Şimdi Ara

oyunlarda ekran kartının ram düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartım 512 mb fakat pes 2013 settingste 128 mb yazıyor ve aşırı kasıyor oyunu bu sorunu nasıl çözebilirim ?

• paylasımlı ekran kartın vardır muhtemelen sıstemın tambılgılerını yazarsan daha net cevaplar verılebılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsq1905

arkadaşlar ekran kartım 512 mb fakat pes 2013 settingste 128 mb yazıyor ve aşırı kasıyor oyunu bu sorunu nasıl çözebilirim ?

kartın paylaşımlıdır,biosa girip ramin bir kısmını gpu ya ver.gpu-z ile bi ss alıp,yolla

gpu-z:http://download.chip.eu/tr/TechPowerUp-GPU-Z_1201604.html

• quote:

Orijinalden alıntı: T13K0L

quote:

Orijinalden alıntı: mertsq1905

arkadaşlar ekran kartım 512 mb fakat pes 2013 settingste 128 mb yazıyor ve aşırı kasıyor oyunu bu sorunu nasıl çözebilirim ?

kartın paylaşımlıdır,biosa girip ramin bir kısmını gpu ya ver.gpu-z ile bi ss alıp,yolla

gpu-z:http://download.chip.eu/tr/TechPowerUp-GPU-Z_1201604.html

ekran kartım nvidai geforce 7100 gs
    biostan gpuyu nasıl arttırabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

paylasımlı ekran kartın vardır muhtemelen sıstemın tambılgılerını yazarsan daha net cevaplar verılebılır

ekran kartım nvidai geforce 7100 gs ram = 1 Gb İşlemci Intel core 2 duo e4300 anakart micro star ms-7255
  • ekran kartın gercekte 128mb 512 olması ıcın kalanını ramden kullanıyor daha fazla arttırsanda sana bır faydası olmaz cok dusuk sevıye bır ekran kartı . oyun oynamak ıcın kartını degıstırmelısın malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 24 Ocak 2013; 17:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

ekran kartın gercekte 128mb 512 olması ıcın kalanını ramden kullanıyor daha fazla arttırsanda sana bır faydası olmaz cok dusuk sevıye bır ekran kartı . oyun oynamak ıcın kartını degıstırmelısın malesef

fakat bundan 2-3 hafta öncesine kadar 512 mb idi ve hiç kasmadan oynayabiliyordum zaten ben fazla oyun oynayan birisi değilim tek eğlencem pes sizce neden 512den 128e düştü ve bunu tekrar 512ye çekme şansım yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bıos ayarlarından olabılır surucu degıstıyse bundan olabılır ıhtımaller cok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.