left for dead lerle unreal tournamentları da koysan yeterli bence
quote:
Orijinalden alıntı: x-neon
Arkadaşlar internet cafe çalıştırıyorum ve mecbur oyun yüklü olmak zorunda pclerde şu oyunlarım var sizce başka hangi oyunları yüklemeliyim
keşke bütün netciler senin gibi olsa
point blank'i göremedim
gelen kitleye ve pc lerının gucune gore degısır. Eger bilgisayarların ıyıse ve gelenler 18 yas ustu kisilerse bu oyunlarla ıs yapamazsın daha guncel oyunlar kurman gerekır. Ama 18 altı cocuklar gelıyorsa gta metın 2 counter bir iki de araba yarısı kur yeter :D
quote:
Orijinalden alıntı: kes123kin
gelen kitleye ve pc lerının gucune gore degısır. Eger bilgisayarların ıyıse ve gelenler 18 yas ustu kisilerse bu oyunlarla ıs yapamazsın daha guncel oyunlar kurman gerekır. Ama 18 altı cocuklar gelıyorsa gta metın 2 counter bir iki de araba yarısı kur yeter :D
güncel oyunlar derken hangi oyular bende kurcam da
rpg kurma bence kim oynayacak cafede
quote:
Orijinalden alıntı: solidsnake14475
borderlands,unreal tournoment.battlefield 3,batman arkaham aslym,shank,dragon age2,splinter cell convicition kardeş bunları yükle çok satarsın citten
unreali kurdumda oynamadı veletler
quote:
Orijinalden alıntı: kabus2012
point blank'i göremedim
yeni yükledim onu wolfteam metin2 sro knight şu anda bunlar var
özellikleri ne senn pcnin?
The Battle for Middle Earth 2 yükle.
middle earth olmayan cafeye cafe demem ben. Lisedeyken az oynamadık be. 45 dk gelişme süresi yapardık. 3 saatte bitirirdik oyunu. ayrıca 8 kişi giderdik. yani 24 lira verip çıkardık az para değil :D
quote:
Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W
quote:
Orijinalden alıntı: felaketcocuk
bendekiler ilham olur umarım...
Abaza koyunun tam adını verirmisin hatırlıyorum öyle bir oyun da
La sizde ne çok oyun var...Bende bi Pes var bide call of duty
quote:
Orijinalden alıntı: solidsnake14475
borderlands,unreal tournoment.battlefield 3,batman arkaham aslym,shank,dragon age2,splinter cell convicition kardeş bunları yükle çok satarsın citten
Shank'ı çıkarsak güzel bir öneri :D
Point Blank, Wolfteam, Metin 2, Knight gibi çocuk oyunlarını yükle.Zaten internet kafelerde JoyGame oyunları GTA San Andreas ve Counter Strike oynanır.
Minecraft yükle oda bayağı popüler.
quote:
Orijinalden alıntı: A.l.p.r
Point Blank, Wolfteam, Metin 2, Knight gibi çocuk oyunlarını yükle.Zaten internet kafelerde JoyGame oyunları GTA San Andreas ve Counter Strike oynanır.
Minecraft yükle oda bayağı popüler.
iyi aklıma getirdin geçen muhabbeti geçmişti
cod4 ve gta 4 ün sorunsuz çalışan multiplayeri. sırf gta4 multi için gelenler var
Oha bu oyunlar ne boyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme