Şimdi Ara

Oyunu bırakıyorum Hesap Devrediyorum diyenler buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hesaplarını vermek-devretmek isteyenler bu konu altında

Nick server lvl detaylarıyla yazarsanız sevinirim..

Misal ben mayıs 20 de askere gidiyorum 2 east 1 west hesabım var east dekiler 30 west deki 16 lvl oynamak isteyenlere duyrulur 2 hafta icinde bırakıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkshakee -- 1 Mayıs 2012; 22:29:52 >

• hepsine mi alıcısın noluyor
  • İkinci el bölümü ve bazı satış bölümleri dışında, forum üzerinden gerçek para ile satış yapmak yasaktır.Başlıktan ve içerikten "satış" ibarelerini kaldırırsanız, hesaplarını devretmek isteyenler konuya yazabilir.Aksi taktirde konu kural dışıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkshakee

Oyunu bırakan arkadaslar hesaplarını vermek isteyenler satmak isteyenler bu konu altında yazarlarsa hesap almak istiyorum sabit konu olursa sevinirim..

Sen hesap alıcaksın diye konuyu üst konumu yapıcaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

İkinci el bölümü ve bazı satış bölümleri dışında, forum üzerinden gerçek para ile satış yapmak yasaktır.Başlıktan ve içerikten "satış" ibarelerini kaldırırsanız, hesaplarını devretmek isteyenler konuya yazabilir.Aksi taktirde konu kural dışıdır.

oo hocam senin buralarda ne işin bu arada bu arada yönetici konumuna yükselmişsin hayırlı olsun.

/>
  • quote:

İkinci el bölümü ve bazı satış bölümleri dışında, forum üzerinden gerçek para ile satış yapmak yasaktır.Başlıktan ve içerikten "satış" ibarelerini kaldırırsanız, hesaplarını devretmek isteyenler konuya yazabilir.Aksi taktirde konu kural dışıdır.

Tmm hocam pardon bilmiyordum dedigin gibi degistiriyorum suan yazıyı

Hayır ben hesap alıcam diye ust konu olsun demiyorum ama alıcak arkadaslar icin ust konu olabilir cogu kişi oyunu bırakıyor ve hesaplar gume gidiyor neden degerlendirilmesin ki?

Cogu kişi yeni hesap acıp 1 den baslıyor ne gerek var oyunu bırakmıs o kadar 30 lvl hesap varken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

oo hocam senin buralarda ne işin bu arada bu arada yönetici konumuna yükselmişsin hayırlı olsun.

Bakınıyordum öyle, denk geldim.Şubat ayında da kutlamıştın Revelations konusunda.Uzak kaldın, unutmuşsun, uğra arada

• arkadaşlar oyuna ilk başladığım zaman ki hesabımı bedavaya vermek istiyorum,
    nicki : mc4c3m1
    server: east
    açık olan herolar hatırladığım kadarıyla: swain,tryn,evelynn,veigar,ashe,annie,master yi.
    leveli: 15 veya 16 idi sanırım. isteyen kişilere verebilirim. pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

hepsine mi alıcısın noluyor

Eu&West yada EU&Nordic de 30 lvl temiz 1 hesap varsa talibim ranked solo duo icin 1 hesap lazm duyrulur..
  • İlk defa görüyorum böyle bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

İlk defa görüyorum böyle bir konu.

Tmm işte isabet olmuş oyunu bırakıcak olursan geride kalan hesabın aktif olur 1 başkasına verirsin fena mı?
  • herkese hayırlı satışlar.
  • Konu up!
  • konu up!
  • quote:

Oyunu bırakan arkadaslar

Misal ben mayıs 20 de askere gidiyorum 2 east 1 west hesabım var east dekiler 30 west deki 16 lvl oynamak isteyenlere duyrulur 2 hafta icinde bırakıcam..

hocam 30 lvl hesaplardan birini isterim
  • Oyunu bırakan arkadaşlar lütfen bildirsin yoksa lol hesabı yok diye öleceğiz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklıolanadam

quote:

Oyunu bırakan arkadaslar

Tmm 15-20 mayıs arası forumdan pm atarım giderken alırsın yalnız 30 lukların 2side east de ve birinde deli champ var 15 tane falan 2 rune sayfası 1i full ap digeri full ad..

• quote:

quote:

quote:

Oyunu bırakan arkadaslar

Tmm 15-20 mayıs arası forumdan pm atarım giderken alırsın yalnız 30 lukların 2side east de ve birinde deli champ var 15 tane falan 2 rune sayfası 1i full ap digeri full ad..

Hocam pm attım bakarsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Oyunu bırakan arkadaslar

sazan.avi değilse çok mutlu olurum dua ederim hergün

• Konuyu niye upluyorsun ki zaten gereksiz bir konu oyunu bırakıcak/hesabını devredecek olan kişi"Ay hesabım aktif kalsında beleşe veriyim"demez...

Edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePsych0 -- 3 Mayıs 2012; 19:28:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.