Şimdi Ara

oyunlar donuyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar slm gta 4 , bionic comanda , gta sa oyunlarında oyun agır çekimden bi anda hızlanıyor.tekrar donuyor eski sistemim p4 te böyle sorunlar olmazı,ayrı yeten pes 2010 , nfs shift te böyle donmalar olmuyor yardımlarınız bekliyorum.ne yapmam lazım bu sorunu gidermek için windows 7 x64 kullanıyorum.

sistemim
    AMD Phenom II X4 3.00 /-/ SONY DVD+R /-/ 250 GB HITACHI HDD /-/ GIGABYTE GA-M720-US3 /-/ 4 GB RAM KINGSTON 800 MHZ /-/ ATİ ( ASUS HD EAH3650 DDR2 ) HYUNDAI Q995 19" /-/ XILENCE XP480 480W POWERSUPPLY /-/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartı,anakart driverlrını sil yeniden güncel olanlarını yüklemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Ekran kartı,anakart driverlrını sil yeniden güncel olanlarını yüklemeyi dene
    driverleri güncellemiştim. ati 9.10 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatikt

driverleri güncellemiştim. ati 9.10 kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    sorun driverlerde en son sürümleri yükle bence..bi ara o problem bendede vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillBurndeluxe

sorun driverlerde en son sürümleri yükle bence..bi ara o problem bendede vardı

Alıntıları Göster
    arkadaslar dedğinizi yaptım driverleri tekrar kurdum ama sorun gitmiş değil.başka bir çözüm yolu varmı ?
  • quote:

arkadaslar dedğinizi yaptım driverleri tekrar kurdum ama sorun gitmiş değil.başka bir çözüm yolu varmı ?

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu sorunu daha önce yaşayıp aşan kimse yokmu ?
  • quote:

arkadaslar bu sorunu daha önce yaşayıp aşan kimse yokmu ?

Alıntıları Göster
    aklıma oyunların korsan olmasından dolayı bir sorun olabileceği gibi saçma birşey geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

aklıma oyunların korsan olmasından dolayı bir sorun olabileceği gibi saçma birşey geldi.

Alıntıları Göster
    :) oyunlar korsan dediğin gibi ama daha önceden böyle bi sorun olmuyordu. makine p4 lü iken hiç yaşamamıştım şimdiki makinede nedense böyle bi sorun olmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

Alıntıları Göster
    AMD işlemci kullanıyosun daha önce benim başıma şöyle bişey gelmişti. oyunlarda %100 yük olunca işlemci frekansı düşüyordu 3000mhz dan 800mhz a. daha sonra bunun anakartın çipsetinin ısınmasından kaynaklandığını öğrendim. anakarta çipset soğutucusu aldım ve düzeldi. overclock yapıyosan onu kaldır o zaman da düzelir. default da sorun yoktu bende. soğutucuyu merak ediyosan şu:
    Thermalright HR-05
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

AMD işlemci kullanıyosun daha önce benim başıma şöyle bişey gelmişti. oyunlarda %100 yük olunca işlemci frekansı düşüyordu 3000mhz dan 800mhz a. daha sonra bunun anakartın çipsetinin ısınmasından kaynaklandığını öğrendim. anakarta çipset soğutucusu aldım ve düzeldi. overclock yapıyosan onu kaldır o zaman da düzelir. default da sorun yoktu bende. soğutucuyu merak ediyosan şu:
    Thermalright HR-05

Alıntıları Göster
    caqlayan bende olan sorun şu oyunu açmaya çalıştıgımda açılırken donmalar başlıyor şu video ekranı falan çıkarken ordan donmaya başlıyor taki oyuna girinceye kadar oyun içindede devam ediyor donmalar.ayrıca o/c yapmıyorum.

• quote:

caqlayan bende olan sorun şu oyunu açmaya çalıştıgımda açılırken donmalar başlıyor şu video ekranı falan çıkarken ordan donmaya başlıyor taki oyuna girinceye kadar oyun içindede devam ediyor donmalar.ayrıca o/c yapmıyorum.

Alıntıları Göster
    peki sıcaklık durumu nasıl?
  • quote:

peki sıcaklık durumu nasıl?

Alıntıları Göster
    sıcaklık cpu 58-60 larda ekran k 37-39 derece yanlız dün dikkatimi çeken bişey cpu kullanımı hep %25 ti.hiç bişey yapmadıgım halde 0 a düşmedi.
  • quote:

sıcaklık cpu 58-60 larda ekran k 37-39 derece yanlız dün dikkatimi çeken bişey cpu kullanımı hep %25 ti.hiç bişey yapmadıgım halde 0 a düşmedi.

tam tersi olmasın o?
  • quote:

quote:

tam tersi olmasın o?

Alıntıları Göster
    yok dediğim gibi ekran kartında fan yoktur ızgaralı sadece bende ona 12 lik bi fan koymuştum yanına :)

• quote:

yok dediğim gibi ekran kartında fan yoktur ızgaralı sadece bende ona 12 lik bi fan koymuştum yanına :)

cpu o zaman çok sıcak senin. o yüzden yavaşlıyor. 60 ı geçmemesi lazım normalde. geçince anakart otomatik soğutma sistemine geçip işlemci hızı düşürüyodur
  • quote:

quote:

cpu o zaman çok sıcak senin. o yüzden yavaşlıyor. 60 ı geçmemesi lazım normalde. geçince anakart otomatik soğutma sistemine geçip işlemci hızı düşürüyodur

Alıntıları Göster
    peki ne yapmam lazım ne önerirsin ?

• quote:

fanı bi çıkar temizle. bi termal macun al macunu yenile. öyle dene. hala düşmezse uygun bi fiyata soğutucu fan al.
  • quote:

quote:

fanı bi çıkar temizle. bi termal macun al macunu yenile. öyle dene. hala düşmezse uygun bi fiyata soğutucu fan al.

Alıntıları Göster
    saol kardeş yorumların için dediklerini aksam bi eve ulaşınca deniyeyim :)
  • quote:

sonucu buraya da yazarsan seviniriz
  • quote:

quote:

sonucu buraya da yazarsan seviniriz

Alıntıları Göster
    tabiki yazarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.