Şimdi Ara

Oyunları Boşa Mı Oynuyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben 17 yaşındayım bu sene üniversite sınav var ben normalde aşırı oyun oynayan birisiyimdir ( ev-okul-pc sosyal hayatım 0 ) oyunları oynarkende baya zevk alıyorum daha çok gelişmeli oyunları seviyorum arada darkorbit metin2 lol heartstone bazen miencraft serverlerda felan takılıyorum neyse bu sene pek oynamıyorum. Benim asıl derdim oynadıklarımın boşa gitmesini istemiyorum biraz garip bi istek ama yani metin2 bilirsiniz oynarsınız gelişirsiniz kasılırsınız felan bu gelişme bölümü bana aşırı zevk veriyor fakat arada diyorum oyunu bitirdim en sonuna geldim ozaman napıcam? oyunu bırakacağımı farkediyorum o zamanda oyundan soğuyorum ve böyle günüm boş anlamsız geçiyor. Sizce ne yapmalıyım belki bi arkadaşla beraber oynasam baya zevk alıcam ama lol dışında her oyun bi süre sonra bayıyor. aslıında kitap okumayı da denedim baya da seviyorum okumayı fakat bi pc varken kitap o kadar zevk vermiyor bide yavaş okuduğum için sanki çok uzun sürcekmiş gibi geliyor. buraya yazıyım dedim belki dertleşcek birilerini bulurum

• O oyunları oynarsan hayır gelmez tabi

Milyon kere woftim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bosa olur mu oynadigin her saat oyunun karsiligini ilerde alacaksin ygs de lys de bunlar sorulacak heb sıkıldıkca ilerde guzel meslek sahibi olacagim bu oyunlar sayesinde diye dusunerek motive ed kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençliğini çürütmek istiyorsan oynamaya devam et, o tarz oyunların uyuşturucudan bir farkı yok.Yaşın ilerleyince keşke o güzel zamanları bu saçmalıklarla harcamasaydim diyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Hic bosa olur mu oynadigin her saat oyunun karsiligini ilerde alacaksin ygs de lys de bunlar sorulacak heb sıkıldıkca ilerde guzel meslek sahibi olacagim bu oyunlar sayesinde diye dusunerek motive ed kendini

yanlış yerden girdin hocam ben şuanda da ygs-lys ile gireceğim üniversiteye razıyım.Hadi bu sene oynamadım diyelim üniversite hayatımda ya da ileride de eve geldiğimde tv izlemekten başka şeyler de yapmak istiyorum.

Aslında yazmadığım bireşy de var ben herşeyi aşırı tasarruflu ve ielriyi düşenerek kullanıyorum bu da beni rahatsız ediyor. Örnek veriyim oyunalrda özel para olur ya sadece gerçek parayla alınır bazende oyun sana az az verir he işte ben onları hiç harcamıyom e sonra oyunu bırakıyom harcamadığımla kalıyom harcasam en azından oyunu oynadığım zaman bana yararı dokunacak. Bu durum da baya rahatsız ediyor neden bu kadar tutumluyum ben?

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and destroy

Gençliğini çürütmek istiyorsan oynamaya devam et, o tarz oyunların uyuşturucudan bir farkı yok.Yaşın ilerleyince keşke o güzel zamanları bu saçmalıklarla harcamasaydim diyeceksin.

Peki o güzel günlerimi nelerle harcayıp sosyalleşmek mi ? dostluklar mı aile sohebtlerimi. Bu konu da da uzun uzadıya tartışabilirim. Bakın şimdi nasıl bir insan ailesiyle oturup sohbet etmek güzel geliyorsa 3-5 arkadaş biyerlerde takılmak oturup konuşmak ya da bir gezi yapmak insana zevk veriyorsa bana da oyun oynamak zevk veriyor. Sonuçta beynimizx aynı şekilde mutluluk hormonu salgılıyor ve mutlu oluyoruz ben ailemle biyerlere gidince de mutlu oluyorum evde pc de zaman öldürünce de mutlu olyuorum diğerlerinin farkı nedir? 5 yıl önce oturup güldüğün zamanlarının da şu ana yararı yok ki?

• EvinDelisiBaris E kullanıcısına yanıt
    Oyunlara harcadığını zamani bir spora harcar adam gibi okulunu okursan ilerde istediğin oyunu da oynarsın.Yok kendimi oyunlara vericem ben boyle mutluyum diyorsan devam et 22 yaşında vasıfsız biri olarak ileride hayatına devam edersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunlara harcadığını zamani bir spora harcar adam gibi okulunu okursan ilerde istediğin oyunu da oynarsın.Yok kendimi oyunlara vericem ben boyle mutluyum diyorsan devam et 22 yaşında vasıfsız biri olarak ileride hayatına devam edersin.

