Şimdi Ara

Oyunlar için donanımım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 350$ civarında bir ekran kartı istiyorum amacım fallout 3, gta 4 ve deus ex 3 gibi oyunlar cıkınca onları rahatsız olmadan oynayabilmek
    ayrıca fear, stalker, lost planet gibi oyunları yüksek fpsde oynamak istiyorum
    simdiki ekran kartım asusx1300pro idare ediyo aslında ama kasmalar oluyo tabi
    siz ne önerirsiniz?

bilgisayarımda pentium d 3.0, 512x2 ddr2 ram, 80gb samsung hdd(4mb cache olması lazım), gigabyte 945pl-ds3/s3 gibi donanımlar var, bunlardan beni daha fazla idare etmeyecek bir parca daha varmı?

ayrıca 1gbx2 ddr2 ram almayı düsünüyorum

önerileriniz?

• simdi ekran kartı icin eger ati destekli anakartım diyorsan 3870 fena deil, 2900 xt de cok süperdi ama sanırım piyasadan cekilmis fiyatı da cok yüksekti 600 milyon falan.benim tavsiyem eger yapabilirsen(tabi parcaların cok yeni deilse) anakartını sli veya crossfire tipi bi modelle degistirip 2 tane 2600 xt gddr4 bellekli ekran kartı alman, harddiskin de yetersiz(turok denilen oyun 13 gb olarak cıktı senin dediklerin de baya yüksek boyutta olur) 160 gb daha eklersen cok güzel olur ramlerini de 2 gb ddr 2 800 mhz yaparsan o bilgisayarın seni yolda bırakacagını sanmıyorum istedigin durum icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.