quote:Orijinalden alıntı: DarkMourningserver ?olympia ve sonraki serverlerse al bence. diilse boşwer. hem belki çalıntı bile olablir
quote:Orijinalden alıntı: KANKİKIBRISserver edena 100kda npsı war alımmı sızce cok cuzsa alcam normalsa almıcamAlma bence kesin bi is vardır okadar ucuz olamaz olabilirde bence olmaz
quote:Orijinalden alıntı: Eru ilúvatarAlma bence kesin bi is vardır okadar ucuz olamaz olabilirde bence olmazAlıntıları Göster kesinlikkkle kaçırma hangi server olursa olsun sakıınnnn kaçırma derimm
quote:Orijinalden alıntı: Eru ilúvatarAlma bence kesin bi is vardır okadar ucuz olamaz olabilirde bence olmazAlıntıları Göster gizli sorusunu fln veriyosa kacırma kardes
quote:Orijinalden alıntı: byantigizli sorusunu fln veriyosa kacırma kardesAlıntıları Göster ben 60 mageye 60 ytl veriyordum sorduğunda soru mu
quote:Orijinalden alıntı: Grameradamben 60 mageye 60 ytl veriyordum sorduğunda soru mu Alıntıları Göster al al
quote:Orijinalden alıntı: KANKİKIBRIScharda bi sakat yok cocuk server acıldıgından berı kasıo ve gızlı sorusuda varsuper al la
quote:Orijinalden alıntı: KANKİKIBRIScharda bi sakat yok cocuk server acıldıgından berı kasıo ve gızlı sorusuda varquote:Orjinalden alıntı: KANKİKIBRIS charda bi sakat yok cocuk server acıldıgından berı kasıo ve gızlı sorusuda var acıldıından beri oynayıpta nası 64 lvlbende acıldından veri oynuom 1 tane 68 2 tane 60 1 tane 59 chr cıkarttım ve sattım
quote:Orijinalden alıntı: KANKİKIBRISii ben alım birinize 75den satarım cunku hıc oynamassammı die dusunmuo deılımall master açıkmıı açıksa hiç kaçırmaaa
quote:Orijinalden alıntı: birol7878all master açıkmıı açıksa hiç kaçırmaaaAlıntıları Göster al al al al al al al