sağol kardeş buarada birşey soracağım bir pc okadar oyunu nasıl kaldırıyor ben 10 oyun yüklesem pc çıldırıyor iğrenç sistemin var zaten uplıcam pc yi
Alıntıları Göster
Nete lol oynamak için giden az bulunur bence
quote:
Orijinalden alıntı: Two Stroke
Nete lol oynamak için giden az bulunur bence
Alıntıları Göster
borderlands,unreal tournoment.battlefield 3,batman arkaham aslym,shank,dragon age2,splinter cell convicition kardeş bunları yükle çok satarsın citten
quote:
Orijinalden alıntı: solidsnake14475
borderlands,unreal tournoment.battlefield 3,batman arkaham aslym,shank,dragon age2,splinter cell convicition kardeş bunları yükle çok satarsın citten
Alıntıları Göster
Left 4 Dead 2 gibi Co-op özelliklikli oyunlar yükle lisedeki benim gibi gençler iyi rağbet gösterecektir okuldan sürekli kaçıyoruz L4D2 oynamak için;ayrıyetten Versus gibi modları da olması cabası oyunun.
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderBorn
Left 4 Dead 2 gibi Co-op özelliklikli oyunlar yükle lisedeki benim gibi gençler iyi rağbet gösterecektir okuldan sürekli kaçıyoruz L4D2 oynamak için;ayrıyetten Versus gibi modları da olması cabası oyunun.
Alıntıları Göster
Genellikle oraya takılan çocukların rağbet ettiği Metin2 Knight tarzı oyunları ekleyebilirsin .
quote:
Orijinalden alıntı: felaketcocuk
bendekiler ilham olur umarım...
Abaza koyunun tam adını verirmisin hatırlıyorum öyle bir oyun da
quote:
Orijinalden alıntı: x-neon
quote:
Orijinalden alıntı: felaketcocuk
bendekiler ilham olur umarım...
bana yeni harddisk aldıracaksınız anlaşıldı olmayanları indirmeye başladım çünkü