Şimdi Ara

Oyunların bitiş sürelerini nereden öğrenebiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.howlongtobeat.com/ Oyunların bitiş sürelerini öğrenmek isteyen olabilir belki bu sitede yazıyor gençler hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Aralık 2014; 18:02:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyunların Bitiş Sürelerini Öğrenmek

Oyunların ne kadar sürdüğünü merak ediyor musun? Oyunların bitiş süreleri değişkenlik gösterir ve çeşitli faktörlere bağlıdır. Bu faktörler arasında oyunun türü, karmaşıklığı ve oynama tarzın yer alır.

Oyunların kaç saat sürdüğünü öğrenmenin birkaç yolu vardır:

• Oyun incelemelerine bakın: Çevrimiçi oyun incelemeleri, genellikle oyunun yaklaşık bitiş süresini belirtir.

• Oyun forumlarını ziyaret edin: Oyun forumlarında, diğer oyuncular genellikle oyunun tamamlanma sürelerini tartışırlar.

• Oyunların resmi web sitelerini kontrol edin: Bazı oyun geliştiricileri, oyunlarının oynanış sürelerini resmi web sitelerinde yayınlarlar.

• Oyun süresi veritabanlarına başvurun: HowLongToBeat ve GameFAQs gibi web siteleri, oyunların kaç saat sürdüğünü gösteren kapsamlı veritabanları sağlar.

Oyunların bitiş sürelerini bilmek, zamanını verimli kullanmana yardımcı olabilir. Örneğin, kısa sürede tamamlayabileceğin bir oyun arıyorsan, incelemeleri okuyarak veya veritabanlarına başvurarak bitiş süresi kısa oyunları bulabilirsin.

Sonuç olarak, oyunların bitiş sürelerini öğrenmek için çeşitli kaynaklara başvurabilirsin. Bu kaynaklar, zamanını verimli kullanmana ve oyun deneyimini en üst düzeye çıkarmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bitirilime süreleri saçma değilmi sencede nasıl oynadığına,hangi zorlukta oynadığına göre değişir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

bitirilime süreleri saçma değilmi sencede nasıl oynadığına,hangi zorlukta oynadığına göre değişir bu.

kardeş normal modda hatta easy modda yani kasmak için değil bitirmek için oynayacağım ps3 ümü bu ay sonu satmak zorunda kalacağım pizzahut ta çalışıyordum bulunduğum şube kapandı yeni gönderdikleri şubeyede alışamadığım için işden ayrıldım ama ramazan ayı olduğu içinj iş bulmak kolay değil motorlu kurye olduğum için ve bende bari oyunları bitireyim sonrada ps3 satayım dedim elimdeki oyunlar yukarıda yazdıklarım hepsini bitirmek istiyorum bu ay sonuda satacağım oyun ve ps3 ü onunla da kirayı ödeyeceğim umarım anlatabildim fazla zamanım yok hatta bu kez easy de oynayabilirim ne kadar hızlı okadar iyi benim için oyunları da heemn satmak istemiyorum bari birer kere bitireyim diyorum aslında elimde hala oyun kalırsa bekleteceğim işe girince tekrar alacağım ps3 zaten :)

kısacası çalışıyormuş gibi elimde bu ayı idare edecek param olacak ve bende bu zaman diliminde oyunları bitirmiş olacağım bir nevi oyun tatili :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Ağustos 2010; 16:56:33 >

• demon souls rgpdir onun dışında elindeki her oyunu 10 saatin altında bitirebilirsin.
  • Gow 2-3 çok kasmam sadece bitireyim dersen min. 5-6 saatte biter...

