Bu tamamen Türkiye de dağıtımını üstlenmiş firma tarafından yapılan bir şey. Bakınız zamanında Witcher 2 ve 3 ü bilkon nasıl çevrilmesine imkan sağladı , adamları ikna etti.
Bknz. Ps Türkiye , Tr çıkartmaya çalıştırıyor. Bknz: Microsoft TR artık oyunlarda Tr çıkartıyor. Bknz. fifa 16 (yanlış hatırlamıyorsam) Lisans sorunları vardı bir ara , Federasyon toplu halde lisans veririz fakat TR dil olmasını istiyoruz demişlerdi. Fifa Tr olmaya başladı.
Şu karaktersiz ARAL denen firma ne zaman batar yok olur o zaman Türkçe oyun görürüz. 10 seneden beri Aralın oyunculara en ufak faydası olmadı olmayacakta.
HableyH
kullanıcısına yanıt
Bende sadece Resmi Türkçe çıkan oyunlara para verip alıyorum. Kötü oyun olsa bile alır oynar desteğimi olurum genelde Türkçe çıkaran firmalara. Steam hesabımda ve diğer hesaplarımda Gta 5 hariç türkçe olmayan oyun yok. Gta 5 ide özel bir sebepten almak zorunda kaldım yoksa onada kuruş vermezdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme