< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehanncakr -- 2 Nisan 2022; 20:55:50 > |
-
-
-
Yas kac
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 yaşındayım
-
zart zort pırt
-
:)
-
-Ben kızmaya başladığımda direkt kapatıyorum hangi oyun olursa olsun online/single fark etmeksizin oyun oynama amacımız eğlenmek
Not: Eskiden bende sinirlenmeme rağmen oynuyordum daha da sinirleniyordum. Bir gün masanın altında klavye yeri var onu kırınca kafama dank etti üstteki gibi yapmaya karar verdim.
-Eğer direkt bırakamıyorsan oyun oynamayı sınırlandır. Örnek csgo oynarken 1 el gir sinirli isen kapat başka bir şey yap değilsen devam et, kendini sınırlandır.
-
Eyvallah :)
-
benim yaş 22, daha doğrusu, Temmuz ayında 22'sine gireceğim
Bende oyunlarda stres oluyorum fakat benim stres olma sebebim farklı ve bu yüzden o anda intihar etmeyi düşünüyorum, Cesaretim olsa direk ederim zaten...
benim yaşımı oyunlarda hep ufak sanıyorlar, aslında sadece oyunlarda değil, bütün sanal alem ortamında, buna DH dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 21 Mayıs 2021; 21:20:42 > -
Bilgisayar oyunları insanların hırslarının ve egosunu tatmin etmelerinin üstünden para kazanır.
Karşına adam çıktı vurursun mutlu olursun kendince, adam seni vurursa daha çok hırslanırsın.
sana tavsiyem bu hayatta ne yaparsan yap seni geliştirecek ve CV'ne katkısı olacak şeyler yap çünkü geriye baktıgında oyunların sana bir faydasını görmiyeceksin. Zaman geçtigi içinde zamanı geri alamazsın.
Ama ben sana hiç oynama demiyorum kendine günlük sınır koy mesela en fazla 2 saat oynıyacağım de ve 2 saati aşma o zaman zararı olmaz herkesin kafa dağıtmaya ihtiyacı var bi nebze. Kalan zamanda da kendini geliştirirsin ailene arkadaşlarına sevgiline vakit ayırırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 21 Mayıs 2021; 21:31:34 > -
Uzun süre Dota oynadım, arada Csgo da oynardım. Ne zaman oyun oynasam çok gerildiğimi, oynadıktan sonra kendimi oldukça yorgun hissetmeye başladığımı farkettim fakat pek takmadım.
En son taşıdığım oyunda tek kelime etmememe rağmen son roundun son anlarında takımımdaki diğer dört kişi sırf uyuzluğuna beni attılar :)
Oyundan çıktım, Steam'i sildim ve yaklaşık 3 yıldır bir kere bile bilgisayarda oyun oynamadım.
Oyunu keyif almak için oynamak lazım, keyif almıyorsanız gerçekten hiç bir anlamı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
intihar etmek doğru değildir abi aklından geçirme bile, aklından intihar geçerse bile arkanda bıraktıklarını düşün annen baban seni sevenler ne hale gelecek onu düşün ama intiharı düşünme
-
Artık yapacak hiçbişey yok gibi geliyor hayatta, sevdiğim kız uzakta ve başka okula gidiyor, ailem ile vakit çok geçiriyorum dışarı hiç çıkmıyorum sanırsam a-sosyal oldum veya korona sebebinden bilmiyorum tam, yani hayat çok ters bana 8. sınıfta kapandım 9. sınıfın sonu ve hala evdeyim. bi yandan gelecek kaygısı bi yandan ülkenin hali bi yandan korona ve bi yandan alerjim beni mental olarak yoruyor bende bu hepsinden kurtulmak adına oyun oynuyorum yapacak bişey yok 1 ay oyun oynamadım bu gün csgo başladım şunu fark ettim artık sinir olmuyorum ama alerjik reaksiyon oluyor o da pek sıkıntı değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: metehanncakrintihar etmek doğru değildir abi aklından geçirme bile, aklından intihar geçerse bile arkanda bıraktıklarını düşün annen baban seni sevenler ne hale gelecek onu düşün ama intiharı düşünme
ben ölünce annem ile babamın üzüleceğini mi sanıyorsunuz Hocam?
Sevinirler aksine Beni seven "insan" olarak kimse yok ayrıca , Birtek Hayvan olarak var, oda "Kedim"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 22 Mayıs 2021; 20:38:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle deme anne baba yüreği farklı yine de böyle şeyler düşünmemeye çalış :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X