Bildirim
Oyun Oynarken Bilgisayar Reset Atıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sistemini yazar mısın? -
i5-4670K
Gigabyte z97x-ud3h
4x2 DDR3 1600mhz. ram
Msi gtx 770. -
UP.
Furmark ile test ettiğimde hiçbir sıkıntı yok. Oyuna girdikten sonra 3-4 dk sonra reset atıyor. -
Kaç saat furmark yaptınız? Benimde bilgisayarım tek 1 oyunda kapanıyordu kapandıktan sonra psu'dan off on yapmadan açılmıyordu. Gta 5'te 1-2 kere res atınca arkadaştan rica ettim kendi psusunu getirdi test ettik ne kapanma ne res hiç bir sorun yok. Sistemi komple 2-3 saat yük altına sokup test edin mümkünse başka bir psu ilede deneyebilirsiniz. -
Evet arkadaşlar sorun PSU'da. Nerede tamir ettirebilirim ? -
Arizadan eminsen 2.elde psu tamiri yapan refli uyeler mevcuttu..quote:
Orijinalden alıntı: Kharmantides
Evet arkadaşlar sorun PSU'da. Nerede tamir ettirebilirim ?
Cx 750 orta seviye psudur.kolayca bozulmaz..
İyice arastirmali.kapasitorlerucmus olabilir.. -
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman sonra kasadan ekran kartını söktüm. Daha loading ekranında resetlenen bilgisayara anakartın tümleşik ekran kartını kullanarak oyunu donarak da olsa oynayabildim. Ekran kartı mı arızalıdır yoksa anakartın ekran kartı giriş soketi mi ? Nasıl anlayabilirim ? Teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X