Şimdi Ara

oyunlar donuyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar slm gta 4 , bionic comanda , gta sa oyunlarında oyun agır çekimden bi anda hızlanıyor.tekrar donuyor eski sistemim p4 te böyle sorunlar olmazı,ayrı yeten pes 2010 , nfs shift te böyle donmalar olmuyor yardımlarınız bekliyorum.ne yapmam lazım bu sorunu gidermek için windows 7 x64 kullanıyorum.

sistemim
    AMD Phenom II X4 3.00 /-/ SONY DVD+R /-/ 250 GB HITACHI HDD /-/ GIGABYTE GA-M720-US3 /-/ 4 GB RAM KINGSTON 800 MHZ /-/ ATİ ( ASUS HD EAH3650 DDR2 ) HYUNDAI Q995 19" /-/ XILENCE XP480 480W POWERSUPPLY /-/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartı,anakart driverlrını sil yeniden güncel olanlarını yüklemeyi dene
  • driverleri güncellemiştim. ati 9.10 kullanıyorum.
  • sorun driverlerde en son sürümleri yükle bence..bi ara o problem bendede vardı
  • arkadaslar dedğinizi yaptım driverleri tekrar kurdum ama sorun gitmiş değil.başka bir çözüm yolu varmı ?
  • arkadaslar bu sorunu daha önce yaşayıp aşan kimse yokmu ?
  • aklıma oyunların korsan olmasından dolayı bir sorun olabileceği gibi saçma birşey geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun (cs2) sürekli donuyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) oyunlar korsan dediğin gibi ama daha önceden böyle bi sorun olmuyordu. makine p4 lü iken hiç yaşamamıştım şimdiki makinede nedense böyle bi sorun olmaya başladı.
  • AMD işlemci kullanıyosun daha önce benim başıma şöyle bişey gelmişti. oyunlarda %100 yük olunca işlemci frekansı düşüyordu 3000mhz dan 800mhz a. daha sonra bunun anakartın çipsetinin ısınmasından kaynaklandığını öğrendim. anakarta çipset soğutucusu aldım ve düzeldi. overclock yapıyosan onu kaldır o zaman da düzelir. default da sorun yoktu bende. soğutucuyu merak ediyosan şu:
    Thermalright HR-05
     oyunlar donuyor !
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • caqlayan bende olan sorun şu oyunu açmaya çalıştıgımda açılırken donmalar başlıyor şu video ekranı falan çıkarken ordan donmaya başlıyor taki oyuna girinceye kadar oyun içindede devam ediyor donmalar.ayrıca o/c yapmıyorum.
  • peki sıcaklık durumu nasıl?
  • sıcaklık cpu 58-60 larda ekran k 37-39 derece yanlız dün dikkatimi çeken bişey cpu kullanımı hep %25 ti.hiç bişey yapmadıgım halde 0 a düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatikt

sıcaklık cpu 58-60 larda ekran k 37-39 derece yanlız dün dikkatimi çeken bişey cpu kullanımı hep %25 ti.hiç bişey yapmadıgım halde 0 a düşmedi.

tam tersi olmasın o?
  • yok dediğim gibi ekran kartında fan yoktur ızgaralı sadece bende ona 12 lik bi fan koymuştum yanına :)
  • quote:

yok dediğim gibi ekran kartında fan yoktur ızgaralı sadece bende ona 12 lik bi fan koymuştum yanına :)

cpu o zaman çok sıcak senin. o yüzden yavaşlıyor. 60 ı geçmemesi lazım normalde. geçince anakart otomatik soğutma sistemine geçip işlemci hızı düşürüyodur
  • peki ne yapmam lazım ne önerirsin ?
  • quote:

peki ne yapmam lazım ne önerirsin ?

fanı bi çıkar temizle. bi termal macun al macunu yenile. öyle dene. hala düşmezse uygun bi fiyata soğutucu fan al.
  • saol kardeş yorumların için dediklerini aksam bi eve ulaşınca deniyeyim :)
  • quote:

saol kardeş yorumların için dediklerini aksam bi eve ulaşınca deniyeyim :)

sonucu buraya da yazarsan seviniriz
  • tabiki yazarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.