Şimdi Ara

oyunlar komutları geç algılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fps oynarken (counter-strike source ve red-orchestra) komutlar takılı kalıyor. yani örneğin w'ya basarak ileri koşarken w'yu bıraktığımda adam durmuyor koşmaya devam edip bi süre sonra duruyor. o sürede verdiğim diğer komutlarda ateş etme, çömelme falan gibi, geç uygulanıyor. bu online oynarken de oluyor offline oynarken de. grafik kalitesini sonuna kadar düşürsem de aynı sıklıkta oluyor. bunun neden olabileceği konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjuna-one -- 26 Nisan 2008; 2:55:26 >

• Denetim masasından klavye ayarlarını yapabileceginiz yerler var.belki ordan sorunu düzeltebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: seylem

Denetim masasından klavye ayarlarını yapabileceginiz yerler var.belki ordan sorunu düzeltebilirsiniz

kardeş onla ilgili değil bence..
    arjuna-one arkadaşım sistemin özelliklerini verir misin??
  • oyun oynamak sisteminizin fazla ısınmasını sağlar eğer fazla ısınırsa komutlarda yavaşlama olabilir
  • sistemim:
    amd 3000 1.8gh
    1gb ram
    via chipsetli a8v-e se anakart
    ati hd2600xt ekran kartı
  • soğutma yetersiz kalıyordur işlemci vb donanımlarınızın sıcaklığı boşta iken kaç derece bşde oyundayken bakın
  • donanım sıcaklığına Everest Ultimate Edition ile bakabilirsiniz
  • aklıma 3 şey geldi 1 ram ki alakası yok çünkü yeterde artar bile...2 sıcaklık ki bunuda arkadaşlar söylemiş fakat eğer sıcaklıktanda değilse birde oyunlara bak bence fps oynarken demişsin..dier oyunlarda(fifa-nba vs.) fps tarzı olmayanlardada komutları geç alıyormu??yada oyunları güvenilmeyen bir kaynaktan aldıysan oyunlardanda kaynaklanabilir..Yani 1 gb ram in oyunda sanki 512 yada 256 mbymiş gibi oluyor olabilir..Başka bir oyun yükle ve dene ama bu çok zor bir tahmin..Çook büyük olasılık soutmanın yetersiz kalmasıdır..O deilse oyundan olma ihtimalide var..Fakat eer 2 oyundada oluyorsa bu ihtimal çok azalır..
  • Dostum ben sorunun bundan kaynaklanabilecegini düsünüyorum.resimde isaretli olan yerde sayet kutucuk isaretli ise kaldırıp bir daha dene

oyunlar komutları geç algılıyor?
  • yapışken tuşların hepsi kapalı. bilgisayar artık modern bilgisayarların yanında çok yavaş kaldı. sanırım bu yüzden oluyor. cevaplar için saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.