Şimdi Ara

Oyunlarda yüksek perfomans sağlıyor NVIDIA PhysX, muhakkak deneyin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanıyorum bir oyundaki sorunu araştırırken buna rastladım ve kurdum oyunlarda inanılmaz performans yakalıyorum sanki yeni bir bilgisayar almışım gibi meğer benim bilgisayarım oyunları ne kadar iyi oynatabiliyormuş şaştım kaldım, daha önce kasan NFS Run, Medal Of Hanor WarFihter oyununu bile bi anda akıcı ve mükemmel oynatıyor, muhakkak deneyin.

http://www.donanimhaber.com/PhysX%20yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1/
    Alıntı:
    Nvidia'dan Mafia 2 odaklı PhysX güncellemesiNvidia, 9.10.0513 sürüm numaralı yeni PhysX yazılımını kullanıma sundu. Steam üzerinde yayınlanan Mafia 2 demosu için hazırlanan yeni güncelleme, oyun için daha önce rapor edilen bazı hataları düzeltirken, bir takım yeni güncellemeleri de beraberinde getiriyor.

http://www.tamindir.com/nvidia-physx/

NVIDIA PhysX
    Alıntı:
    [b]NVIDIA PhysX sistem yazılımı özel olarak nVIDIA marka ekran kartlarında GPU'lara PhysX desteği eklemek için tasarlanmış bir araçtır. PhysX yazılımı sayesinde CPU üzerinize binen yük tamamen ekran kartınızın GPU'su üzerine çekiliyor. Böylece oyunları daha akıcı ve gerçekçi bir şekilde oynama şansına sahip oluyorsunuz.

Siz de NVIDIA marka bir grafik kartına sahipseniz, PhysX yazılımının en son sürümünü indirip, bilgisayarınıza kurarak, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tabii daha şaşırtıcı olan ise benim AMD tabanlı kartıma bariz destek verdiğine şahit olmam ve hatta Metro 2033 adlı oyundaki kasma ve çizgi sorununun bunu yükleyince gitmesi! Karta değilse bile acaba oyunlara destek veriyor da olabilir tek bildiğim her şeyi daha iyi yaptığı:))

Intel(R) HD Graphics Family [Display adapter]
    Genel PnP Monitör [Monitor] (15,7"vis, Aralık 2009) “AMD RADEON HD 6470M”
    6 Gb Ram
    2,30 gigahertz Intel Core i5-2410M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 17 Kasım 2012; 15:38:09 >

• eyvallah konu yararlı
  • Youtube'da bu konuda videolar buldum ve gerçekten de oyunlarda bariz fark yaratıyor en azından bende yarattı. Amd Rodeon 6xxx üstü kartlarda iyi performans verdiğine dair bilgiler var denemenin bi zararı yok, program çok küçük ve kurulumu basit, meraklısına.

Borderlands 2 - AMD PhysX

Mafia 2 with Physx on AMD Radeon HD 6950 2GB & FX-8120 3.8GHz

Borderlands 2 Physx test on AMD 6870 card

Metro 2033 (With Physx) / AMD 64 X2 / GTS 250 |HD|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 17 Kasım 2012; 17:28:40 >

• Anladığım kadarıyla işlemcideki yükü hafifletiyor yani işlemcisi kötü olan Ekran kartından mı grafiği çözüdürüyor anlamadım tam olarak , ozaman ekran kartı kötü işlemcisi iyi olana pisijix gerekli değil mi
  • PhysX nvdia sürücüsünün içindedir zaten olmadan oyun açılmaz 9.12 v. geçen ay çıkmıştı.
  • Aslında yeni çıkan oyunların yanında görmeye başladım PhysX programını, bazen yanında çıkmıyor otomatik kuruluyor veya seçmeli kuruluyor, kurmazsanız ya oyun performansı düşük oluyor veya bazılarında grafik sorunu olabiliyor (Metro 2033 çizgi sorunu)

Bu yüzden ben oyunlarımın yanında bulamayıp Metro 2033 oyununun grafik sorununu araştırırken bir sitede öylesine bir şekilde bulup kurdum.

Kurduktan sonra bilgisayarıma bir anormallik olduğunu farkettim hemen, sanki bir baraj o güne kadar suyu tutmuş ta birden bire her şey akıyormuş gibi öylesine yüksek bir performans aldım oyunlarımdan!!

Bunu eski ve daha önce tekleyen bir çok oyunumu tekrar kurarak denedim ve hatta otomatik sitemini tanıyıp ona göre grafik ayarını seçen oyunlar, bütün ayarlarını High dereceye getirerek oyunu ayarladı ve şaşırtıcı bir şekilde hiç bir kasılma olmadan oyunları oynatıyor!

Eski oyunlarımı sırf bu zevki tekrar tatmak için tekrar en iyi ayarlarda oynuyorum NFS Run mesela, olağanüstü akıc! Eskiden bir süre sonra kasılan oyun şimdi tek bir kasılma göstermeden son derece iyi oynanıyor.

PhysX, Nvidia kartlar için çıkmış olsa bile belli ki AMD tabanlı bilgisayarları da destekliyor ve enfes sonuçlar veriyor. İlla bir yerden alıp bir şeyleri zorluyordur olacaktır da ama oyun perfomansı için aldığım bilgisayarımın da yapması gerekeni en iyi şekilde yapması şu an beni tatmin ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 18 Kasım 2012; 10:44:33 >

• ben bilgisayar kullandığımdan beri biliyordum zaten çok kişi biliyordur yeniler bilmeyebilir öğrendiğin iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

ben bilgisayar kullandığımdan beri biliyordum zaten çok kişi biliyordur yeniler bilmeyebilir öğrendiğin iyi olmuş

Beynine sağlık diyim o zaman, ukala dümbeleği Belli ki bilgisayar kullanmaya başlayalı bir iki sene olmuş çocuk. Amd desteği ise son bir kaç aydır keşfedildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 19 Kasım 2012; 9:47:35 >

• Yararlı paylaşım. Sistem özelliği olarak sağlam oyunlarda farkı daha net ortaya çıkıyor zaten.
  • bende bunu bekliyordum cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu yeni sürüm PhysX olayı HD 4870 X-Vapor 2GB model kartta herhangi bir verim sağlar mı veya benim kart destekler mi ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLayer_BoXeR -- 24 Kasım 2012; 20:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

ben bilgisayar kullandığımdan beri biliyordum zaten çok kişi biliyordur yeniler bilmeyebilir öğrendiğin iyi olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.