Şimdi Ara

Oyun oynarken pc donuyor tek çözüm Reset atmak oluyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
21.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçen senelerde GTAIV de yaşadığım sorunu format atarak atmıştım üzerinden sonra Episodes From Liberty City'de, Mafia II'de ve şimdide MW2 oynarken yaşıyorurum.İlk zamanlarda olmuyordu şimdi çıktı Mw2de sorun oyun oynarken takılıyor Alt+Tab, Ctrl+Alt+Del vs. gibi işlemler işlemiyor sadece reset atmak gerekiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Not: Sistemim imzamda mevcut sistemimle ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum.

• Ekran kartı yetersiz geliyordur, Ramlar yetersiz geliyordur.Aklıma başka birşey gelmiyor sorun bunlardan kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Ekran kartı yetersiz geliyordur, Ramlar yetersiz geliyordur.Aklıma başka birşey gelmiyor sorun bunlardan kaynaklanıyordur.
    Aynı sorun bende de var. Biraz önce bu bölüme konu açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketum

evet aynı sorun ikinizde de var :(
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İlk format zamanlarında olmayan şey sonrasındaki sorunların acaba virüs ile ilgili olabilir mi ? Çünkü oyunun tüm özelliklerini low a düşürüncede High a çıkarınca'da aynı sorunu yaşamam garipsencek bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 9 Ekim 2010; 16:20:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

İlk format zamanlarında olmayan şey sonrasındaki sorunların acaba virüs ile ilgili olabilir mi ? Çünkü oyunun tüm özelliklerini low a düşürüncede High a çıkarınca'da aynı sorunu yaşamam garipsencek bir durum.

Alıntıları Göster
    @Ege_Aşığı'yla benim konuda konuştuğumuz bir olay termal macun. Büyük ihtimal termal macundan da kaynaklanabilir. Sonuçta oyunlarda CPU sıcaklığı artıyor. Şahsen ben termal macunu deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

quote:

3 olduhttp://forum.donanimhaber.com/m_43621888/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43621888

Benim konudaki yorumlardan biri olabilir sebep. Havaların aniden soğuması. 3'ümüzde de aynı anda olması tesadüf olmayabilir. Bir de 3'ümüzün de anakartı asus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

quote:

3 olduhttp://forum.donanimhaber.com/m_43621888/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43621888

Benim konudaki yorumlardan biri olabilir sebep. Havaların aniden soğuması. 3'ümüzde de aynı anda olması tesadüf olmayabilir. Bir de 3'ümüzün de anakartı asus.

Alıntıları Göster
    Everest adlı yazılımı indirip, kurunuz. Tüm sıcaklık değerlerini SS şeklinde buraya ekleyiniz. Özellikle ( GPU ve CPU ve North Bridge)

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Everest adlı yazılımı indirip, kurunuz. Tüm sıcaklık değerlerini SS şeklinde buraya ekleyiniz. Özellikle ( GPU ve CPU ve North Bridge)

Alıntıları Göster
    Benim sıcaklıklarda problem yok everest daima kuruludur zaten. Cpu çekirdekler 30 civarı boşta. GPU boşta 45 derece. Anakart 35, HDD 28 derece problem yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Alıntıları Göster
    @Frmtr forumundan вєяσк adlı kullanıcıdan alıntı;

YAZILIM ÖNERİLERİ
    1) Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesindeki Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğine tık koyduktan sonra:
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\En Son Kullandıklarım
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\History
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Temp
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Temporary Internet Files
    C:\WINDOWS\Prefetch
    C:\WINDOWS\Temp
    Klasörlerinin içindeki herşeyi siliniz.

2) Başlat > Çalıştır'a "msconfig" yazıp, Tamam deyiniz.
    - Açılan pencerenin Genel sekmesindeki, Seçmeli Başlangıç seçeneğine Tık koyunuz.
    - Aynı pencere de bu kez Başlangıç sekmesinde; Temizleme ve Antivirüs Programlarınızın dışında kalan tüm programların tıkınız kaldırınız.
    - PC'nizi yeniden başlatınız, karşınıza gelen ilk penceredeki kutucuğa Tık koyunuz.

Performansınızı tekrar deneyiniz.
    Eğer olmaz ise, sürücülerinizden ya da donanımınızdan şüphelenebiliriz artık.

-------------------------------

Bunu yaptıktan sonra son 1.30 2 saattir sorun yaşamadım denemenizde fayda var.

