Şimdi Ara

Oyunlarda Çözünürlük mü yüksek olmalı? Yoksa Detay mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
13.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atillacan5

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

ben bf3 800x600 çözünürlükte oynuyorum zevki kısıtlıyor ancak bazı maplarda yükseltiyorum çok daha iyi oluyor detay arttırınca bana pek faydası görünmüyor

detay arttırınca faydası olmuyorsa bf yerine git counter strike oyna kardeş. fakirliğe kulp bulmuşsun

cs go şu anda hem fizik hemde oynanış olarak bf 4 ten önde bf4 buglar oyunu her tarafta laser kalıntısı var daha göremediğim bir sürü hata

• battlefield 3'te öyleydi başlarda. olsun ufak tefek hatalar düzelir zamanla. cs go fizik ve oynanış önde? dünya üzerindeki en iyi fps battlefield 4 diyebilirim. 1080p ultra %200 resulation scale'de oynuyorum 35 fps. şunu söyleyebilirim oyun değil film bu resmen. oynanışa gelirsek ben battlefied 3'ü daha çok sevmiştim ama bunun oynanışı daha gerçekçi. çata pata değil silahlar yani metal sesi veriyor adama. arma 3'e yaklaşmış diyebilirim biraz oynanış.

şunu izle bir daha düşün.
    http://youtu.be/BHGtQkcZD3E

oyunun tek eksisi fiyatı. o da bizim ülkenin berbat ekonomisinden kaynaklanıyor.

public serverlar belki sarmaz tanımıyorsan kimseyi. ama arkadaşlarınla oynuyorsan team olaylarında aklı gider insanın. 10 a 10 takım olacak. ts3'ten konuşarak oynayacaksın.

• Detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Merak ettiğim bişey var. Arkadaşlar oyunlarda sizce hangisi daha iyidir? Siz hangi ayarı tecrih ediyorsunuz?

Örnek:

1- 1920X1080 Çözünürlükte olup gelişmiş oyun seçenekleri medium veya Low ayarda olması

2- 1440x900 veya daha düşük çözünürlükte olup gelişmiş oyun seçenekleri Ultra veya Çok yüksek ayarda olması

Gerçi bu durum oyundan oyuna ve ekran kartına göre değişir ama genel olarak hangisinde oynamak daha iyidir?

LCD monitörler kendi çözünürlüğüne sahiptir. Onu değiştirirseniz mesela word de yazı yazarken bile flu gözükür

Öncelikle çözünürlüğü sabitleyin sonra ayarlara bakarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözünürlügü artırırsan grafikler düşükte olsa bile vram kullanımı yükselir.Performans kaybına neden olur tabi ekran kartına baglı bir olay ama dediginiz gibi 1440x900 çözünürlükte High-Medium arası açarsanız oyunu yag gibi akıcı oynarsınız.

Bknz. Eski kullandıgım HD5670 oyunların çogunda 1440x900 çözünürlükte açtıgım zaman donmaya başlıyodu 1280x720 yapınca azalıyordu o zamanda Efektleri bir üst ayara getirebiliyordum.Şöyle bir durumda vardı Güncel driveri kurdugumda çözünürlük artırınca dahi yag gibi oynuyordum donan oyunları.

Dedigim gibi ekran kartına baglı bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: atillacan5

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

ben bf3 800x600 çözünürlükte oynuyorum zevki kısıtlıyor ancak bazı maplarda yükseltiyorum çok daha iyi oluyor detay arttırınca bana pek faydası görünmüyor

detay arttırınca faydası olmuyorsa bf yerine git counter strike oyna kardeş. fakirliğe kulp bulmuşsun

laptopda oynadığım dönemdi ayrıca kimseyi aşağalamana gerek yok 8 bin tl pc topladım 80 fps alıyorum fakat ekran 60 fps izin veriyor şimdi fakirmiyim

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    fakirlik sadece para yokluğunda olmaz. beyin yokluğu da fakirliktir. aşağılamadım ayrıca. laptop diye 800x600 normal değil ya. notebookmuş o bildiğin. fakire fakir demek hakaret mi. zengin deyince alınmazsın ama. bu insanlar ilginç. neyse.
  • 760p ultrada oynacağıma 1080p mediumda oynarım daha iyi
  • arycanda66 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Sana Bu Bilgileri Veriyorum İşine Yarar.
    Low : Düşük (Önerilmez)
    Medium : Orta (Önerilmez)
    High : Yüksek (Önerilir)
    High ' i Seçme Sebebim HD Görünmesi Ve FPS ' yi Azda Olsa Yükseltmesidir.
    Bilgi : Çözünürlük Ne Kadar Yüksek Olursa Detaylar O Kadar Artar. Mesela Ben 1366x768 Kullanırım Çok İyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.