Şimdi Ara

Steam Eksik Dosya Ayrıcalıkları Sorunu Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA5 Güncellenirken bu sorun ile karşılaştım. Muhtemelen sorunun kaynağı Türkçe dil olabilir diye düşündüm çünkü Online dosyaları güncelleniyordu ve Türkçe dil online girişe izin vermiyordu. Güncelleme sonrası oyun bir türlü açılmadı. Aşağı resimdeki hataları aldım durdum. Bir sürü çare aradım bulamadım. Oyunun klasör dosyasını sildim yine çare olmadı.

Sonunda tek ve sağlıklı çözüm şu oldu, oyunu C yerine D veya HDD üzerinde başka bir yere kurmanız gerekli. Ne yazık ki C diskinde Steam klasörüne kurmayı başaramadım ama D kısmına tekrar yüklerken sorun olmadı.

Oyunu daha önce Yedeklemiştim Steam aracı ile. Böylece önce kurması için yer gösterdiğim Steam'e ön klasörleri yüklemesi için zaman tanıyıp ardından yedekleri geri yükle seçeneği ile eski yedekleri HDD üzerine tekrar kurdum ve oyun açıldı.

Yedekleme almanızı her zaman tavsiye ederim yaklaşık 65 gb veri çöp olup gidecekti yedek sayesinde 1 saat içinde hemen yüklendi, yoksa internet üzerinden 3 günde inmesi bile mucize olurdu.

Steam Eksik Dosya Ayrıcalıkları Sorunu ÇözümüSteam Eksik Dosya Ayrıcalıkları Sorunu Çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 16 Mart 2017; 15:13:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Eksik Dosya Ayrıcalıkları Sorununu Çözme

Steam'de "Eksik Dosya Ayrıcalıkları" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu sorun oyun dosyalarına tam erişiminiz olmadığı anlamına gelir. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Oyunun yüklendiği dizine git.
    • Oyunun kurulum klasörüne sağ tıkla ve "Özellikler"i seç.
    • "Güvenlik" sekmesine geç.
    • "Gelişmiş" düğmesine tıkla.
    • "İzinler" sekmesinde, "Yöneticiler" grubunun "Tam Kontrol" izinlerine sahip olduğundan emin ol.
    • "Yöneticiler" grubunu seç ve "Düzenle" düğmesine tıkla.
    • "Tam Kontrol" seçeneğini işaretle ve "Tamam" düğmesine tıkla.
    • Pencereleri kapat ve oyunu yeniden başlat.

Sorun devam ediyorsa, aşağıdakileri de deneyebilirsin:

• Steam'i yönetici olarak çalıştır.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Oyunun önbelleğini temizle.
    • Oyunu yeniden yükle.

Bu adımları uyguladıktan sonra "Eksik Dosya Ayrıcalıkları" hatasını artık görmemelisin. Oyunun dosyalarına tam erişime sahip olduğundan emin olarak oyununu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim o kısımdan bir sorum var hocam.
    Oyunu satın aldım.

önceden korsan oynuyordum. elimde hala mevcut. şimdi bildiğim kadarıyla korsan oyunlara exe ve dll dosyaları dışında ses ve görüntü gibi dosyalarına crack olarak müdahale edilmiyor.

oyunun data dosyalarını steam klasörüne koysam. dosya bütünlük taraması yaptırsam sadece ilgili dosyaları ve güncellemeleri yapsa olur mu sence?
  • hocam yedek alırken bilgisayarının dosya yerinden mi alıyorsun yoksa sunucuyamı kaydediyorsun yani dosyayı yedekle diyince bilgisayarın içinde gizli bir yeremi saklıyorsun yoksa sunucuyamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knuckles The Echidna

Benim o kısımdan bir sorum var hocam.
    Oyunu satın aldım.

önceden korsan oynuyordum. elimde hala mevcut. şimdi bildiğim kadarıyla korsan oyunlara exe ve dll dosyaları dışında ses ve görüntü gibi dosyalarına crack olarak müdahale edilmiyor.

oyunun data dosyalarını steam klasörüne koysam. dosya bütünlük taraması yaptırsam sadece ilgili dosyaları ve güncellemeleri yapsa olur mu sence?

Bence satın aldıktan sonra Steam bu korsan mı değil mi diye sormaz ve dosyalar ile kendisindeki dosyaları eşitleme yoluna gider bence. Zaten korsan dosyalar ile orijinalleri ayırt edebileceğini sanmıyorum. Böylece saatlerce indirmekten kurtulmak söz konusu. Eğer kabul etmez ise parasını verdiğin için zaten sıfırdan indirirsin, kaybedeceğin bir şey yok.

• Yedek alırken Steam'in kendisinden alıyorum Steam içinde oyunları yedekleme seçeneği var, oradan oyunlarımı başka bir HDD içinde yer gösterip, DVD kopya sayısını da yüksek göstererek tek bir klasöre yedekliyorum ben.
  • Hocam steamı silip yüklersek sorun çözülürmü.
  • Ali gz A kullanıcısına yanıt
    Aslında bu yöntem ile dosyaları kontrol etmiş oluyorsun bu yöntem düzeltme yapamaz ise steami silmek düzeltebilir mi bilemem. Sonuçta steam silinir ise içindeki bütün oyunlar ve dosyası silinir ve günlerce sürece bir indirme çilesi demektir bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de eksik dosya ayrıcalıkları ile ilgili bir hata aldım. Crysis 2 indirirken hata verdi. Hata mesajında belirtilen dosyayı klasörde bulup sildim ve yeniden denedim. Çözüldü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.