Şimdi Ara

Oyunlarda Ekranın Sağında 4 cm'lik yer boş kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım hp Pavilion dv6-6b05st i7 işlemci 6770m ekran kartı var...

Pes 2013 oynarken bir sıkıntı olmuyor ama Hitman Absolution, Assassin's Creed 3, Need For Speed Most Wanted 2012, Sleeping Dogs oynarken 1366*768 çözünürlükte ekranın sağında 4-5 cm'lik karanlık yer oluyor aynı şekilde kardeşim de wolfteam oynarken oyunun sağ tarafından masaüstü gözüküyor...

Lütfen yardım!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: turanset

Bilgisayarım hp Pavilion dv6-6b05st i7 işlemci 6770m ekran kartı var...

Pes 2013 oynarken bir sıkıntı olmuyor ama Hitman Absolution, Assassin's Creed 3, Need For Speed Most Wanted 2012, Sleeping Dogs oynarken 1366*768 çözünürlükte ekranın sağında 4-5 cm'lik karanlık yer oluyor aynı şekilde kardeşim de wolfteam oynarken oyunun sağ tarafından masaüstü gözüküyor...

Lütfen yardım!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_35395558/tm.htm

Belki aradığın cevap buradadır.

• Maalesef o konuyu ben daha önce okumuştum sonuç alamadığım için tekrar konu açtım... Oradaki arkadaşların ekranının her iki tarafında da boşluk var bende tek tarafta oluyor... Yine de tüm denilenleri denedim ama bir türlü düzelmedi... Catalyst Control Center'ın eskisine göre sonuç sunmuşlar ama bende yenisi var... Bir iki ss veriyim oyunlardaki hata ile alakalı

• Çözünürlükten değil o çözünürlüğün yanında ekran yenileme sıklığı ayarı olur Hz diye geçer onu 59 veya 60 yap dene bakalım sonuçları yaz.
  • Nasıl değiştireyim onu, her oyunun ayrı mı oluyor yoksa intel grafik özelliklerinden mi değiştiriyorum? Bide sadece most wantedda değil tüm torrentten indirdiğim oyunlar böyle oluyor, orjinallikle bir alakası olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanset -- 29 Ocak 2013; 13:19:08 >
  • quote:

Nasıl değiştireyim onu, her oyunun ayrı mı oluyor yoksa intel grafik özelliklerinden mi değiştiriyorum? Bide sadece most wantedda değil tüm torrentten indirdiğim oyunlar böyle oluyor, orjinallikle bir alakası olabilir mi?

Hayır yok oyunun içindeki grafik ayarlarından yapabilirsin.
  • Oyunun içinde fps ayarını değiştirme yok maalesef , oyunun fps sini değiştirmek için başka bir yol var mı acaba?

• yapacağın olay çok basit...
    oyunu açtığında monitörün ayar düğmeleriyle görüntüyü istediğin biçimde ayarlayacaksın.
    bu ayar sadece o oyunu etkileyecek, windows ve diğer oyun ayarlarını etkilemez...
  • Monitörün ayar düğmesi derken? Leptopta monitör ayar düğmesi var mı ki ?
  • quote:

Monitörün ayar düğmesi derken? Leptopta monitör ayar düğmesi var mı ki ?

önce doğru düzgün okumak lazım demi mesajı...
  • Hz ile ekranın yanlarındaki boşluk ne alaka dostlar?
    Ekranının max. çözünürlüğü ile oyunda verilen max. çözünürlük aynı mı? Eğer ki aynı ise oynadığın oyunlarda en boy oranı ayarlarına bak. 4:3 seçili ve çözünürlüğün ekranın kendi çözünürlüğü olarak seçili ise texture ları o çözünürlüğe ayarlamak için boşluk bırakması olası... 16:9 seçili mi hepsinde dikkat et derim.

Ortaya attım bir fikir
  • Bu ekran sorunu olan oyunlarda grafik ayarlarında 4:3 16:9 seçme yok bir tek peste var o da zaten çalışıyor... Bu oyunlarda o seçeneği değiştirmek için bir yöntem var mı ya da değiştirmeyi intelin grafik özelliklerinden ya da atinin özelliklerinden yapabilir miyiz?
  • Vallahi spesifik birşey söyleyemiyeceğim dostum... Birebir bakmak lazım
    Şimdi buradan yanlış yönlendirmeyeyim hiç
  • Yabancı sitelerde de bu sorunla karşılaşılmışhttp://www.sevenforums.com/graphic-cards/237931-windows-7-blank-space-right-side-monitor.html ordaki vatandaşta aynı benim gibi tüm grafik güncellemelerini indirmeyi denemiş... Hiç mi çözümü yok acaba?

Öğrenmek istediğiniz şeyi söyleyin ben ss ile veriyim size çözelim şu sorunu... Lütfen

• quote:

Yabancı sitelerde de bu sorunla karşılaşılmışhttp://www.sevenforums.com/graphic-cards/237931-windows-7-blank-space-right-side-monitor.html ordaki vatandaşta aynı benim gibi tüm grafik güncellemelerini indirmeyi denemiş... Hiç mi çözümü yok acaba?

Öğrenmek istediğiniz şeyi söyleyin ben ss ile veriyim size çözelim şu sorunu... Lütfen

Burdaki sorun bambaşka, bu arkadaşın windows ta dahi sağ taraf gitmiş. Hardware problemi gibi birşeydir bununki...

• Eee sonuç olarak var mı bir çözümü ? Eğer bulursanız çok dua ederim...
  • Monitöründeki auto tuşuna bas kendisi ekranın pozisyonunu ayarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eee sonuç olarak var mı bir çözümü ? Eğer bulursanız çok dua ederim...

intel hd graphicten çözünürlüğü 1360x768 yapın sonra ekrana sığdırı seçin ardından tekrar 1366x768 e geçebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisini yapayım kardeşim ?

• UP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.