Şimdi Ara

oyunlardan zevk alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 13 yaşındayım 4 yaşından beri oyun oynuyorum ve son zamanlarda günlük hayatta oynadığım oyunlar artık zevk vermiyor hemen oyundan çıkasım geliyor pcm iyideğil kasıyor çok beklediğim bir oyundan böle kasma yaşayınca bi anda bütün umutlarım gidiyor witcher 3 felan oynuyorum böle 20 saat felan oynadıktan sonra bayıyor yapıcak birşey kalmıyor içimde öle bir his oluyor ve aynı zamanda oyunlarda yalnızlık korkusu yaşıyorum bende

• Oynama o zaman kardeşim vaktini daha değerli şeylere harca :)
  • Mesela bir işte çalışmayı tercih edersen iş tecrüben olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ecrack E kullanıcısına yanıt
    ya tek hobim bu bulunduğum durumda arkadaşlarım yok dışarı öle çıkamıyorum gezmek felan babama yardım ediyorum iş konusunda sanayide
  • thedoctorbd T kullanıcısına yanıt
    Ders çalışmayı deneyebilirsiniz. Özellikle okul hayatının en zoru diye düşünülen MATEMATİK dersini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunlarda ortam kurup ortamla takılabilirsin, 23 yaşındayım sana tavsiyem hayatını yaşa arkadaş edin, oyun hiç birşey kazandırmaz sana 14 yaşından beri oyun oynayan birisi söylüyor sana bunları emin ol pişman olacaksın, derslerine çalış arkadaşın dediği gibi matematik ağırlıklı çalış şuan benim yaşıma geldiğinde çok daha donanımlı verimli çevren geniş birisi olursun hayatta başarılar.(hala ara ara oyun oynarım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sheji S kullanıcısına yanıt
    evet dediğinizi düşüneceğim ama babam oyun içi kimseyle konuşmama izin vermiyor o kim falan işte o tarz dışarıda ise arkadaşım yok biraz alışıp deneyeceğim arkadaş ortamı kurmak çok isterim steamda bile full arkadaş doluyken şimdi 6 tane felan var onlarda konuşmuyor matematik çalışacağım ama herhangi bi ders kitabım yok internetten ara sıra bakacağım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dönem dönem olan bir şey mi ?
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    evet
  • Bende de aynısı var, oynamak isteyip oynayamıyorum. Zaten yoğunlukla ders çalışan birisiyim boş vaktimde witcher 3 açıyorum ama nedense oyuna giremiyorum huysuzluk başlıyor sanki eziyetmiş gibi... Ancak dediğim gibi hikayeyi öğrenmek, deneyimlemek istiyorum ama ı ıh olmuyor. Ben de artık zorlamıyorum kitap ve film izliyorum. Sana da öneririm
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    bende deneyeceğim teşekkürler
  • Şanşi keşke bende 13 yaşımda olsam o yaşta evde oyun mu oynanır la git dışarı çık bisikletle karı kız kes ne bilim çekirdek kola yapın arkadaşlarınızla en kötü futbol basketbol oynayın.Forumlarda ne işin var olum git la beni sinir etme :D
  • öle ortam yok dışarıdaki çocuklar saygısız kötü insanlar :D kro dediğimiz tipler yani arkadaşım yok bende çok severim eskiden hep öyle yapardın
  • 4 yaşında nereye isedigini bilmiyordun birde oyun oynuyorum demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    4 yaşındayken sadece gta vice city oynardım Herkesin Çocukluğu Sizinki gibi Geçmemiş Olabilir Ayrıca Sana Birşey Kanıtlamam Gerektiğini Düşünmüyorum Oyüzden Konu Dışı Yorum Yapmazsan Sevinirim :)
  • 20 saate kadar oynuyorsan oynama bence dahada oyun felan bütün zevkini çekmiş 20 saatlik oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.