Geçen hafta yeni bir sistem topladım, arkadaşımla beraber sistemi kurduk. 3d mark, hdtune gibi programlarda sistemi test ettik herhangi bir sorun yok,puanlarım da normal.Fakat gta eflc ve skyrim oynarken üç dört defa mavi ekran hatası aldım.Bunun üzerine sıcaklıklarımı kontrol ettim herhangi bir anormallik bulamadım.Ayrıca batman arkham city,Assasins creed,Battlefield 3 gibi oyunlarda hiçbir problem yaşamadım.Sizce neden olabilir ?
Sistemim
Cpu : i5 2500k Anakart : msi z68a - gd55 Ekran kartı : asus gtx560Ti directcu II Ram : Gskill sniper 8 gb Psu : Corsair tx750
Hayırlı olsun sistemin Sarper. Görüşemedik bayadır. Ram'i iyi taktınız mı? Bir ram'leri kontrol et.
ramleri memtest ile kontrol etsen iyi olur.
mavi ekran attğında fotosunu çekersen ordaki kodları ezbere biliyorum kodu söle neden dolayı mavi ekran attığını söleyim
Fotoğrafını çekemiyorum direk gidiyor mavi ekran yerini siyah ekrana bırakıyor. Ancak hata kodları genelde 3b , 5a , a şeklinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme