Şimdi Ara

Oyunlar Kasmaya Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende de aynı problem var. Sorun ısınma değil ona eminim. Hiç kasma problemi yokken bu sabah f12011 oyunu kasmaya başladı açılır açılmaz. Bilgisayarı alalı daha 2 ay oldu.

Acer 5755G- i5 2430M 2.4 Ghz. 4 gb. Ram, GT540M 1gb ekran kartı var.

Kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: espoir61

Arkadaşlar bende de aynı problem var. Sorun ısınma değil ona eminim. Hiç kasma problemi yokken bu sabah f12011 oyunu kasmaya başladı açılır açılmaz. Bilgisayarı alalı daha 2 ay oldu.

Acer 5755G- i5 2430M 2.4 Ghz. 4 gb. Ram, GT540M 1gb ekran kartı var.

Kafayı yemek üzereyim

process hacker 2 kur arkadaşım.sonra cpu kullananlara bak.orda systemin altında interrupts %25 civarı kullanıyorsa sana yardımcı olabilecek tek insan benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: %premier%

Selamın aleyküm arkadaşlar.Benim bir sorunum var.Son zamanlarda bilgisayarımda oyunlar kasmaya başladı.Sistemim gayet iyi ama anlamadım noldu?

Sistemim:
    İntel Core i7 İşlemci
    3 GB Ram (Aslında 8 GB ama 32 bit kullandığım için 3 olarak kullanılıyor)
    Nvidia Ge Force GT 540M
    Windows 7 Home Premium

Bilgisayarımı alalı 7 ay oldu.Diz üstü bilgisayar.
    Bu sistemle Crysis 2,Assasins Cred:Revolution,GTA 4,NFS Run gibi oyunları kasmadan dolayı oynayamıyorum.Pes 12'yi başlarda rahat oynarken son zamanlarda kasmaya başladı.

CCleaner ile temizledim.Bilgisayarın fanını elektirik süpürgesiyle aldım.Ekran kartının en güncel sürümünü yükledim ama olmadı.Yardım edecek biri var mı acaba?

Bir Casper mağduru daha bende de var hatta sennin makineden daha üst.
    Bende aynı şekilde eskiden oynayabiliyordum sorunsuz.Şimdi düşünürsek bir bilgiyarın macununun 7 ayda erimesi çok zor.Ama makine Casper olunca olabilir diyor insan:)
    Ama ben genede macun btmemştir diyorum.Çok iyi bir soğutucu al.Zalman öneririm.7 aylıksa garantisi devam ediyodur.Açma bilgisayarı öyüzden.Benim sorunumu bir nbze olsada çözdü soğutucu

• Vallahi Antivirus ile tarattım splash exe diye birşey buldu. sildim. CCleaner ile temizledim. Hala kasıyor. PROCESS HACKER 2 programı ile de baktım, Interrupts 0,25 ile 0,35 arasında gidip geliyor, System Idle Process'de 95 civarlarında. Sadece bu site açık başka açık bir şey yok. Yüklemeye çalıştım ama boyutu 242 kb :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: espoir61

Vallahi Antivirus ile tarattım splash exe diye birşey buldu. sildim. CCleaner ile temizledim. Hala kasıyor. PROCESS HACKER 2 programı ile de baktım, Interrupts 0,25 ile 0,35 arasında gidip geliyor, System Idle Process'de 95 civarlarında. Sadece bu site açık başka açık bir şey yok. Yüklemeye çalıştım ama boyutu 242 kb :S

tamam değerler iyi o zaman.senin bilgisayarının sorunu soğumamasıdır.speedfan ile sıcaklıga bakabilirsin.charts a gir.core0 core1 ve gpu0 ı seç.oyuna gir.5 dk oyna,sonra çık ve tabloya bak.büyük ihtimalle 90+larda olurlar.eğer 80 gibiyse sorunu bilmiyorum.arkadasların dediği gibi fanın ve/veya macunun verimliliği düşmüş olabilir.format atmaya kalkma boşuna.
  • virus trojanlar tek neden..cozum format veya orjınal antıvırus
  • trojan oyle yapmaz.virüste olsa process hackerdan idle ı %95 gostermezdi.

oyundan cıkınca o programdan bidaha bak bakalım sistem bosta yine aynı mı?
  • benim bi sorun olcak

ben pc Off-Road Drive 2011 oyununu yükledim açmadı

giriyom oyunun resmi geliyor daha sonra masaüstüne atıyo

sistem özellikleri

işlemci : intel pentium dual E2160 1.8 Ghz

ram : 2 GB

ekran kartı : ATİ X1550 512 MB

NİYE AÇMIYO OLABİLİR ACİLLL CEVAP AT ADMIN

• arkadaslar merhaba yakın zamanda ekran kartımın driverını güncelledim ancak ondan itibaren bir sıkıntı başladı asdfghjkl.exe gibi appcrash hatası alıorm surekli asdfghjkl yerine yazdıgım sey sureklı değişiyor eeehulsbt gibi rastgele şeyler olarak hata cıkıyor karsıma. ilk defa internetten video izlerken kasılmalar yaşadım hatta mause u hareket ettırene kadar takılıp çok yavas devam ediyordu video. ben de dediğim gibi güncelleme yaptım düzelir diye ancak daha kotu oldu. radeon 6850 kullanıyorm p8z68-v de anakartım, intel pentium CPU g840 2.80GHz de işlemcim. biraz once mavi ekran yedim fm2013 acıkken sıcaklık degerlerım normalde resimdeki gibi; oyunlarda da ekran kartı max 66-67 yi geçmiyor işlemci de 53 u gecmiyor. sorun ne olablır ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
     Oyunlar Kasmaya Başladı

• değerler normalmi
     Oyunlar Kasmaya Başladı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.