Şimdi Ara

Oyunlarda Ekranın Sağında 4 cm'lik yer boş kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum, hiç bir yerde bulamadım bu sorunun çözümünü... Donanım Haber'in uzman kişilerindedir çözümü dedim konu açtım... Bir mesajı esirgemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanset -- 2 Şubat 2013; 11:42:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu monitörünüzün doğal çözünürlüğünde oynayın.

Daha düşük çözünürlük seçtiyseniz sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legomatik

Oyunu monitörünüzün doğal çözünürlüğünde oynayın.

Daha düşük çözünürlük seçtiyseniz sorun olabilir.

Ekran çözünürlüğümü 1366*768 yaptım -windows tarafından önerilen ayarlar- oyunda da aynı ayarlar geçerli...

Fakat masaüstü çözünürlüğü 1366*768'iken, oyun çözünürlüğünü 1360*768'e düşürdüğümde o boşluk kalkıyor belki bu sorunu çözmemizde yardımcı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanset -- 2 Şubat 2013; 16:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanset

Hangisini yapayım kardeşim ?

Oyunlarda Ekranın Sağında 4 cm'lik yer boş kalıyor

tam ekran ölçeklendire basın sonra 1366x768 e geri dönün. Driver güncellemesi yapmadıysanız yapıp ayarları tekrarlayın
  • Teşekkür ederim kardeşlerim herkesin driverı güncelle demesi üzerine az daha araştırma yaptım...driver aygıt ve donanımlarda güncel gözüküyordu, amd nin de sitesinden indirdiğim güncellemeler başka bir donanım olduğundan güncellenemiyordu... Driver genius indirdim driverı güncelledi oyunlar artık tam ekran sağ olun...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.