Şimdi Ara

OYUNLARA OLAN BAĞIMLILIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• önemli bir konu olduğundan bunu yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

quote:

Orjinalden alıntı: SoNSuZ_Tr

walla bu online oynuyan we bağımlı olan kişilerin çoğu pasif insan dır...bot la kasanlara bişi dememek lazım ama günde 10 15 saat oynayanlar war

Yani bot şirketleri bizi düşündüğünden yapıyor bunları, yoksa ..

neden olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: alipaşa

/>

önemli bir konu olduğundan bunu yaptım

smiley lere eklense gğzel olur bu
  • iikide bıraktım oyunu ztn böle oyunlar yüzünden asosyal oldum çıktım neyseki yavaş yavaş düzeiliyo durumum no silkroad
  • arkadaşlar hafta içi bilgisayar açmam yasak ancak cuma cumartesi pazar açıorum botumu açıorum msnimi açıorum itiraf.comumu oooohhh mis gibi canımmı sıkıldı atıorum eceme bi mesaj gazipaşada turluoruz :D ewde bot kasarsa kasıo kasmazsada dc verio umrumdamıki ?? böle 16180273123 saat bilgisayarın başında olan adamın yaşıcak bişisi kalmamıştırki ?? hayatı kodur hayatı srodur haksızmıyım ?? walla herşeyi ölçülü yaşarım 8. sınıfta oynamaya başladım düşünün oks varken oynuodum yani ? ama genede biyerleri kazanabildim önemli olan ölçülü oynamak (gerçi öss gelio bırakcaaz ama olsun :D )
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaZzMaNiA

arkadaşlar hafta içi bilgisayar açmam yasak ancak cuma cumartesi pazar açıorum botumu açıorum msnimi açıorum itiraf.comumu oooohhh mis gibi canımmı sıkıldı atıorum eceme bi mesaj gazipaşada turluoruz :D ewde bot kasarsa kasıo kasmazsada dc verio umrumdamıki ?? böle 16180273123 saat bilgisayarın başında olan adamın yaşıcak bişisi kalmamıştırki ?? hayatı kodur hayatı srodur haksızmıyım ?? walla herşeyi ölçülü yaşarım 8. sınıfta oynamaya başladım düşünün oks varken oynuodum yani ? ama genede biyerleri kazanabildim önemli olan ölçülü oynamak (gerçi öss gelio bırakcaaz ama olsun :D )

---

her şeyin ortasını bulmak lazım.kararınca oynayın.mesala bu sene oks'ye giricek olan arkadaşlarımız varsa oyunu bıraksınlar.sadece 1 sene dişlerini sıksınlar sonra,3 ay boyunca istediklerini yapabilirler.hem iyi bir lise kazanırsanız ailenizden de destek gelir.

yani 1 oyun için geleceğiniz ile oynamaya değmez.bu yaşlarda biraz cefa çekersiniz ama ilerde işiniz olunca kendi paranızı kazanırken sefanızı sürersiniz.

• yannız şunuda iletmeden edemicem .. oyunu bırakmak isteyenler acilen kendilerine bi sewgili bulsunlar zaten onla ilgileneyim falan derken oyunu unutuosunuz ıuahea ama oda ölçülü..
  • Yazının hepsını okudum bence butun yazılanlar cok dogru bırakın oyununuz hayat olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crash654789

Yazının hepsını okudum bence butun yazılanlar cok dogru bırakın oyununuz hayat olsun

güzel slogan klüpmü kursak ne bu sloganla
  • arkadaşlar ben sadece oyuna bakarım mesela 800k param var biri gelir 10 k pls veririm arkadaş gelir paraya ihtiyacım var veririm 400k yani oyunu bıraktım ben ve herkese tavsiye ederim bırakın çıkın dışarı hayatı yaşayın kavgaya git vur 5 li combonu zerkide aç tmm işte oyun budur
  • ama yazın ii vakit harcadım allahı var yanii
  • Ya bu kadar saat ekran karşısına bağlanmayın Bırakın geç 80 olun ya da izin yerinze başkası kassın Boşuna günlerinizi pc başında harcamayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.