Şimdi Ara

oyunlar donuyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fanın üzerinde 1 tane bile toz yoktu ayrı yeten yeniden macun sürdüm.sorun gitmedi halen devam ediyor cpu kullanımı sabit %25 te duruyor.şuan kaspersky le taratıyorum bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikt -- 19 Kasım 2009; 9:43:23 >
  • kaspersky le tarattım bişey çıkmadı ? ne oldugunu hala çözebilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatikt

kaspersky le tarattım bişey çıkmadı ? ne oldugunu hala çözebilmiş değilim.

Bilgisayarını teknik servise götürmeye gidebilirsin.Yüklemiş olduğun oyunlarda oyun yok diye tahmin ediyorum.Yüklemiş olduğun oyunlardanda olabilir.Her oyunda mı donma problemini yaşıyorsun ?
  • her oyunda değil sadece gta IV,bionic comando ve gta sa da yapıyor.
    pes 2010,nfs shift te donma yapmıyor. aynı oyunları baska makinayada kurdum onlarda böyle sorun yapmıyor.
  • quote:

her oyunda değil sadece gta IV,bionic comando ve gta sa da yapıyor.
    pes 2010,nfs shift te donma yapmıyor. aynı oyunları baska makinayada kurdum onlarda böyle sorun yapmıyor.

O oyunların ekran kartı yani minimum sistem tavsiyelerini buraya yazar mısınız?Oyunların bilgisayarınızı kasabileceğinden şüpheleniyorum.
  • şöyle diyebilirim oyunları en düşük ayara yani low a kadar düşürdüğümde bile donmalar oluyor. başka bi göszlemlediğim şey yine aynı donma sorunu en kötü basit bi oyunda bile donma yapıyor ör:eski atari oyunları aynı ekran kartıyla daha önce p4 lü bilgisayarımda oynardım sorun olmazdı.

yeni makinayıda yazım
    sistemim
    AMD Phenom II X4 3.00 /-/ SONY DVD+R /-/ 250 GB HITACHI HDD /-/ GIGABYTE GA-M720-US3 /-/ 4 GB RAM KINGSTON 800 MHZ /-/ ATİ ( ASUS HD EAH3650 DDR2 ) HYUNDAI Q995 19" /-/ XILENCE XP480 480W POWERSUPPLY /-/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikt -- 19 Kasım 2009; 10:24:57 >
  • quote:

şöyle diyebilirim oyunları en düşük ayara yani low a kadar düşürdüğümde bile donmalar oluyor. başka bi göszlemlediğim şey yine aynı donma sorunu en kötü basit bi oyunda bile donma yapıyor ör:eski atari oyunları aynı ekran kartıyla daha önce p4 lü bilgisayarımda oynardım sorun olmazdı.

yeni makinayıda yazım
    sistemim
    AMD Phenom II X4 3.00 /-/ SONY DVD+R /-/ 250 GB HITACHI HDD /-/ GIGABYTE GA-M720-US3 /-/ 4 GB RAM KINGSTON 800 MHZ /-/ ATİ ( ASUS HD EAH3650 DDR2 ) HYUNDAI Q995 19" /-/ XILENCE XP480 480W POWERSUPPLY /-/

Sorunu sadece oyunlarda mı yaşıyorsunuz?Herhangi bir MSN , Windows Media Player gibi programlarda donma oluyor mu ?
  • Hocam c*acktendir büyük ihtimalle. Çünkü shift'i bende oynuyorum hiçbir problem yok ama GTA IV'de biraz kasmalar oluyor. Muhtemelen c*ack dosyası le ilgili bir problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Kemalist--

quote:

şöyle diyebilirim oyunları en düşük ayara yani low a kadar düşürdüğümde bile donmalar oluyor. başka bi göszlemlediğim şey yine aynı donma sorunu en kötü basit bi oyunda bile donma yapıyor ör:eski atari oyunları aynı ekran kartıyla daha önce p4 lü bilgisayarımda oynardım sorun olmazdı.

yeni makinayıda yazım
    sistemim

Sorunu sadece oyunlarda mı yaşıyorsunuz?Herhangi bir MSN , Windows Media Player gibi programlarda donma oluyor mu ?

evet sorun sadece söylediğim oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafabidunya

Hocam c*acktendir büyük ihtimalle. Çünkü shift'i bende oynuyorum hiçbir problem yok ama GTA IV'de biraz kasmalar oluyor. Muhtemelen c*ack dosyası le ilgili bir problem.

yok kardeş ondan olacıgını sanmam dediğim gibi daha öncede oynuyordum aynısıyla
  • baska çözüm yolu bilen varmı arkadaslar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.