Şimdi Ara

Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Akrep4

Fifa 11 maç başlarken hazırlık yapıyorsun şut fln çekiyorsunya orda kesin 1 gol atarım gol atmadan başlatmam maçı

o totemim benimde.
  • arkadaşlar bu parmak neden Reload tuşuna gidiyor ? Forumun sorunu bu

Bu konuyu tartışalım yaw Yoksa Deli miyiz
  • Oyunların parlaklık ayarlarıyla oyun bitene kadar oynar dururum.Surekli değişirim.
    Kolayda oynayınca kendimi ezik hissederim oyunu hic bilmesem bile en zorda başlarım.
    Her oyunun alt yazılarını acarım.inglizce dersindeymis gibi konuşmalari yazilardan takip ederim.
    Ben reload takintimin sebebi catisma sirasında bitmesinden korktuğum içindir :D
  • Gta'lar da Arabam En ufak Bi Hasar Alsa Dahi Değiştitimm...Yada Hile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan006

Gta'lar da Arabam En ufak Bi Hasar Alsa Dahi Değiştitimm...Yada Hile

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Reload takıntısı bende de oluyor..Adama headshot atsam bile tek mermi harcasam bile reload yapıyorum.. Ayrıca NBA 2K oynarkende fark çift haneli olmayınca bir garibime gidiyor..Örneğin maç 64-84 rakip 3'lük atıyor..Sonra tekrar farkı çift hane yapana kadar ya 3'lük atıyorum yada serbest atış kullanıyorsam 1'ini kaçırıyorum..

Bu sayıyı yuvarlamak varya... Aynı şeyi televizyonun ses seviyesindede yapıyorum.

Aynen ben de televizyonun ses seviyesini yuvarlarım o yüzden ses ya çok alçak ya da çok yüksek olur

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Assasin oyununda para isteyen müzisyen ve dilencilere gıcık kapıyorum, direk hanceri gecirmeden rahat edemiyorum.

Ortalık karışıyor sonra

Bir keresinde AC2 oynarken 2 tane birden sarkıcı geldi başıma. Double Hidden Blade ile aynı anda öldürdüm, senkronize bir şekilde sırtüstü geriye doğru düştüler. Gülmüştüm baya.

Benim en büyük takıntım oyunlardaki bütün yolları kullanmak. Çizgisel de olsa farklı yollardan da gidip bitirebiliyor olsak da mutlaka her yere giderim. Hatta bazen bölümü bitirdiğim zaman 'lan diğer tarafta ne vardı acaba' diye düşünüp load yapıp oraya bakarım. Çatal bir yol ilerde birleşiyorsa, birleştiği yerden geri dönüp gitmediğim yoldan tekrar giderim.

Bunun dışında bir oyunu ilk kez bitirdiğimde credits yazılarını mutlaka sonuna kadar izlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Reload takıntısı bende de oluyor..Adama headshot atsam bile tek mermi harcasam bile reload yapıyorum.. Ayrıca NBA 2K oynarkende fark çift haneli olmayınca bir garibime gidiyor..Örneğin maç 64-84 rakip 3'lük atıyor..Sonra tekrar farkı çift hane yapana kadar ya 3'lük atıyorum yada serbest atış kullanıyorsam 1'ini kaçırıyorum..

Bu sayıyı yuvarlamak varya... Aynı şeyi televizyonun ses seviyesindede yapıyorum.

Aynen öyle.. Ya sayının sonu 5 olacak yada 0..Annem alıyor kumandayı sesi az aç diyorum 42 yapıyor 2 tane kıs..39'a geliyor 1 tane aç Gerçekten baya kötü bu sayı yuvarlama işi ama ne yapıyım elimde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblack01414 -- 8 Eylül 2011; 11:43:26 >

• www.youtube.com/watch?v=9WdzFo3C22w

sizin yazdıklarınızı okuyunca şahanın bu (takıntılı) tipi aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james cameron -- 8 Eylül 2011; 11:49:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Assasin oyununda para isteyen müzisyen ve dilencilere gıcık kapıyorum, direk hanceri gecirmeden rahat edemiyorum.

Ortalık karışıyor sonra

Bir keresinde AC2 oynarken 2 tane birden sarkıcı geldi başıma. Double Hidden Blade ile aynı anda öldürdüm, senkronize bir şekilde sırtüstü geriye doğru düştüler. Gülmüştüm baya.

