Şimdi Ara

SİSTEMİMDE EKSİK OLAN NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar.1 yıl önce aldığım dizüstünün sistemi bence gayet iyi.Resimleri de koyacağım.Fakat çoğu oyunu oynayamıyorum nedendir? aslında çoğu oyunu oynayabiliyorum ama ışıklar çok fps düşürüyor sanırım.Gta 5 te blackout moduyla gayet rahat 60 fps alıyorum.Sorun işlemci mi acaba yardımcı olur musunuz neden sistemim yettiği halde güzel grafikli oyun oynayamıyorum.Borderlands oyununda bile var bu sorun.Azcık ışık olunca fps yerlere düşüyor..Her şey güncel sık sık driver booster ile kontrol yapıyorum.

Bir de mikrofonu aktif ettiğimde oyun oynayamıyorum.Saniyeler içinde ses takılıyo ve kayboluyo.Cs go da ise müzik sürekli takılıp başa sarıyor ve 35 40 fps ten 5 10 arasına düşüyor sürekli.

SİSTEMİMDE EKSİK OLAN NE?SİSTEMİMDE EKSİK OLAN NE?SİSTEMİMDE EKSİK OLAN NE?SİSTEMİMDE EKSİK OLAN NE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1mirvc -- 27 Haziran 2019; 15:6:44 >

• gt620 li bir notebook oyun oynatmaz. öyle oynatır.
  • Çöp sistem normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım yükleme ile olacak birşey değil. Bu sistem ile bu kadar oynanır maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    aslında çoğu şeyi rahat oynuyorum ama işte bazı oyunlarda ışıklar çok sorun çıkartıyo...
  • ve ayrıca bilgisayarı ilk aldığımda sadece gta 5 yüklemiştim 1 tb boş alan vardı ve asla 60 fps aşağısına düşmüyodum istisna yoktu.Şimdi boş alan 10 gb :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.