@makedonn

Buyur benim sıcaklık değerlerinin SS'si (Doğru yeri çekebilmişimdir umarım);

• quote:

@Frmtr forumundan вєяσк adlı kullanıcıdan alıntı;

YAZILIM ÖNERİLERİ
    1) Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesindeki Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğine tık koyduktan sonra:
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\En Son Kullandıklarım
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\History
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Temp
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Temporary Internet Files
    C:\WINDOWS\Prefetch
    C:\WINDOWS\Temp
    Klasörlerinin içindeki herşeyi siliniz.

2) Başlat > Çalıştır'a "msconfig" yazıp, Tamam deyiniz.
    - Açılan pencerenin Genel sekmesindeki, Seçmeli Başlangıç seçeneğine Tık koyunuz.
    - Aynı pencere de bu kez Başlangıç sekmesinde; Temizleme ve Antivirüs Programlarınızın dışında kalan tüm programların tıkınız kaldırınız.
    - PC'nizi yeniden başlatınız, karşınıza gelen ilk penceredeki kutucuğa Tık koyunuz.

Performansınızı tekrar deneyiniz.
    Eğer olmaz ise, sürücülerinizden ya da donanımınızdan şüphelenebiliriz artık.

-------------------------------

Bunu yaptıktan sonra son 1.30 2 saattir sorun yaşamadım denemenizde fayda var.

@makedonn

Buyur benim sıcaklık değerlerinin SS'si (Doğru yeri çekebilmişimdir umarım);

Alıntıları Göster
    Yukarıdakiler firefox geçmişini silmiyor değil mi? Bir de senin baya sık oluyordu galiba 1.30-2 saattir dediğine göre. Benim günde bir kere falan oluyor. Bugün hiç olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Yukarıdakiler firefox geçmişini silmiyor değil mi? Bir de senin baya sık oluyordu galiba 1.30-2 saattir dediğine göre. Benim günde bir kere falan oluyor. Bugün hiç olmadı.

Alıntıları Göster
    evet epey oluyordu :( şu ana kadar bir sorun yok :)
  • quote:

evet epey oluyordu :( şu ana kadar bir sorun yok :)

Alıntıları Göster
    Fanlar tozlu mu ısınma sorunu da olabilir.
  • quote:

Fanlar tozlu mu ısınma sorunu da olabilir.

Alıntıları Göster
    Benim anakart, işlemci, ram, ekran kartı 0. Toz felan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: icanfootball2016

Benim anakart, işlemci, ram, ekran kartı 0. Toz felan yok

Alıntıları Göster
    Bende olabilir çünkü epeydir açmaya vaktim olmadı :/
  • quote:

Bende olabilir çünkü epeydir açmaya vaktim olmadı :/

Alıntıları Göster
    Psu yetersizligindede kilitlenme oluyor.Sistem işlemci vs yüklendikçe psu yetersizliginden sistem kilitlenyor veya yavaşlamalar olabilir.Psuyu kontrol edin birde.
  • 1 işlemciye macun sür
    2 fanlardan bir sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçen senelerde GTAIV de yaşadığım sorunu format atarak atmıştım üzerinden sonra Episodes From Liberty City'de, Mafia II'de ve şimdide MW2 oynarken yaşıyorurum.İlk zamanlarda olmuyordu şimdi çıktı Mw2de sorun oyun oynarken takılıyor Alt+Tab, Ctrl+Alt+Del vs. gibi işlemler işlemiyor sadece reset atmak gerekiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Not: Sistemim imzamda mevcut sistemimle ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Sistem kitlendiğinde NUM LOCK tuşuna basarak keyboardun ışık ile tepki verip vermediğinin kontrolünü yapın; eğer tepki varsa problem muhtemelen işletim sistemi yada CPU-BOARD kaynaklıdır, keyboardda tepki yoksa sorun muhtemelen BOARD-RAM kaynaklıdır.
  • arkadaşlar aynı problem bendede oluyor wolfteam oynarken tam silah seçiyorum oyun donuyor reset atıyom bilgisayarla pek bir şey bilmiyorum biraz açıklar mısınız? ben de bu hatayı başka oyunda yapmıyor. bilgisayar mühendisiyle konuştum bana bu hayanın ekran kartı uyuşmazlığından olduğundan söledi. ama bana pek inandırıı gelmedi. şimdiden çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim pc'nin özellikleri iyi olmasına rağmen donuyor. Pc'yi yeni topladım oyun bilgisiyarı vatanadan aldım her test e girdi ama hala oyun onarken donuyo cozumu nedir bunun

NOT: Test'e herşey çok iyi çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.