Şimdi Ara

Oyunlarda 20fps alıyorum help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 12500H 32 GB RAM RTX 4050 75w

Bir laptopum var ramleri 16x16 olarak yükseltim

1.5 yıldır kullanıyorum eskiden fps düşmesi sıkıntım yoktu ama bu ay tüm oyunlar 15 20 dk oynamam direkt olarak fpsi 20 30 arası sabitliyor tüm ayarları düzgün bir şekilde yaptığım halde format attım, Gigabyte servisine verdim sorun görünmüyor denildi işlemci macunum yeni yapıldı fanları temiz ama oyunlarda bu kasma çok yeni başladı başka forumlarda da bu tarz sorunlar olduğunu gördüm ama benimki gibi bir problemi olan görmedim anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar

• @qpoinTR

Test edeceğin programları yazayım.

Furmark

Aida64

Msi kombustor

Gpu-z cpu-z

HW info

Bunları indir kur. Cihazının adaptörünü tak adaptörsüz kullanma performans moduna al.

Aida64 ile stress testinden cpu'a abandır, ama pc kasacağı için arkada hw info ve cpu z gpu z'i açık tut çalıştır. Furmarkı da aç çalıştır ekran kartına yüklensin. O sırada da aida64 ile de cpu'a abandırt yüklen. Bunlar böyle açıkken kastırırken cihazı fan sesin artacak ısılar yükselecek ama gpu-z'den ekrankartı güç tüketimine bak. Kaç watt görünüyor ? o sırada da aida64'den stress testi yaparken alttan throtting'e bak hiç yapmış mı ? yapmışsa yüzde kaç ? birde hwinfodan cpu'un güç tüketimine bak kaç watt ? bunların ekran görüntüsünü atarsan az çok belli olur sıkıntın.

• Doğru ss'leri attım mı tam bilmiyorum anladığım kadarıyla yaptım. yaparken çok iyi ısındı valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.