Benim en büyük takıntım oyunlardaki bütün yolları kullanmak. Çizgisel de olsa farklı yollardan da gidip bitirebiliyor olsak da mutlaka her yere giderim. Hatta bazen bölümü bitirdiğim zaman 'lan diğer tarafta ne vardı acaba' diye düşünüp load yapıp oraya bakarım. Çatal bir yol ilerde birleşiyorsa, birleştiği yerden geri dönüp gitmediğim yoldan tekrar giderim.

Bunun dışında bir oyunu ilk kez bitirdiğimde credits yazılarını mutlaka sonuna kadar izlerim.

Her yere girime takintisi bende de var.oyunun ordan devam edecegini anladigim zaman geri doner illa ki o diger yere bakarim
    Sarjor takintisi tabiki var,tek mermi siksam da reload yaparim sirf bu yuzden agir taramali kullanmiyorum.
    Veee, her adam vurusumda yada olusumde illa ki skora siralamaya bakarim

Kahramanlarimizin limitli ek ozelliklerini cok zorda kalmadikca kullanmam,fear i slowmotion ozelligini 1 kere kullanarak bitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Ortalık karışıyor sonra

Her yere girime takintisi bende de var.oyunun ordan devam edecegini anladigim zaman geri doner illa ki o diger yere bakarim
    Sarjor takintisi tabiki var,tek mermi siksam da reload yaparim sirf bu yuzden agir taramali kullanmiyorum.
    Veee, her adam vurusumda yada olusumde illa ki skora siralamaya bakarim

Kahramanlarimizin limitli ek ozelliklerini cok zorda kalmadikca kullanmam,fear i slowmotion ozelligini 1 kere kullanarak bitirdim

Ben de Rdr'de hiç dead eye kullanmamıştım.

• bende şarjör değiştirmeyi unutanlardadım sonra karşıma biri çıktımı zınk die ölüyorum,

diğer bir hastalığımda sürekli mp de uyuz olduğum biri olursa sırf onun üzerine oynarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

4 mermi ile zaten adam mı öldürmeyi planlıyorsunki ( mp5k ile headshot olmadan )

Bende takıntı şu her adam vurunca reload yapıyorum mermi sayısı 20 bile olsa :D

aynısını bende yaparım o yüzden çok geberdiğim olmuştur

• hepinis takıntılı insanlarsınıs
  • online fps lerin hepsinde 10 20 saniyede bir skorlara basarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

online fps lerin hepsinde 10 20 saniyede bir skorlara basarım

Ben de diyorum bu çocuk neden ölüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben tek mermi sıksam bile şarjör değiştiriyorum alışkanlık oldu bunun yüzünden öldüğüm anlar olabiliyor.

aha ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

online fps lerin hepsinde 10 20 saniyede bir skorlara basarım

Ben de diyorum bu çocuk neden ölüyo.

• bende her zaman mermi değiştiririm :) 1 mermi kulanmış olsam bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien41

Sorma ya. Bu kahve işinin bu kadar zor olacagı aklıma gelmemişti. Aslında söyle düşündüm bir hevesle manuel makine alırsam yarın hiç ilgilenmem. Şoyle beni ugrastırmayacak bir sey olsun. Sonra yabancı videoları izledim. Bir sacma video dışında makineden cok iyi bahsediliyordu. Hatta 1-2 profesyonel makine ile kıyaslama videosu vardı. Gayet iyi yorumlar yapılmış. Yine bir fransız sitesinde makinelere puanlar verilmis. En iyinin 92 aldıgı bu sistemde bu makine 88 almış. Cogu burada onerilen gaggia, bes gibi markaların en iyileri bile 78-79 almışlar ki cok pahalılar. Artık boş ver rahatlıkla kullanabilecegim, kaliteli bir sey olsun dedim. Evet butcemi 900 tl aştım ama makinenin genel fiyatı 1700-1800 olunca 1400 e fırsat diyip atladık. Yarın elimde olacak. Bakalım ne çıkacak. Desteginiz icin de tesekkür ederim simdiden.

Hayırlı olsun Hocam. Nasıl memnun musun makinadan?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.