Şimdi Ara

Oyunlar zevk vermiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende az kullanılmış Sony PSP Fat var , yaklaşık 4 sene önce aldım. 0 çizik 3.80 M33 gibi bir firmwaresi var +1 gb Hafıza kartı + 6 DVD oyun arşivi var kaça satabilirim hepsini ve nerede satabilirim 1 senedir kullandığım yok aleti..
  • bu aralar bol bol carol vorderman's sudoku oynuyorum, sudoku seviyorsanız challenge carol modu oldukça başarılı...
  • Bende sadece film izlemek ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Sıkılmadım desem yalan olur...

Malum ta88v3 anakart olunca :/ Çok fazla oyun tercihim olamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 9 Temmuz 2009; 8:54:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serbay_ozturk

Bende sadece film izlemek ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Sıkılmadım desem yalan olur...

dostum o kırıldıki bendede aynısı var deli gibi oyun oynuyorum valla.internette araştırırsan nasıl yapılcağını bulurusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

Orjinalden alıntı: serbay_ozturk

Bende sadece film izlemek ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Sıkılmadım desem yalan olur...

dostum o kırıldıki bendede aynısı var deli gibi oyun oynuyorum valla.internette araştırırsan nasıl yapılcağını bulurusun

Hocam o kırılma değil ki :/

CFW çıkmadan kırılmış sayılmaz. Yoksa bende ilk günden beri takip ediyorum

• Bende uzun süredir PES dışında oyun açmıyorum PSPde. NBA, Fifa tarzı seriler hiç sarmadı PSPde. Mario yüklemeyide beceremedim açıkçası onu başarırsam belki bir değişiklik olur.
  • RE 1,2,3
    Need for Speed 4
    Metal Gear Solid 1
    Crash Bandicoot
    Heart of Darkness
    Final Fantasy VII
    ...

gibi Ps1 in kaliteli oyunlarını oynayın, ps1 de çıkmış birsürü mükemmel oyun var zaten. Onlar da beni kurtarmaz diyen arkadaşlar satsın cihazı. Boşta yatmasından iyidir.
  • Yani almayalım mı psp Kürşat ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CapsLocking

Yani almayalım mı psp Kürşat ?

Ya bi üstüne alınma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Hocam doğal olarak küçücük ekrandan ne zevk alınacak ki, çoğu oyuncu 17 ' Monitörden zevk almıyıp 21,22 ' monitör alıyor.
    Sen küçücük ekranı olan alette nasıl zevk alıcan ki.

Bende de var PSP, aldım ama pişman oldum, hiç zevk vermedi, küçücük ekranda, herşey küçük oyundaki.

quote:

gpx mi ne o neymiş onda anca mario oynarsınız oyun olarak 2 boyutlu şeyler oynarsınız.
    şu nintendonun game boyu vardı ya ondan bile kötü nerdeyse öyle bişey.

psp yi elime alınca lcd tv aldım sandım götüntü o kadar iyi, oyun kalitesi süper, müzik çalıştırır, videoyu mükemmel çözünürlükle çalıştırır, internete girer, wlan var, arkadaşlarınla oyun oynarsın, kamera takılabiliyor, iso oyunla bedavaya oyun yükleyebiliyorsun, e slim de çıktı incecik ve hafif, onla msn ve skyp yede giriyorsun.

daha ne olsun

gpx mi ne o neymiş utanmasalar psp den iyi diycekler. bedava verseler, üstüne para verseler almam onu. hangi devirde yaşıyoruz yav

Bir üyenin iki mesajı arasında heralde ancak bu kadar çelişki olur
    ilk mesaja bakın birde ikinciye

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CapsLocking

Yani almayalım mı psp Kürşat ?

Ya bi üstüne alınma.

Tamam knk msndede böyle diyosunya o yüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

Hocam doğal olarak küçücük ekrandan ne zevk alınacak ki, çoğu oyuncu 17 ' Monitörden zevk almıyıp 21,22 ' monitör alıyor.
    Sen küçücük ekranı olan alette nasıl zevk alıcan ki.

Bende de var PSP, aldım ama pişman oldum, hiç zevk vermedi, küçücük ekranda, herşey küçük oyundaki.

quote:

gpx mi ne o neymiş onda anca mario oynarsınız oyun olarak 2 boyutlu şeyler oynarsınız.
    şu nintendonun game boyu vardı ya ondan bile kötü nerdeyse öyle bişey.

psp yi elime alınca lcd tv aldım sandım götüntü o kadar iyi, oyun kalitesi süper, müzik çalıştırır, videoyu mükemmel çözünürlükle çalıştırır, internete girer, wlan var, arkadaşlarınla oyun oynarsın, kamera takılabiliyor, iso oyunla bedavaya oyun yükleyebiliyorsun, e slim de çıktı incecik ve hafif, onla msn ve skyp yede giriyorsun.

daha ne olsun

gpx mi ne o neymiş utanmasalar psp den iyi diycekler. bedava verseler, üstüne para verseler almam onu. hangi devirde yaşıyoruz yav

Bir üyenin iki mesajı arasında heralde ancak bu kadar çelişki olur
    ilk mesaja bakın birde ikinciye

Ya bak hocam, Taşınabilir olarak PSP kalitesi mükemmel, ekran güzel.
    Ama ben 1. mesajda pc ile karşılaştırdım.
    Taşınabilir konsollarda en iyi PSP tabiki.
    Dikkatle okursan anlarsın.

• ff dissidia çıkıcak onu bekle : D eğer sabırın yoksa japoncasını oynıyabilirsin.
  • Test Drive,Resistance,Killzone Liberation gibi daha biçok oyununda online üstünden oynanan modları var.Özellikle Resistance'ın ve Killzone'un multisi süper oluyor.Multi oyunlar oynıyabilirsin.Bende baya oyun var,halen oynamadıklarımda var.Ama çoğunuda bitirdim.Psp'de FF Crisis Core oynuyorum bu aralar,onun dışında Resistance multiye giriyorum.Multi türde belki zevk alırsın..
  • PSP 2.elde en cok prim yapan cihazdır 300lü rakamlar telaffuz etmedigin surece II. ele konu ac hemen satarsın

quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

Bende az kullanılmış Sony PSP Fat var , yaklaşık 4 sene önce aldım. 0 çizik 3.80 M33 gibi bir firmwaresi var +1 gb Hafıza kartı + 6 DVD oyun arşivi var kaça satabilirim hepsini ve nerede satabilirim 1 senedir kullandığım yok aleti..
  • Dostum PSP oyun konsolu tabiiki diğer işlevleride yapacaksın ama oyun oynamıyorsan sat bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.