Şimdi Ara

Oyunu Bırakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türklerin mantığı budur yaşı küçükse oyunu bilmez, leveli yüksekse abidir vs.

Senin için üzüldüm kardeşim gerzek gerzek mesaj dediğin şeyler burada çıkıyor karşımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDarkus -- 13 Kasım 2012; 20:56:52 >
  • Yaş 14'ü gördüm sekmeyi kapattım.
  • Yaş 14

• Gitti Læ çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Yaş 14'ü gördüm sekmeyi kapattım.

o zaman bu yazıyı yaş 14ü görmeden yazdın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithPlesure

Merhaba.Oyunu bırakıyorum.Beni tanıyan çok yoktur burada lakin saygı duyup okumanızı istemem doğal hakkımdır.

Bu, benim hayatımı kolaylaştıracak olan bir tedbir niteliğinde ve değerindedir.Derslerim üzerinde olan etkisi ve dikkat dağınıklığı yaratması yüzünden oyunu bırakıyorum.Bu , oyunu bırakma nedenimin sadece odunları.Asıl kıvılcımı çıkarıp yangını başlatan ise oyundaki gerzekler.

Eğer gerçeği söylemek gerekirse,14 yaşındayım. Fakat yaşımı gösterecek ne bir mesaj attım , ne de bir davranışta bulundum. DH benim için sadece bir bilgi kaynağıydı. Fakat oyunla beraber forumu da hayatımın tozlu raflarından birine kaldıracağım.

Bunu yazmamın nedeni, sizleri -hepinizi- birer ahbabım olarak bilmem ve oyunun sizi içine hapsettiği kafesten çıkarıp özgürlüğünüze kavuşturma isteğimdir.

Bu mesajın son mesajım olduğunu bildiririm.

Ayrıca, sizden son lütfum şudur ki; bu konunun altına gerzek mesaj atanlara okkalı bir gif koymanız

Hepinizin, oyunu gerçekten bir oyun olarak görmeniz ve oynamanız dileğiyle.
    Teşekkür ederim.

Bizimle aynı düşünce ve ilgide olduğun için teşekkür ederim. Buradakiler kimseyi ciddiye almıyor. Sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar :) Senin yaşın da gayet normal sen utanmamalısın biz utanmalıyız. Küçümsemek ne haddimize bizim. Yolun açık olsun hayatında başarılar dilerim canım kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3tt

Al sana okkalı cevap.

Oyunu Bırakıyorum

cuk diye oturmuş

• herkesin düşüncesine saygı duymak ve yorum yapmak hakkımız. sen bu kararı vermişsin ve kendince bizi uyarmaya çalışmışsın öncelikle teşekkürler. ben 30 yaşındayım akşamları boş vakitlerim olduğu için oynuyorum ama öğrenciler için evet biraz tehlikeli olabilir. sen, burda senin yorumlarına saçma saçma dalga geçer gibi yorumlar yapanlara aldırma. burası eskiden fikrin varsa söylediğin yoksa saygı duyup başka konuya geçtiğin bir yerdi ama nerde çokluk orda ...... olması normal artık. sırf konuya saçma sapan yorumlar yapmak için buraya giren 14 yaş olgunluğunu gösteremeyen okadar anasınıfı beyni var ki şaşırmadım.
    buraya yazman biraz saçma kabul ediyorum bende kendi kendime "iyide buraya niye yazmış" dedim ve sonuna kadar okudum saçma buldum. genel sorunumuz bu "yorum yapma ihtiyacı duyuyoruz". sana hayatta başarılar diliyorum kardeşim.

ekleme: "oyunu oyun olarak görmek" kısmına bayıldım. bu konuda kendini kaybedip küfür haznemizi genişletenlere güzel bir laf.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

sen kim köpeksin ahbabım muhattabım oluyosun

papstırr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.