Şimdi Ara

Witcher 3 bitirdiğimden beri hiçbir oyun sarmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen günlerde witcher 3 ü dlcleri ile beraber bitirdim.Toplam 60 saat sürdü sadece hikaye oynamama rağmen.Oyun öyle güzeldi ki oynadığım hiç bir oyun sarmaz oldu.Keşke oynamasaydım.İşin kötü yanı oyunun hikayesi bittiği için yan görevleri falanda sarmıyor.Siz siz olun oyunlardan zevk almaya devam etmek istiyorsanız witcher 3 oynamayın oynuyorsanızda yan görevleri falan yapıp oynayın oyunu hemen bitirmeyin benim gibi.Geçen yıllarda skyrim oynamıştım tüm yan görevleri yapmıştım hatta orada ancak onda hiç böyle şeyler hissetmemiştim.

Edit:Eğer oyun sarmıyor diyorsanız size şu tavsiyeyi bırakayım.Oyunu ilk oynadığımda beni de sarmamıştı çünkü direk aksiyona dalmak istiyordum.Ancak bu oyunun böyle olmadığını ve dizi-film gibi oynamam gerektiğini düşündüm ondan sonra aşırı zevk aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 12 Kasım 2019; 0:39:52 >

• garip bir şekilde beni de bu oyun hiç sarmamıştı

büyüler müyüler işin içine girince beynim yanmıştı. çok fazla detay vardı

şu aralar ac origins oynuyorum. oyun saf düz aksiyon. o da çok sardı mesela
  • Rdr2 başla 5. Bölümdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu witcher 3 övenler de bir bitmedi gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

garip bir şekilde beni de bu oyun hiç sarmamıştı

büyüler müyüler işin içine girince beynim yanmıştı. çok fazla detay vardı

şu aralar ac origins oynuyorum. oyun saf düz aksiyon. o da çok sardı mesela
    Oyunu ilk oynadığımda beni de sarmamıştı çünkü direk aksiyona dalmak istiyordum.Ancak bu oyunun böyle olmadığını ve dizi-film gibi oynamam gerektiğini düşündüm ondan sonra aşırı zevk aldım.
  • Yan görevlerden devam et dostum. Haritadaki soru işaretlerine git, techizat ve yeteneklerini fulle. 60 saat çok az. Ben sadece Gwent oynarak kasmisimdir o kadar. Witcher 3 bitirdiğimden beri hiçbir oyun sarmıyor

İlk oyunu oneremem ama witcher 2yi de oyna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dark souls'a başla, sonra seriyi bitince şöyle konu açarsın: dark souls bitirdikten sonra hiçbir oyun sarmıyor.

ben de öyle cidden. oynanış açısından hiçbir oyun from software oyunlarının yanına yaklaşamıyor. witcher bile. dark souls zor değil bence, başta öyle geliyor ama sonra fark ediyorsun ki yeni çıkan oyunlar çok kolay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Witcher 3 cidden benim de oynarken en etkilendiğim, o ambiyansin içindeymiş gibi hissettiren, yeri gelince gerim gerim gerdiren, yeri gelince üzüntü duyduran, yeri gelince kahkaha attıran dizi tadında muazzam bir oyundur. Seçim yapman ve seçimlerinin oyunun seyrini değiştirmesi de artı bir özellik.
    Ve sana sonuna kadar katılıyorum. Witcher 3 oynayip bitirdikten sonra bir hüzün ve zirveyi görmüş olmanın dezavantajları bekliyor insani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mağaralardaki trollerle muhabbet etmesi bile aşırı zevkliydi. Her yaratığa ayrı bir kişilik yüklemişler. Harika bir evren cidden.

• lol bile oynayamıyom 19 yaşımdayım hiç düzgün pcm olmadı hep milletin oynamasını izledim lan
  • Oyun, dizi ya da film tadı vermedikten sonra o dediğin olmaz. Bana göre Rise of the Tomb Raider da aynı kefede... O zaman bu oyunu da bırakayım Witcher gibi

Özetle fanboyluk yapmayın
  • skyrim modla
  • Witcher 3'u icinde buldugum her kitabi okuyarak, her gorev, yan gorev, etkinligi yaparak %100 olarak bitirmistim 200 saatte. Oyun zevkini katletmissin resmen direkt hikayeye abanarak. Oyun sonu tanri gibi bir sey olmustu artik Geralt, para desen yuzbinlerce altinla dolasiyordum cebimde surekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 12 Kasım 2019; 2:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

skyrim modla
    Skyrim modlama isi cok iyi ama asiri modlama isine girip kafayi modlarla bozunca soyle bir sorun oluyor, oyunu oynadigin sure modlamaya ugrastigin sureden daha kisa suruyor genelde.
    Tadinda birakmak lazim modlama olayini ama bagimlilik resmen, girdiginde cikamiyorsun.
  • 3 defa falan başladım yarıda bıraktım bir daha da oynamam heralde bu witcher3ü

Bu dediğin etki bende mafia 1de olmuştu, onu dene bi bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unseen yanina git kim tanriymis gor

• İki kere denedim ama oyun bi türlü sarmadı. Ac, tomb raider, gta, mafia, gow, uncharted serileri vs ve daha sayamayacağım kadar çok oyun bitirdim ama bu oyunda çok çabuk sıkılıyorum. Yakında 3. Denemeyi yapacağım 😂

• Şu oyunu oynadım, hiçbir oyun zevk vermez oldu muhabbeti kadar bayat bir konu yok. Witcher 3 oynarken aşırı keyif aldım, ondan önce benzer keyif aldığım oyunlar da oldu, ondan sonra oynadıklarım arasında da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Şu oyunu oynadım, hiçbir oyun zevk vermez oldu muhabbeti kadar bayat bir konu yok. Witcher 3 oynarken aşırı keyif aldım, ondan önce benzer keyif aldığım oyunlar da oldu, ondan sonra oynadıklarım arasında da.
    Witcher 3 bitirdiğimden beri hiçbir oyun sarmıyor

• Benide wither 3 sarmadı kardeş. Hayvan gibi oyun ama sarmadı işte.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.