Şimdi Ara

oyunu bırakmak için ne yapmak lazıMm?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şu an knightıbırakmaya çalışıyorum ama bana zor geliyor çünkü içimden al yeni şifre aç yeni bi adam ve kas onu lvl 60 yap ve coş diyor ama işte yapmak istemiyorum kendine hakim ol ama söyliyim knightı bırakmak çok zor
  • 1- gir bilgisayra

2-oyuna gir shoutdan ıd ve şifreni yaz ve sonra itemlerni magic anvilde yak !!!

3- bilgisayarıma gir ::program ekle veya kaldır

4-ordan oyunu sil

5-kafanı biyerlere vur unutursun

6-işte oyunu bıraktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 5 Haziran 2006; 22:09:56 >
  • Walla bence oynamaya basladıktan sonra bırakamıyon.Ben bırakmaya karar werdim ama 2 gün sonra tekrar basladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

1- gir bilgisayra

2-oyuna gir shoutdan ıd ve şifreni yaz ve sonra itemlerni magic anvilde yak !!!

3- bilgisayarıma gir ::program ekle veya kaldır

4-ordan oyunu sil

5-kafanı biyerlere vur unutursun

6-işte oyunu bıraktın

buda güzel bi fikir biz türkler ne kadar yaratıcıyız

• Ne Saçma Saçma Konuşmalar yaa.. Sen Bu Kadar mı Hakim Değilsin Kendine.. Ben bigün Düşündüm Bu oyun için nelerden vazgeçtiğimi ve o gün bıraktım. En Önemlisi Zaman. Oturuyorsun Saatlerce lvl Kas, İtem Kas.. Ben Bıraktım Valla Kendine Hakim değilsen Bunu Bırak Başkasına Başlarsın..
  • sen bu oyun nu bırak kamasın kardeş ım ben bırakamadım psıkolog annem war o bana yardım ettı o halde bırakamadım sen nası bırak can kı pc de sıldım oyun nu ewden kaçtım ınt de ark de oynadım :( ama bırakmadım oyun nu ıste ne yapalım sımdı de kore serwer ına basladım yawas yawas kore ı de unutmaya calısıom ıns bırakırım
  • bütün itemlerini sil bi kaç lwl düş knight online ı sil pc den başka online oyunlara takıl vs.
  • bütün itemlerini dagıt lvlını 2 lvl kadar düşür yani kasma istegi olmasın oyunu kapat sonra hem setup ını hem knight online ı sil dışarı çık hava al geri gel
  • oyundan soğumanın gzl yolu ya lvl kasmaktan sıkılcaksın ya lvl düşüceksin kasmaya üşeniceksin.emeklerinin boşa gittiini görünce ztn bıkarsın..
    ama daha da gzl yolu başka bi online oyun oynıcaksın :)
  • premium almazsan yakında bırakırsın oyuna giremediğin için :) (oyun ilerki zamanlarda tahminimce tamamen ücretli olacak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi_On3

arkadaşlar... ben bu günlerde bayaa bi knight oynamaya başladım ve pc kopat oldum 2 günde 51 oldum ((ama ss koymayı bilmiorm),) knight ı bırakan arkadaşlara sorum genelde oyunu silmekle başla diolar .... yorumlar ........

bırakamassın yada japonyaya git orda knight hastanesi var mış ciddi bırakmak isteyenler orda muayene oluyo
  • roqueerdenay ben sallıosam ne oliim sen bana ss koymayı öğret arkdaşlarımın da msnlerini veriim sor

• quote:

Orjinalden alıntı: chash

premium almazsan yakında bırakırsın oyuna giremediğin için :) (oyun ilerki zamanlarda tahminimce tamamen ücretli olacak)

kesinlik oyun paralı olıcak yani bu şüpe söylenti deyil bi sitede okumuştum tekrar bulursam sizinle paylaşırım. Ha bide oyun paralı olunca oto bırakırsın sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi_On3

arkadaşlar... ben bu günlerde bayaa bi knight oynamaya başladım ve pc kopat oldum 2 günde 51 oldum ((ama ss koymayı bilmiorm),) knight ı bırakan arkadaşlara sorum genelde oyunu silmekle başla diolar .... yorumlar ........

oyunu sil arkların söylediği gibi silk road oyna biyandan knight ı unutursun ama diyer yandan silk road a bağlanırsın ama illa bırakıcaksan silk road a başla

• carı sat al bi ps2 ohh otur topla elemanları (ark) ne halt edersen et yok lvl yok item boş işler bunlar fani işler.
    Ben öle yaptım.Çok da rahatım karışan yok laf söleyen yok ne öle saatlerce pc karşısında zombi gibi oluyo bi süre sona insan ...
  • Charı tanıdığın bi' arkadaşına ver (Forumdan birine değil, gerçekte tanıdığın) artık kendi kendine ben bu oyunu oynamayacağım diye kabullen o zaman bırakırsın.
  • git knight hakkında ne kadar kötü haber varsa oku senin başına gelebileceğinide düşün sonrada başka şeylerle uğraş unutursun 1 haftaya............
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.