıp kurmaya kalkmış, kurdurmamış.
    aldığı arkadaşım kurduktan sonra tabi... tam detayını öğrenemedim ama kuramamış ikinci eleman.
    kurulum sayısı limiti var mı acep?

yakınlarda format çekecem, daha kurmadım, formattan sonra mı kursam dedim de.
    şimdi kurup, formattan sonra kuramazsın ikazı almayım...
    merak da ediyorum, göz kırpıyor sürekli bana
  • Fiyat nedir??? Siz aşırı derin konulara girmişiniz :D:D
  • 6.5 TL fiyatı.

Zurrani derginin forumundaki DVD ile ilgili bölüme bir bak istersen,daha iyi sonuç alabilirsin bende tam olarak birşey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Oyungezer ve Level dergisi arasında ciddi bir rekabet var
    Aşağıdaki Oyungezer dergisinin Level dergisine açık mektubunu okuyabilirsiniz. Level ayıp ediyor.

http://www.oyungezer.com.tr/haberler/level-dergisine-acciik-mektup-200911031922/

Yazık ya. Elif'i severdim halbuki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.