Şimdi Ara

Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reload takıntısı bende de oluyor..Adama headshot atsam bile tek mermi harcasam bile reload yapıyorum.. Ayrıca NBA 2K oynarkende fark çift haneli olmayınca bir garibime gidiyor..Örneğin maç 64-84 rakip 3'lük atıyor..Sonra tekrar farkı çift hane yapana kadar ya 3'lük atıyorum yada serbest atış kullanıyorsam 1'ini kaçırıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Oyunda karsima ikiye ayrilan bir yol cikarsa,önce birini yarisina kadar giderim baktim bu yol daha uzayacak onun ana yol oldugunu düsünürüm.Daha sonra geri döner diger yoldan giderim ve tam da bekledigim gibi oradan bonus materyalleri cikar.Bunu takinti haline getirdim her yol ayriminda böyle yaparim.
    Bu arada alakasiz olacak ama aklima geldi diye söylüyorum.Oyunlarda gecen belli bir saniye icinde tamamlamak zorunda oldugunuz görevlerden ve bir mekani veya bir kisiyi korumaya calistiginiz görevlerden nefret ederim.

Yol olayı genellikle J-Rpg'lerde daha çoktur ve her zaman için kullanılan mantık sağ bonus sol hikaye olmuştur ve arada 1-2 istisna çıkabiliyor oyunlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Oyunda karsima ikiye ayrilan bir yol cikarsa,önce birini yarisina kadar giderim baktim bu yol daha uzayacak onun ana yol oldugunu düsünürüm.Daha sonra geri döner diger yoldan giderim ve tam da bekledigim gibi oradan bonus materyalleri cikar.Bunu takinti haline getirdim her yol ayriminda böyle yaparim.
    Bu arada alakasiz olacak ama aklima geldi diye söylüyorum.Oyunlarda gecen belli bir saniye icinde tamamlamak zorunda oldugunuz görevlerden ve bir mekani veya bir kisiyi korumaya calistiginiz görevlerden nefret ederim.

Yol olayı genellikle J-Rpg'lerde daha çoktur ve her zaman için kullanılan mantık sağ bonus sol hikaye olmuştur ve arada 1-2 istisna çıkabiliyor oyunlarda

Valla j-rpg kültürüm sifir.Vakti zamaninda ps1de final fantasy deneyimim oldu ondan beridir hic bulasmam.Tamamen apayri bir olay,kötü demiyorum oynayanlara saygim sonsuz fakat bana hitab etmiyor.Eminim bu yol ayrimlari j-rpg lerde cok daha fazladir,sag sol olayi da ilgincmis bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Reload takıntısı bende de oluyor..Adama headshot atsam bile tek mermi harcasam bile reload yapıyorum.. Ayrıca NBA 2K oynarkende fark çift haneli olmayınca bir garibime gidiyor..Örneğin maç 64-84 rakip 3'lük atıyor..Sonra tekrar farkı çift hane yapana kadar ya 3'lük atıyorum yada serbest atış kullanıyorsam 1'ini kaçırıyorum..

Bu sayıyı yuvarlamak varya... Aynı şeyi televizyonun ses seviyesindede yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her oyunda kendimi atmosfere sokmaya calisirim, yapilari incelerim. ve birsey bulma trophyleri ile ugrasirken almis oldugum yerleri mutlaka 2. kez kontrol ederim ve Fps lerde bir adama bir sarjör mantigi. (reload)
  • kantır sıtrayk oynarken qq yaparım sürekli ezik kaldım demi
  • PS3'de değil fakat PC'de Counter-Strike 1.6 oynarken sürekli q tuşunu kullanıyorum ayrıca mermim ne kadar çok olursa olsun sürekli reload yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gnk. -- 8 Eylül 2011; 1:56:06 >
  • S&D oynarken, rakipte tek kişi kaldığında onu tabanca veya roketle vurma takıntısı var bendede
  • Bir de en uzak mesafeden adam vurma takıntım var.Oyun farketmez bu arada.

Bir haritada puan alabileceğim en uzak yeri secerim illa ki.
    Quick scope nanesinden nefret ederim bu yüzden.Sniper dediğin 500 metreden adam vurabilmeli.
  • Bende cephanem ile silahtaki mermiyi 0'li sayilara tamamla takintisi var. Silah 30 mermilikse cephane 0'la biten, 25likse 5'le biten bir sayidir. Sasmam. Bi de reload animasyonlarini oldukca kisa tutmaya calisirim, cod2den kalan bir takinti. Hudda silah doldugu zaman 2 kere art arda silah degistirme tusuna basarim, animasyon iptal olur ama silah dolmustur.
  • Cod BO da asla pusmam.Deli gibi etrafta koşarım. lightweight ve marathon pronun faydaları Ve yeni alışkanlığım silahla ateş etmeden önce ilk tomahawk denerim.
    Birde oyun başında random shot gelir diye tomahawk ı havaya fırlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrasiyab1905 -- 8 Eylül 2011; 2:32:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

