Şimdi Ara

Oyunu Bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Oyunu bırakıyorum.Beni tanıyan çok yoktur burada lakin saygı duyup okumanızı istemem doğal hakkımdır.

Bu, benim hayatımı kolaylaştıracak olan bir tedbir niteliğinde ve değerindedir.Derslerim üzerinde olan etkisi ve dikkat dağınıklığı yaratması yüzünden oyunu bırakıyorum.Bu , oyunu bırakma nedenimin sadece odunları.Asıl kıvılcımı çıkarıp yangını başlatan ise oyundaki gerzekler.

Eğer gerçeği söylemek gerekirse,14 yaşındayım. Fakat yaşımı gösterecek ne bir mesaj attım , ne de bir davranışta bulundum. DH benim için sadece bir bilgi kaynağıydı. Fakat oyunla beraber forumu da hayatımın tozlu raflarından birine kaldıracağım.

Bunu yazmamın nedeni, sizleri -hepinizi- birer ahbabım olarak bilmem ve oyunun sizi içine hapsettiği kafesten çıkarıp özgürlüğünüze kavuşturma isteğimdir.

Bu mesajın son mesajım olduğunu bildiririm.

Ayrıca, sizden son lütfum şudur ki; bu konunun altına gerzek mesaj atanlara okkalı bir gif koymanız

Hepinizin, oyunu gerçekten bir oyun olarak görmeniz ve oynamanız dileğiyle.
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WithPlesure -- 13 Kasım 2012; 17:13:43 >

• Bırakıyorum dersin biri gelir hadi 2 lol atalım der gene oynarsın.14 Yaşındasın ki lise3e kadar rahat takılabilirsin.
  • kime ne
  • Yaş 14 den sonrasını okumadım.
  •  Oyunu Bırakıyorum
  • Okuyan biri özet geçsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al sana okkalı cevap.

Oyunu Bırakıyorum
  • Zeka yaşınızı belli ediyor yorumlar ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu TR forumundaki 11 yaşında bulunan genci ezmediğimiz için yaşını söylemekten çekinmeyip, aynı onun gibi güzel bir yazıyla yazmaya çalışmış. Başaramamış. Çok fazla kural yemişsin. Yürü git gözüm görmesin
  • Noktalama işaretlerini çalış derim.
  • sandiki o ' çok tanındığı ' için herkes yapma etme nolur dicek. ' 14 yaşındaymışsın ama öle bir yazdınki 30 yaşında gibi, çok duygulandık ailecek ağlıyoruz ' diyeceğimizi sandı. ama emin ol kimsenin umrunda değil

şimdi tamamını okudumda ayıp etmiyim diye, edebiyat yapmaya çalışmış. odun kömür alev lütuf felan noluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRiN -- 13 Kasım 2012; 19:18:53 >
  • Ruha dokunan bir yazı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Ruha dokunan bir yazı olmuş.

Bence ruhu mıncık manyağı etmiş, afedersiniz poke unu çıkarmış, saygılar.
  • Anımsatmadı mı?

Oyunu Bırakıyorum
  • bu yazdıkların gerçekten ilgi çekmek yada bizim düşünçelerimizi iyi yönde çekmek içinse başarılı olmamış ama gerçek buysa

AFERİN SANA EVLAT :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.