Bildirim
oyunlarda ekran kartının ram düşmesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
paylasımlı ekran kartın vardır muhtemelen sıstemın tambılgılerını yazarsan daha net cevaplar verılebılır -
quote:
Orijinalden alıntı: mertsq1905
arkadaşlar ekran kartım 512 mb fakat pes 2013 settingste 128 mb yazıyor ve aşırı kasıyor oyunu bu sorunu nasıl çözebilirim ?
kartın paylaşımlıdır,biosa girip ramin bir kısmını gpu ya ver.gpu-z ile bi ss alıp,yolla
gpu-z:http://download.chip.eu/tr/TechPowerUp-GPU-Z_1201604.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: T13K0L
quote:
Orijinalden alıntı: mertsq1905
arkadaşlar ekran kartım 512 mb fakat pes 2013 settingste 128 mb yazıyor ve aşırı kasıyor oyunu bu sorunu nasıl çözebilirim ?
kartın paylaşımlıdır,biosa girip ramin bir kısmını gpu ya ver.gpu-z ile bi ss alıp,yolla
gpu-z:http://download.chip.eu/tr/TechPowerUp-GPU-Z_1201604.html
ekran kartım nvidai geforce 7100 gs
biostan gpuyu nasıl arttırabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
paylasımlı ekran kartın vardır muhtemelen sıstemın tambılgılerını yazarsan daha net cevaplar verılebılır
ekran kartım nvidai geforce 7100 gs ram = 1 Gb İşlemci Intel core 2 duo e4300 anakart micro star ms-7255 -
ekran kartın gercekte 128mb 512 olması ıcın kalanını ramden kullanıyor daha fazla arttırsanda sana bır faydası olmaz cok dusuk sevıye bır ekran kartı . oyun oynamak ıcın kartını degıstırmelısın malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 24 Ocak 2013; 17:44:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
ekran kartın gercekte 128mb 512 olması ıcın kalanını ramden kullanıyor daha fazla arttırsanda sana bır faydası olmaz cok dusuk sevıye bır ekran kartı . oyun oynamak ıcın kartını degıstırmelısın malesef
fakat bundan 2-3 hafta öncesine kadar 512 mb idi ve hiç kasmadan oynayabiliyordum zaten ben fazla oyun oynayan birisi değilim tek eğlencem pes sizce neden 512den 128e düştü ve bunu tekrar 512ye çekme şansım yokmu ? -
bıos ayarlarından olabılır surucu degıstıyse bundan olabılır ıhtımaller cok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X