Evimin mutfağında çok büyük sürgülü cam var ve dışardan görünmesini engellemek için filim yaptırmak istiyorum.
yaklaşık 4-5 metre uzaktan bakıldığı zaman içeriyi hiç bir şekilde göstermeyecek cam filmi kaç numara oluyor.
İnternetten alsam kendim filmi çekebilir miyim, uygulaması zormudur.
aynali cam filmi alin hepsiburada.com da 10 -15 tl olanlar isinizi gorur.ben aldim ysptim cok guzel oldu.yapmasi kolay. ancak geceleri lambayi acinca icerisi gorunur.geceleri perde kapatmak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Araba içinse tavsiye etmezdim ama ev için halk arasında aynalı film/cam diye tabir edilen filmlerde var, gri renkli dışarıdan bakan ayna gibi kendini görür ama içerideki çok rahat dışarıyı görür:)
Eliniz yatkınsa çok rahat uygularsınız, zaten düz cam..
Filmin, güneş ışığını kırarak iç mekanı karartacağınıda unutmayın.
Hocam bence de ışığı çok kırar perde en rahatı olacaktır. Ancak nedenini ve konumunu bilmediğimiz için mahremine de girmek istemediğimden ben de aynalı olan cam filmi öneririm. akşam için de perde
Cevaplar için çok teşekkür ederim,
Mutfağın önünde çok güzel bir manzara var perdeler kapalı iken manzara görünmüyor, açtığım zaman ise 4-5 metre ilerde mutfağın sağ çaprazındaki binadan içerisi görünüyor.
Maksat sabahları kahvaltı yaparken manzarayıda izlemek fakat dışardanda görünmemek,
akşamları perde süreklü kapalı oluyor.
Bu durumda aynalı filim en iyi seçenek sanırım, peki bu film içeriyi çok karartır mı ? Film çekildiği zaman gündüzleri perdeler sürekli açık olacak akşam perdeler kapanacak.
filmle ilgili bilgi için 0216-4728700 dan ibrahim bey ile görüşün
Mutfağın önünde çok güzel bir manzara var perdeler kapalı iken manzara görünmüyor, açtığım zaman ise 4-5 metre ilerde mutfağın sağ çaprazındaki binadan içerisi görünüyor.
Maksat sabahları kahvaltı yaparken manzarayıda izlemek fakat dışardanda görünmemek,
akşamları perde süreklü kapalı oluyor.
Bu durumda aynalı filim en iyi seçenek sanırım, peki bu film içeriyi çok karartır mı ? Film çekildiği zaman gündüzleri perdeler sürekli açık olacak akşam perdeler kapanacak.
20 tonuda fazla karartmaz. ama daha da aydınlık olsun derseniz 35-40 tonunda yaptırın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme