Şimdi Ara

Oyunlar çok pahalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlar inanılmaz derece pahalı buna rağmen 180-200 tl ye oyun alan insanlar var açıkçası kazandığım paranın 200 tl sini oyuna vermek bana koyuyor. Piyasanın bu kadar artması oyun içeriklerinin artmasından mı kaynaklanıyor çözemedim. fifa bf gibi oyun serilerini eskiden 35-65 tl alırken şimdi 300 lere kadar çıkmasını neye bağlamak gerekir? Yeni çıkan oyunlar ateş pahası. Bir Total War hayranı olarak (warhammer serisi hariç) oyunu alamamak beni çok mutsuz ediyor. yaz indiriminde belki inebilir. 65 tl den fazla vermek istemiyorum ve tamamen paramı çalıyorlar gibi hissediyorum. Çünkü psikolojik bir baskı hissediyorum kendimde almak için birde adamlar daha oyun çıkmadan dlc çıkartıp daha fazla para koparmaya çalışıyorlar.

Tamamen hırsızlık...

• paramızın değeri yok
  • Arz talep meselesi.
  • Paranın degeri yok ki en basiti bir sinemaya git orda da 50-60 harcarsin ya da otur bir yemek ye yine -50 Ya da hic bir sey yapma sadece çık dolaş eh yine -50 bu dedigim şeyler maksimum 1-2 saat içerisinde tükenen şeyler ama bir oyun en kötü 10 saat gidiyor ben 10 saatlik bir sinema filmi veya bir tiyatro görmedim pahalı olduğu konusunda hem fikirim ama ülkede şartlar böyle olunca buna da yapacak bir şey yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma o zaman!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlar çok ucuz aslında, bizim paramız çok değersiz.
  • Oyunlar pahalı, biz fakiriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Paranın degeri yok ki en basiti bir sinemaya git orda da 50-60 harcarsin ya da otur bir yemek ye yine -50 Ya da hic bir sey yapma sadece çık dolaş eh yine -50 bu dedigim şeyler maksimum 1-2 saat içerisinde tükenen şeyler ama bir oyun en kötü 10 saat gidiyor ben 10 saatlik bir sinema filmi veya bir tiyatro görmedim pahalı olduğu konusunda hem fikirim ama ülkede şartlar böyle olunca buna da yapacak bir şey yok gibi
    Daha Kötüsü de insanlar buna alıştı ben buna sinir oluyorum. Sinema 60 lira matrix gibi yüzüklerin efendisi gibi filmlere kaça izliyorduk hatırlayın bu nedir. Şimdiki avengers gibi kıytırık filmlere 60 lira veriliyor. Oyunlarda ise şuan ki oyun kalitesi eskilere göre iyi buna göre bir fiyat artışı olabilir onda haklısın ama 200 300 olmaz abi zorlasan olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BEECD6547

Alma o zaman!
    Hocam öyle alma demek kolay, çok güzel oyunlar var haksızlık etmeyelim. Alınabilir miktarda olsa tamam sen haklısın diyeceğim. 65 i az söylemiş olabilirim bazı oyunlar için ama 180, 200, 300 (yuh artık) verir misin?
  • Total War Three kingdom 200 liraya değer bir oyun ufak tefek sorunlar dışında harika bir tw oyunu. Eski serilerdeki optimizasyon sorunu yapay zeka problemleri hiç birisi yok gerçekten Bende total war manyağı biriyimdir. Almanı öneririm pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 8 Haziran 2019; 18:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bende bundan bahsediyorum dayanamayıp alıyoruz ama yanlış yapıyoruz olmaz olmaması lazım değmez.
  • WindRanger kullanıcısına yanıt
    Hocam pahalı olan şey sadece oyunlar değil ki Türkiye'de hayat pahalı, son 3 yılda neredeyse her şey iki katına çıktı parasal anlamda yani buna alışmalıyız bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.