Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

inFAMOUS2 den Önce İlk Oyun Oynanmalı Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben yeni ps3 aldım sadece gow 3 var şuan . İkinci oyun olarak killzone 2 alacağım yarın ancak bugün psn den infamous 2 demo indirip oynadım inanılmaz hoşuma gitti hele hele iyi karmada oynarkenki atmosferden bir anda kötü karmaya geçince oluşan değişim inanılmazdı çok hoşuma gitti.Ama ilk oyunda güzel gibi yarın onunda demosunu indirip deneyeceğim ama demolar bana göre sadece iyi yönleri gösterir.Ign-gamespot incelemeleri de okudum genel kanaat iyi ancak bide forum üyelerine sormak istiyorum.Malum birde maddi olarak zorluyor 71TL infamous2 30 tl infamous 1.Sizce direk 2 den mi başlayayım yoksa 1 den mi ? Ama dediğim gibi aynı atmosfer varsa eğer.Yoksa hiç uğraşmadan 2. oyundan başlayacağım.

• İlk oyun güzel duruyor.Oynamadım ama oynamak isterim açıkçası.Bu arada 70 lira verme oyuna.Daha bugün ikinci ele bakarken gördüm forumda 35 liraya Türkçe dublajlı var.İlk oyunda 20-25 e bulunur.İkisi 60 liraya hallolur.İmkanın varsa 2 oyunu da al(2.el) derim.
  • Ya aslında ikinci el hiç sevmiyorum.Arşivci biriyimdir birde orjinal oyunları toplamak lazım.Vatan computer de indirim varmıs şimdi baktım infamous 1 yok ama 2 51 tl.birinci oyun hiçbir markette yok ancak internetten sipraişle gettitirebileceğim galiba.Eğer herhangi bir mağazada bulan gören olursa istanbul-avrupa yakası levent çevresinde yazsında bi duamı alır
  • Gerek yok bence ben direk 2yi oynadım inanılmaz zevk verdi.Konu olarak bağlantılı olduğunu düşünmüyorum yani bir kopukluk yaşamadım.Bu arada fiyatına 71 demişsin de gerek yok bence sıfır almana ikinci el bölümünden 35-40 liraya bulabilirsin oyunu koduyla birlikte.(Ben satıyorum 35e mesela ama benden al diye demiyorum bir sürü satan var hepsi sıfır gibi )
  • infamous 2 yi aldım 1 22 TL ye geldi psnden indirim kodu çıkıyo zaten içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yahu ben 10 tl için riske girmek istemiyorum hiç :) ilk oyunu hiçbiryerde bulamadım arkadaslar sonysepetim de platinium edition var 45 tl la 2.oyun 51tl zaten http://morfare.com/asp/product/3443/Sony-inFamous-PS3-Oyunu suraya bakın saka gibi.70tl diyor ilk oyuna stokta yok gerçi ama.Neyse sitelerde olmasada mağazalarda oluyor genelde mesela god of war 3 55tl yazıyordu bimekse gittim 35tlye indirmişler fiyatı.

EDİT:OPM biraz açıkalr mısın şimdi ben vatandan infamous 2 alsam içinden ucuzluk kodu mu çıakcak ? onu nereye gireceğim cahilim biraz ps3 konusunda yardımcı olsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 27 Haziran 2012; 23:04:58 >

• geçen sene ps3çü olsaydın sony bedavaya vermişti ilk oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

infamous 2 yi aldım 1 22 TL ye geldi psnden indirim kodu çıkıyo zaten içinden

biraz açıkalr mısın şimdi ben vatandan infamous 2 alsam içinden ucuzluk kodu mu çıakcak ? onu nereye gireceğim cahilim biraz ps3 konusunda yardımcı olsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

infamous 2 yi aldım 1 22 TL ye geldi psnden indirim kodu çıkıyo zaten içinden

biraz açıkalr mısın şimdi ben vatandan infamous 2 alsam içinden ucuzluk kodu mu çıakcak ? onu nereye gireceğim cahilim biraz ps3 konusunda yardımcı olsak

Aynen içinden kod çıkıcak PSNden oyunun indirirsen 22 lira daha ucuza almış olacaksın.Ama gel ben sana içinde kodu olan infamous 2 satayım teknosadan almıştım kodu kullanmıcam 35e
  • Bence evet, Çünkü Cole'un hikayesi var ve oynanacak kadar iyi bir oyun ilk oyun.
  • Kesinlikle oynamalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyunu oynamalısınız, hikaye hemen devamından başlıyor, 2. oyundaki kişiler bağlantılı , senaryonun gizli kalmış yerleri açıklanıyor. Ayrıca döneminin en iyi oyunlarından biridir. Oynamayın diyen tipleri takmamanızı öneririm.
  • Beyler prensesstore den alacağım ik ioyunuda advantage ye taksit yapar mı ? Birde bildiğiniz başka biryer varmı ucuz olan prensestore de 30tl ilk oyun.İkinci oyun 51tl ucuz gibi.Birde pal dir değilmi oyun ?
  • İNFAMOUS 2 sevdiyseniz Prototype 2 yide seversiniz...2side aynı tarz oyunlar...infamous 2 oynadım güzeldi..protoype 2 yide arkadaşımda denedım oda güzeldi ben buaralar almayı düşünüyorumda spotçuda 110tl biraz bekleyelım birkaç aya 70e düşer diye umuyorum...ayrıca infamous 1'deki grafikleri pek beğenmedim ancak yinede story için oynanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Beyler prensesstore den alacağım ik ioyunuda advantage ye taksit yapar mı ? Birde bildiğiniz başka biryer varmı ucuz olan prensestore de 30tl ilk oyun.İkinci oyun 51tl ucuz gibi.Birde pal dir değilmi oyun ?

30 TL çok 1. oyuna.Emin ol forumdan alacağın oyun takasçılardan daha temiz olacaktır.Forumda 15 20 ye çok rahat bulunur ilk oyun.Oyunda multiplayer yok zaten o nedenle pal ntsc fark etmez.
  • Geçen sene welcome back hediyesinden infamousu bedava aldım pek beğenmedim bana sıkıcı geldi.İnfamous 2 ise eğlenceli geldi bunun demosunu oynadım bilemiyorum kendisi nasıldır.Bence sadece 2.oyunu al ama ucuza bulursan 1.oyunuda al
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

1. oyunu oynamalısınız, hikaye hemen devamından başlıyor, 2. oyundaki kişiler bağlantılı , senaryonun gizli kalmış yerleri açıklanıyor. Ayrıca döneminin en iyi oyunlarından biridir. Oynamayın diyen tipleri takmamanızı öneririm.

arkadaşa katılıyorum zaten ilk oyunu forumdan alırsanız daha ucuza alabilirsiniz ...
  • Ben neredeyse hiç sevmem böyle seri oyunların bir oyununu oynamadan diğerine atlamayı.Ama sen bilirsin yine de..Bence 1'i de kesinlikle oyna
  • İlk oyunun demosunu az önce oynadım.İlk oyundan çok daha gerideydi özellikle anti ailasing eksikliği 2.oyunda çok azdı ama ilk oyunda hiçbirşey belli olmuyor ailasing yüzünden.Ama internetteki incelemelere falan bakacağım ilk oyunun güzelse alır oynarım forumdan birinden.2.oyunu da ucuzdan bulursam direk alırım da bu prensesstore de 2.el mi oyunlar ? 1.el diye biliyorum ben ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.