Demons souls, easy gibi bir modu olmadığı ve ilk lvl'lerden başayacağın düşünülürse min. 8-10 saattede de bitebilir veya oyunu hiç bitirmeden bırakmayı da seçebilirsin bazı bölülerin zor olması nedeniyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelm -- 22 Ağustos 2010; 17:20:57 >
  • tamam sağolun rpg ise en son demon souls ile başlayayım teşekkürler gow 2 ve 3 den eminmisiniz ben gow 1 i 15 saatte falan bitirdim gerçi her itemi fullemek için köpek yavrularının devleşmesini bekleyip öldürdüm ve mızrak ile dev bir yaratığı öldürmeden önce bayağı dövdüm item için bunlar toplamda 2-3 saat sürmüştür ve oyundaki tüm itemleri topladım gerekmediği halde bunlarıda 2-3 saat sayarsak 10 saatte bitebilirmiş :=) teşekkür ederim gow collection 2 den devam ediyorum ozaman
    dark sector lostplanet 2 ve dantes inferno oynayan var mı peki sıradaki oyunum için =?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Ağustos 2010; 19:04:10 >
  • gow 3 ü 12 saat civarında bitirirsin gerçi 7 saatte bitirenlerde varda onlar 7/24 oyunda tırlatmış tipler yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten dantes infernodan başlayacam biri ile anlaşma ihtimalim var bu oyunu o yüzden ilk ona başlıycam şimdi karar verdim daha teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Ağustos 2010; 19:22:27 >
  • 1-2 sene önce oyungezer aldığımda oyunların üstünde bitiriş süreleri vardı sanırım belki hala vardır oyungezerin sitesinde belki vardır?
  • Ilginc bir konu gercekten..Yani buraya yazacagina simdiye kadar 1 oyun bitirmistin,ayrica PS3`ü satacaksan bütün oyunlari bitirme gibi bi zorunlulugun yok..Su an satarsin daha sonra insallah birtane daha alirsin..Oyunlarindan Dark Sector cok kötü bir oyun ona hic bulasamasan da olur..God of War 3 easy modda oyna eger cabuk bitsin istiyorsan,Demons Souls biraz uzun sürer ayrica zordur kasar..Dante`s Inferno da kisa bir oyundur 3-5 saate biter.. Haddim olmayarak birsey sormak istiyorum..

Pizzahut`da calisiyordum kapandi baska bir subeye gönderdiler demissin,e haliyle günümüzde özellikle de Türkiye`de is bulmak cook zordur yani..Ben yabanci bir Süpermarkette calisiyorum 4,5 senedir,en az 12 tane farkli yerde bölgede calistim,cünkü calismak zorundaydim..Keske cikmasaydin,günümüzde Aslan bile ac artik

• lost planet 2,dark sector,dante'S inferno bedava verseler oynamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Ilginc bir konu gercekten..Yani buraya yazacagina simdiye kadar 1 oyun bitirmistin,ayrica PS3`ü satacaksan bütün oyunlari bitirme gibi bi zorunlulugun yok..Su an satarsin daha sonra insallah birtane daha alirsin..Oyunlarindan Dark Sector cok kötü bir oyun ona hic bulasamasan da olur..God of War 3 easy modda oyna eger cabuk bitsin istiyorsan,Demons Souls biraz uzun sürer ayrica zordur kasar..Dante`s Inferno da kisa bir oyundur 3-5 saate biter.. Haddim olmayarak birsey sormak istiyorum..

Pizzahut`da calisiyordum kapandi baska bir subeye gönderdiler demissin,e haliyle günümüzde özellikle de Türkiye`de is bulmak cook zordur yani..Ben yabanci bir Süpermarkette calisiyorum 4,5 senedir,en az 12 tane farkli yerde bölgede calistim,cünkü calismak zorundaydim..Keske cikmasaydin,günümüzde Aslan bile ac artik

