Şimdi Ara

oyunnnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ogame i bırakmak isteyen devir yapmak isteyen varsa yada elinde iki hesabım var biri cok iyi onla uğraşıyom ikincisine vakit kalmıyo diyen varsa yada aynı gezegende multi yapıyom ulan yakalanmıyım bari diyen varsa bana verebilirmi........

yani anlayacağınız yeni başlamak istemiyorum en baştan ben onları yaşadım askere giderken çok geçirdim şimdi üzerinde filo olmasada olur ........

yapın bi kıyak kardeşinizi ramazan ramazan............

• evet bekliyorum burda ve inanın iyi oynarım bu meleti .......

şimdiden saolun diyimde..............
  • arkadaşlar yokmu bi kıyak yapmak isteyen.................. plsssssssss
  • ya arkadaşlar hiç mi yoktu hesap sağda solda inanın özledim ogami bıraktığım evren 2. evren ve bıraktığımda 400 lerdeydim ve şimdi tekrar oynamaya başlıyacam ve tekrar en baştan uğraşmak istemediğimden bunu size rica ettim ...... bi kaç oyun birden açıp zorlananmaya başlayan vardır oyunundan birini verebilir mesela en düşüğünü.....
  • valla bravo koskoca donanim haberde bi allahın kulu hesap vermedi onu boşver kimse kardeş sana verecek hesap yok dileneceğine git kendin uğraş diye bir şey diyen bile olmadı dünden iki gündür takip ediyorum donanim haberin ogame kısmına 3-5 kişi haricinde kimse girmiyo burda istemek biraz saçma olmaya başladı..................
  • Cevap yazılmamış demesinler diye cevap yazdım.
  • uzun zamandır bakmadığım 14 evrende bir hesabım var 58825 puanda istersen vereyim..
  • SEVİNİRİM CANER KARDEŞ PM ATARSAN ÇOK İYİ Bİ ŞEKİLDE BAKARIM VE İSTEDİĞİN ZAMAN GERİ VEREBİLİRİM

MSN: cihandinc62@hotmail.com
  • ogame

oyunnnnnnnnn
  • hadi bakalım badbadbad@ hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.