Şimdi Ara

oyunları tam ekran yapma sorunu!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
451.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 3 te aynı sorunla karsılasmıstım oyunun simgesi üzerinde sag buton özellikler yapıp kısayol simgesinden altta calıstırı tıklayıp normal pencereyi tam ekran olarak ayarlamıştım sorun düzelmişti aynı yöntemi dene istersen umarım işe yarar.
  • Beyler bende AMD Radeon 6600 M ekran kartı var ve csyi tam ekran oynayamıyorum lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manager44

Beyler bende AMD Radeon 6600 M ekran kartı var ve csyi tam ekran oynayamıyorum lütfen yardım edin

http://forum.donanimhaber.com/m_35395558/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_34561526/tm.htm
  • arkadaşlar nitrome,miniclip bu gibi sitelerdeki oyunları tam ekran oynayamıyorum ekran köşeye kayıyor küçük oluyor bunu nasıl düzeltcez?
  • [size=200]Aşağıda Kesin Çözüm

[size=160]Merhaba Hemen Konuya GeçiYoRuM..

Eğer Resim Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin Kısa Klavye Tuşu (F5)

Rakion üSTüne Sağ Tıklıyoruz..Dosya Konumunu Aç Diyoruz..

Rakion Dosya Konumunda Option diye bir dosya var ona giriyoruZzZ...

Ordan aYaRLaR aÇıLıYoR....Aşağıdaki resim gibi yapıyoruz Sonra TaMaM Diyoruz

Sorun ORTADAN KALKIYOR oNDaN SoNRa OYUNA GİRİYORUZ 5-10 SN. Sonra Tam Ekran Olur

iŞe YaRaDıYsa Ne Mutlu Bana

oyunları tam ekran yapma sorunu!!!!!!!

• Ekran kartınız ne ise onun control center'ına girin, Vga ekran - ekran çözünürlüğü - ekran özellikleri artık nasıl yazıyor ise "EDID kullan" seçili ise ordaki tiki kaldırın ve uygulaya tıklayıp tekrar oyuna girin kırpma sorununuz çözülür yada hiç uğraşmak istemiyorum derseniz masaüstü çözünürlüğünüz ile oyunun çözünürlüğünü aynı ayarlara getiriniz bu sayedede kırpma sorunu çözülür.
  • o olay bendede olmuştu ben ise Alt Gr+ sol ok tuşuna bas. sonra yeniden Alt Gr +Üst ok tuşuna bas kesin olacaktır
  • BeyLeR AdıMdanDA AnLaşıldıĞı Gibi ÇöZm BNde Oyunun İÇEriSindeyKen SHİFT+F4 YApIN OlaY soNa EreR

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockcapo

arkadaşlar toshiba laptop aldım oyun kurdum fakat yüklediğim bütün oyunlar tam ekran olarak açılmıyor.tam ekran içinde ufak bi kısımda oyun var geri kalan kısım siyah şeklinde.yardımcı olurmusunuz??

Toshiba mı aldin yazık olmuş parana
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

oyun açık iken ALT+ENTER tuşlarına aynı anda basın!

senin o gütünü yerim adamısn laann
  • götünü yerim ne Ya :D
  • xd
  • QbLaY!!! kullanıcısına yanıt
    hıh be sonunda ya hay allah razı olsun hiç biri işe yaramadı seninki yaradı yav
    vay ben senin taşşağını yalarım <3
  • Alt ve F4 tuşlarına basın. Oyundaki grafik ayarı sekmesi açılacak oradan tam ekran seçeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia renk ayarlarını kullanı seç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nci dua olmayanlar için söylüyorum. Oyuna girdiğinizde ctrl-alt f11 yapın. Olursa bana dua edin yeter. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia olmayan arkadaşlar için söylüyorum. Oyuna girdiklerinde ctrl-alt f11 yapsınlar. Olursa dua edin yeter. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içerisinden çözünürlük ayarlarını yapın. Eğer çözünürlük ayarları tam ekran olacak şekilde değilse oyunun config dosyası üzerinden çözünürlüğü değiştirin.https://sistemblogu.com/oyun/windows-10-oyunlar-tam-ekran-nasil-yapilir/
  • QbLaY!!! kullanıcısına yanıt

Sitelerdeki oyunları tam ekran yapma:Kendi taktiğim çalışıyor (telefon için deildir) ilk önce boş yere rmb(sağ tık)yapıp incele diyoruz.

İncele dedikten sonra oyunun kodunu bulun bulursanız ekran mavi oluyor. (bende kod yeri sağda aşağıda da olabiliyor)

Kodun solundaki ok yani 1 in gösterdiğine basın sonra 2 nin gösterdiği bir link var onu sağ tıklayın.

(Open in new tab) a basın ve yeni sekmede oyun açılacak iyi oyunlar. Eğer dediğimi yapabilen varsa bana teşekkür etsin.

• Muzdafa1 M kullanıcısına yanıt

İncele ye bastıktan sonra hemen play butonuna (yada oyunun oynanıldığı yere) fare imlecini sürükleyin kendisi direk size kodu gösteriyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.