Tabi zaten 8 saatte yazıyor ya

• merak olsun öğrenme şaka bi yana video larına bakarak kaç part oldğnu öğrenirsin
  • eyw allah saolun zaten konuyu açtığımda işim vardı hallettim sonra oyunu taktım araya vurdulu kırdılı filmler girdi derken 4 saat 40 dakika oynadım youtube dan baktım kaç bölüm var diye daha yarılamışım :) dantes infernoyu 3-5 saatte bitirecek kişinin alnını karışlarım ilk kez oynayan biri için çok zor ama ikinci kez oynarsanız 7 saatte biter :) :) en az 4 saat 2 dakikaksı daha var bu arada zaten sinematikleri izlemek gerekiyor skip tuşı yok mecbur uzun sürüyor haliyleki izlemezsek konuyu anlamayız bir bakıma da iyi oluyor :)

Bu arada işten çıktım ama her zaman iş bulurum sadece ramamzanda akşama kadar kimse sipariş vermez o yüzdende iş olmaz ve kuryeler iş bulamaz ramazan sonrası bulurum ben de tatilimin doruklarına ulaşırım forza ps3 :)

quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

lost planet 2,dark sector,dante'S inferno bedava verseler oynamam

sana gelince devil may cry oynadıysan gow serisinden herhangi birini oynadıysan dantes inferno onlar gibi hatta devilmay cry dan fazla gow 1 i bitirirken zevk aldım şimdi de dantes infernodan şuana kadar gördüğüm türünün en iyisi bu oyun ki gow ekibi bile takdir etmiş bu oyunu yanlız +18 içerik çok :) anti parantez henüz gow 2 ve gow 3 e başlamadım belirteyim o yüzden şimdiye kadar :)
    demon souls e ise başladım bıraktım alışmak lazım uyum sağlamak lazım bence o oyuna ama kötü oyun değil bence gta kötü oyun ,dark sector e gelince ona d a başladım bıraktım kötü bir oyuna hiç benzemiyor gayet hoş bir oyun anlamadığım kapak resminde silah yok bumerang gibi birşey var ama adam silah kullanıyor herneyse ilerleyince verece kheralde kısaca her oyunun tadına 5-10 dakka baktım ama dantes inferno cidden süper bir oyun herkese tavsiyemdir bu oyunu oynamamak oyun kültürü açısından söylüyorum ne laf yapıştırdım degil..? :=) cehaletin önde gidenidir :) :)

• Lost Planet 2'yi oynayan yok mudur acaba? 3. bölümdeyim ve artık "bitsede gitsek" moduna bağlamış durumdayım. Bende merak ediyorum LP2'nin oynanış süresini.
  • vallaha ben kardeşimle 1. bölümü bititrdim 2 kişi oynayarak ama o yeteneksiz olduğu içine ilerisine gidememiştik ekranı bölerek 2 kişi çok zevkli olabiliyor helede 100 ekran tv niz varsa hd :) ayrıca oyun zevkliydi benim oynadığım kadarıyla nasıl bitsede gitsek moduna girdiniz anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 23 Ağustos 2010; 11:12:24 >
  • oyun zevkli zevkli olmasına ancak 1. oyunundan çok uzak ve tamamen multiplayer tasarlandığı için bende dahil çoğu kişinin beklentisini karşılayamadı maalesef:(
  • biten oyunlar hakkında yorumlar yapılmıştır :)

quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

oyun zevkli zevkli olmasına ancak 1. oyunundan çok uzak ve tamamen multiplayer tasarlandığı için bende dahil çoğu kişinin beklentisini karşılayamadı maalesef:(

yani oyuna önyargılı davranırsanız olacağı bu bende godfather 1 i oynadım 2 yi 1 saat oynadım hiç olmamış dedim attım kenara önyargı işte bu arada mafia 1-2 için elimi sürmem godfather 1 i ilk çıktığında oynadım bitirdim o zaman zevk almıştım o tür oyunla rbir sefer yada 2 sefer oynanır bende ön yargılıyım konu mantık aynı grafikler anlı şanlı değil arabalar eski model böhhhh der geçerim :)
    bu arada call of juarez i oynadım bitirdim çok zevk aldım rdr oynamayı düşünmüyorum uzun bir süre ara vermeden bu tarz oyunlar ı oynayamam böhhh der geçerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 24 Ağustos 2010; 0:51:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.