Şimdi Ara

OYUNLARDA TAKILMA SORUNU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç zaman kaybetmeden Fsp BlueStorm 500W al. Araştırmana veya tartışmana gerek yok.

Bu arada gözden kaçmasın X2 6000+ inanılmaz güç çekiyor, 125 W (http://www.thgtr.com/cpu/20070315/amd_athlon64_x2_6000-02.html ).
    Nerdeyse kendisinden sonra gelen 5600+ nın 2 katı.

Dolayısıyla ekran kartın zaten gerektirirken işlemcin yüzünden yüksek watt a ihtiyacın var.
  • demekki senın asusu 350w ta ufak tefek sorunlar başlamış veya eskimiş yoksa muhakak çalıştırmalı ben de bi ara şahit oldum psu açlışıyor ama performası hiç yok pc donuyor reset atıyor psu yu degişince düzeldi hemde ofis pc si
  • evet geldik kuru fasülyenin faydalarına arkadaşlar, high power 500w aldım. baktım sorun biraz değişti oyunu(crysis) oynarken aynı sorun 15 sn durup 3-4 saniye takılarak devam ediyor. fakat pcyi 3-4 saat açık bıraktığım zaman sorun düzeliyor. ayrıca pc yi sleep modunda bekletiyorum 15 dk falan sorun geçmiş oluyor. crysis değil bütün oyunlarda aynı sorun var. format attım xp yi baştan kurdum, güncelleme sürücü cart curt her şeyi yaptım, aynı tas aynı hamam. artık tek tek bütün parçaları garantiye gönderecem gibi gözüküyor. yada pcyi birazcık uyutup oyunları öyle oynayacaz. bir fikri olan varsa lütfen esirgemesin.
  • dostum duruma üzüldüm ama bu pc meretleri hep aynı anakrtı degişirsin bi sorun çıkar işlemci degişirsin başkabisorun çıkar benimde öyle bi sorunum varki hiç kimse çözemedi pc e2160 ve p35ds3l aldım. heerşey süper ortosta saatlerce banamısın demiyor 3.0 ghz de ama pc yi kapayıp açtıgım zamn bios ekranını görmeden bi kaç kez reset atıp defaulta alıyor herzamn olmuyor ara sıra oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Şubat 2008; 13:48:24 >
  • arkadaşlar yeniden merhaba. şimdi bazı arkadaşların özel mesajla attığı bir çok yolu denedim ve tekrar karşınıza çıktım. ekran kartı başka pc de denendi sorun yok. ramlerden şüphelendim ama tak çıkar temizlemekden başka bişe yapmadım. xp yi yeniden kurdum, sonuç fasa fiso. amd x2 yamasını kurdum ki bi kaç kez sildim yükledim nafile. psu yu yeniledikten sonra düzelme olduğunu söylemiştim ama sorun iki mesaj üstte yazdığı gibi devam etmekte. bios güncellemesi diye aklıma girdiler, yapmadım yemedi ama en kısa zamanda deneyecem., sizce alakalı olabilir mi? veya bu konuda bir fikri olan varsa muhakkak vardır yardımcı olmasını rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.
  • bıostan olabilir guncelle yeni surumunu varsa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.