Baya önyargılı gibisin :)Benim sorunum zaten sadece şuan için değil genel anlamda eğlence için yapılan şeylerde sanki boşa gidiyormuş hissi oluşuyor bunun olmasını istemiyorum mesela kitap okurken öyle olmuyor ama kitaplarda okurken o kadar zevk vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvinDelisiBaris

quote:

Hic bosa olur mu oynadigin her saat oyunun karsiligini ilerde alacaksin ygs de lys de bunlar sorulacak heb sıkıldıkca ilerde guzel meslek sahibi olacagim bu oyunlar sayesinde diye dusunerek motive ed kendini

yanlış yerden girdin hocam ben şuanda da ygs-lys ile gireceğim üniversiteye razıyım.Hadi bu sene oynamadım diyelim üniversite hayatımda ya da ileride de eve geldiğimde tv izlemekten başka şeyler de yapmak istiyorum.

Aslında yazmadığım bireşy de var ben herşeyi aşırı tasarruflu ve ielriyi düşenerek kullanıyorum bu da beni rahatsız ediyor. Örnek veriyim oyunalrda özel para olur ya sadece gerçek parayla alınır bazende oyun sana az az verir he işte ben onları hiç harcamıyom e sonra oyunu bırakıyom harcamadığımla kalıyom harcasam en azından oyunu oynadığım zaman bana yararı dokunacak. Bu durum da baya rahatsız ediyor neden bu kadar tutumluyum ben?

Degisik bir durum kardesim surekli pc basindaysan oynadigin oyun her turlu sıkar zaten zamaninda marioyu rockmani kac kere bitirdim bastan sona ama tekrar oynadgimda ayni heyecani yasiyordum

• oyunlar 4e ayrılır: düşündüren oyunlar strateji, puzzle, gizlilik (oynama tarzına göre minecraft)vb.
    hareketli refleks yetenek tabanlı oyunlar çoğu fps bazı mobalar vb.
    senaryo oyunları film gibi hikayeye şahitlik etmekten zevk aldığımız oyunlar
    bunun dışındakiler zaman kaybıdır bence ve metin 2 bu sınıfa giriyor
  • Brutal Doom oynayın yaratıkların kafa kol bacak patlatın rahatlarsınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvinDelisiBaris

quote:

Degisik bir durum kardesim surekli pc basindaysan oynadigin oyun her turlu sıkar zaten zamaninda marioyu rockmani kac kere bitirdim bastan sona ama tekrar oynadgimda ayni heyecani yasiyordum

Bu düşünce tarzıda sonradan bukadar yoğunlaştı ben de eskiden güzelce oyunu oynardım eğlenirdim şimdiyse daha oyuna başlamadan ilerisini düşünüp sıkılıyorum. Yorumlarınız için teşekürler.

• EvinDelisiBaris E kullanıcısına yanıt
    23 yaşındayım önyargı değil tecrübelerime göre konuşuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

oyunlar 4e ayrılır: düşündüren oyunlar strateji, puzzle, gizlilik (oynama tarzına göre minecraft)vb.
    hareketli refleks yetenek tabanlı oyunlar çoğu fps bazı mobalar vb.
    senaryo oyunları film gibi hikayeye şahitlik etmekten zevk aldığımız oyunlar
    bunun dışındakiler zaman kaybıdır bence ve metin 2 bu sınıfa giriyor

Çok aradım da kendi tarzıma uygun bir oyun bulamadım evet biraz eski ve kalitesiz oyunları oynuyor olabilir ama hala age of war (flash oyun) gibi oyunlar bile zevk veriyor bana hayatta yaptığım şeylerde rahat mutlu olan bir insanım o yüzden pek oyunların tarzı değilde benim düşüncem önemli oluyor.
  • Örnek: metin 2 hesabı / betaları falan satıp paraya çevirebilirsin.

Boşa değil tabiki.
  • quote:

23 yaşındayım önyargı değil tecrübelerime göre konuşuyorum.

Tamam hocam haklsıındır benim tecrübem yok oyüzden bilemem ben şu yüzden demiştim önyargıyı ben başarı durumumu bilmiyorsun ya da ailemin gelirini vb. belki 2 sene sonra doğrudan bir şirketin başına geçerim belki az çalışarakta rahatça odtü ye girebilecek biriyimdir. 22-23 yaşında boş boş dolanıyım sıkıntı yok benim için. başımı biyere sokuyum karnımı da az uz doyurduktan sonra daha birşey istemem.

edit: sana önyargılı diyerek bende önyargılı davrandım ne kadar vahim bi durumdayım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvinDelisiBaris -- 13 Şubat 2017; 22:28:32 >
  • Yaşamını kimseye muhtaç kalmadan yaşayabilecek kadar paran varsa ( miras falan ) istediğin kadar oyun oyna.
  • Neyse herkese teşekkür ederim şimdilik çözüm bulamasak da konuşmak arada iyi geliyor yarın fizik sınavı vardı biraz çalışıyım tekrar teşekkür ederim ben arada burayı hortlatırım.
  • Herşeyin aşırısı zarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.