Şimdi Ara

Oyungezer Dergisi Türkçe beta ve 1950 RP sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Reney

Şimdi kod verilecek o kodu girince kata skini+kbt hakkı alacaksak level alsakda olur mu ?

levelda ogzde sadece kbt giriş kodu vericek. kbt ye üye olduğun mail adresine daha sonra kata kodu gelicek
  • quote:

Şimdi kod verilecek o kodu girince kata skini+kbt hakkı alacaksak level alsakda olur mu ?

degiyi okumak gibi bir niyetin yoksa olur. 8 lira veriyorum dergiye de bakayım dersen OGZ al
  • Ee katarina ve skini olanlar olabilir , en kotu katarinasi olanlar coktur . Bunlar icin de degisen bisey olmayacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Ee katarina ve skini olanlar olabilir , en kotu katarinasi olanlar coktur . Bunlar icin de degisen bisey olmayacak mi?

Yukariya yazmistim ama neyse.

Sampiyon varsa parasi geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

quote:

degiyi okumak gibi bir niyetin yoksa olur. 8 lira veriyorum dergiye de bakayım dersen OGZ al

Ben level okurum ogz wolfteam promosyon kodu verdikten sonra gözümden çok düştü..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

quote:

Ben level okurum ogz wolfteam promosyon kodu verdikten sonra gözümden çok düştü..

O wolfteam promosyonu ekstra 2k 3k satış demek aynı LOL'de olucağı gibi. Dergicilik açısından 2 oyunun farkı yoktur ki olmaması lazım. Medya dediğin tarafsız olmalı. Wolfteam'i bebeler oynuyor boşverelim derse olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkndarker -- 1 Ağustos 2012; 17:27:06 >

• Eğer kata varsa rp gelmesi gibi bir saçmalık olmaz heralde. Hiç sanmıyorum öyle olacağını.

• bende zaten katarina karakteri var o zaman ne olcak bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krieger37

bende zaten katarina karakteri var o zaman ne olcak bilen varmı?

SANA DİREK KATARİNAYI GÖNDERCEKLER.
  • ben boksçu blitzcrank istiyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

quote:

Orijinalden alıntı: Présacheth

Peki neden 'Kum Fırtınası Katarina' verdikleri açıklandımı ? Diğer tüm ülkelere kendileriyle ilgili yeni skinler yapılıp verildi,bize neden bizle alakası olmayan ve oyunda önceden bulunan skin veriliyor ? Bu skine daha önceden sahip olanlara ne olacak ?

+1

Sampiyon varsa supporta ticket atip parasini alabiliyorsunuz. Ya da ticket a gerek yok da olabilir

bende hem champ hem skin var, şimdi bana 1950 rp mi gelcek durduk yere? saçmalığa gel. Ben battal gazi tryndamere istiyodum. o olmazsa yeniçeri master yi de olurdu yani.

Günlerdir Sarıkız Alistar'ı görüyorum halbuki rüyalarımda

öldürdün beni

• Bu verilen kod East serverlarda geçerlimi ?

Ayrıca kodu nereye giriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

quote:

Orijinalden alıntı: krieger37

bende zaten katarina karakteri var o zaman ne olcak bilen varmı?

SANA DİREK KATARİNAYI GÖNDERCEKLER.

biraz daha açık olabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Bu verilen kod East serverlarda geçerlimi ?

Ayrıca kodu nereye giriyoruz ?

Okusana be kardeşim şu yorumları ya.
  • Leveldaki kodlari level'in sitesine girecegiz de ben ogz aldim onun kodunu nereye girecegiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Leveldaki kodlari level'in sitesine girecegiz de ben ogz aldim onun kodunu nereye girecegiz?

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.