Bende cephanem ile silahtaki mermiyi 0'li sayilara tamamla takintisi var. Silah 30 mermilikse cephane 0'la biten, 25likse 5'le biten bir sayidir. Sasmam. Bi de reload animasyonlarini oldukca kisa tutmaya calisirim, cod2den kalan bir takinti. Hudda silah doldugu zaman 2 kere art arda silah degistirme tusuna basarim, animasyon iptal olur ama silah dolmustur.

Benim ki aşağı yukarı seninkiyle aynı , yalnız değilim. o animasyonu bitirmek tüm sleight of hand kullanmayanların dostu.

• yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgesu_34 -- 8 Eylül 2011; 10:58:12 >
  • Tek takıntım ingilizce :( Oyunları anlayarak oynamak istiyorum bakalım bu sene bişeyler öğreniyoruz yavaş yavaş
  • FPS'lerde şarjör değiştirmem. Bazen canım çok sıkılırsa değiştiriyorum şarjörü. Herhalde bu konuda bir ilkim. Herkes şarjör değiştiriyor ben değiştirmem hiç.

Adventure oyunlarında çevreyi hiç incelemem basar giderim.

Ara videoları aala geçmem. Oyunu ilk açtığımda önce kontrolleri ayarlarım.

Yarış oyunlarında millete çarpar dururum.

Sayıları hep yuvarlarım baskette olsun şarjörde olsun hep yuvarlarım. Özellikle televizyonun ses seviyesini hep yuvarlarım. O anki ruh halime bağlı olarak sesi 10, 22, 33, 44 bu şekilde ayarlarım hoşuma gitmezse sonunu 0'la bitiririm.

GOW , Uncharted ve LBP gibi oyunlarda sürekli zıplayarak giserim yürüyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 8 Eylül 2011; 3:21:56 >
  • quote:

Aynen, nefret ediyorum birini veya mekanı korumalı görevlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lostfan -- 8 Eylül 2011; 3:11:36 >
  • MW2'de final kill'i yaptıysam refleks olarak 360 derece dönerim nedense isteksiz olur bu başka bir örnek vermek gerekirse 1 mermi bile sıksam herhangi bir silahla o silahı reload etmezsem psikolojik olarak bi kötü olurum 1 mermi sıksam bile reload ediyorum nedense son olarak Black Ops'da reflex sight kullanıyorsam genelde ak-47'de noktanın kalp şeklinde ve pembe olması gerekir ayrıca lens renginin mavi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 8 Eylül 2011; 3:12:47 >
  • Tam son adama bir flash ya da grenade sallayacaksam ve sallamadan o adam ölmüşse, ne yapalım ben de havaya sallıyorum

Ciddi bir takıntımi görmedim. Gereksiz reload yapmam, silah değişip durmam, her adam vurduğumda spraydown yapmam.
  • TPS oyunlarında adamı mutlaka 360 dere döndürüm.

FPS'lerde genelde boş yere mermi sıkarım.

Oyunda ne kadar yer var ise gezerim.

Genelde hep pistol kullanırım çok seviyorum pistolları.

Adama mutlaka Headshot atmaya çalışırım.

Gta gibi oyunlarda önüme çıkar herkesi ezerim.(Mafia hariç)

TPS'lerde hep zıplarım veya hep koşarım.

AC'de gelip para isteyen müzisyenlere hançeri saplarım.

Ölüreceğim adamın dibine girer bıçak ile öldürüm.(Online hariç)

Ohh bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

4 mermi ile zaten adam mı öldürmeyi planlıyorsunki ( mp5k ile headshot olmadan )

Bende takıntı şu her adam vurunca reload yapıyorum mermi sayısı 20 bile olsa :D

al bendende o kadar... hadi siz machine gun'ları kastetmişsiniz sanırım... 20 mermi takır takır giderde, ben; sniper yaparken daha bi kurşun atmışım, 9 yada benzeri adet mermi kalmış, istisnasız reload yaparım eğer yapmadıysam unuttuysam bi eksiklik hissederim

birde; spy plane açıldıgında rakıp takım benı o kucuk harıtada kırmızı nokta olarak gordugu ıcın ve ustume hunharca saldırmasını engellemek için butun klaslarımda Ghost perk'ini kullanırım :) su an bulundugum prestıj geregı 8 class felan edıtlıye bılıyorum... hepsindede Ghost olur biirnci perk.... black bird inbound oldumu geçmiş olsun yapcak bişi yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.