Bildirim
Witcher 3 bitirdiğimden beri hiçbir oyun sarmıyor (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sana bir adet ac odyssey reçete ediyorum sabah tok karna al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher 3 aksiyon rpg olmasaydı oynardım -
Benim laptop yarım saatte açılıyor.. abartmıyorum, gerçek. Yaklaşık 7 yıllık. Gerçekten hayattan soğuyor insan. Önceki bilgisayarımız da 6 yıl kullanılmıştı her ay format atıla atıla.. en son anakart sigortası yanmıştı öyle değiştirdik
Online dersim var birazdan ama laptobu açamadığım için giremiyorum..
Edit: Tarihleri yanlış hesaplamışım 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12galatasaray12 -- 12 Kasım 2019; 16:53:42 >
7 yıllık olmasıyla alakası yok,git 120 liraya ssd alquote:
Orijinalden alıntı: 12galatasaray12
Benim laptop yarım saatte açılıyor.. abartmıyorum, gerçek. Yaklaşık 7 yıllık. Gerçekten hayattan soğuyor insan. Önceki bilgisayarımız da 6 yıl kullanılmıştı her ay format atıla atıla.. en son anakart sigortası yanmıştı öyle değiştirdik
Online dersim var birazdan ama laptobu açamadığım için giremiyorum..
Edit: Tarihleri yanlış hesaplamışım 😅 -
Witcher 3 de oynadım ama Mass effect 1-2-3 üstüne tanımam. Bu kadar karakterlere bağlandığım oyun olmadı mesela. -
Biliyorum hocam ben de anlarım az çok bu işlerden ama 7 yıl derken kastettiğim ailemin düşünce yapısıydı. Ben de teklif ettim yenisini almayacaksak küçük düzeltmeler yapayım ben diye. Güvenmezseniz başkasına yaptırın filan da dedim ama işte..
Half life oyna oyundan sonra asıl zevki o zaman kaçıyor.
Oynayacak oyun bulamıyorum
Ben de horizon zero dawn oynadığımda öyle oldum .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tekrar bitir görevlerin seçeneklerle çok farklı yerlere gidildiğini görünce şaşırıcaksın
NG+ geç ama tüm yan görevleri yap bu sefer. Oyun çok detaylı 1 kere bitirince anlamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 13 Kasım 2019; 5:20:47 > -
RL'de 4k saatim var 5-6 tane kontrolcü bozdum önerin var mı :D -
3 kere bitirdim platinledim.
Ölüm marşı zorlugunda bile bitirdim düm dlc ler dahil haritasında ayak basmadık toprak,kılıç sokmadık yaratık,takılmadığım hatun, igni ile yakmadıgım çalı kalmadı öyle bitirdim oyunu.
Hatta novigard dağlarının tepelerini bile dolaştım.Vizimadaki kraliyet sarayında aralıksız 3 saat gwent oynadım.
Hele o gwent en başta ne itici ne saçma bir oyun gelmişti bana resmen öğrenince bağımlısı oldum o arkada çalan mandolinli müziği,dağda bayırda gezerken arka fondaki güzel keman senfonisi.Witcher 3 bambaşka bir oyundur tarif edilemez yaşanır..
Allah bize 4 ü görmeyide nasip etsin..
Ama haksızlık yapma witcher 3 ten sonra güzel oyunlar yapıldı hemen söyleyeyim
1-Red Dead Redemption II
2-Asasisns creed odyssey
3-god of war 4
4-metro exodus
Bunlar kenara atılacak oyunlar değil.Hiç olmasa bile gow4 ve rdr2 bile başlı başına bir başyapıttır.Witcher ile kafa kafaya gider hatta bana sorarsan bir tık öndedirler bile..
-
-
Kingdom come deliverence
Skyrim ve Fallout New Vegas’ı bitirdikten sonra aynısını yaşadım.
Silinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 20:12:3 >
Ne zamandir durur kutuphanemde, bir turlu basina gecme firsatim olmadi.Kismetse bir ara oturucam ve bitiricem -
AYnı problemi ben de yaşadım. Witcher 3 sendromu diye geçer durum. AC:Odyssey oyna bütün DLCleri ile beraber al. Komple dolu dolu bitirmek 1 ayımı aldı baya da güzel bir RPG. -
bende senin gibiydim 30 yaşıma geldim anca sistemi toplayabildim ama hiç umurumda bile değil yaş geçti oyunlardan keyif almıyorum 30 yaşına gelmeden çalış didin iyi kötü bir sistem topla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X