Şimdi Ara

oyunu bırakmak için ne yapmak lazıMm?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar... ben bu günlerde bayaa bi knight oynamaya başladım ve pc kopat oldum 2 günde 51 oldum ((ama ss koymayı bilmiorm),) knight ı bırakan arkadaşlara sorum genelde oyunu silmekle başla diolar .... yorumlar ........

• BU senin iradene kalmış bişey. İradene hakim olabilirsen rahat bırakırsın..
  • Charın ID ve şifresini bana ver oyunu bırakmış olursun ne oldu diye sorarlarsa hacklendim fln dersin

Gerçek diyorum charlara bakarım ben.
  • Kanka
    quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Charın ID ve şifresini bana ver oyunu bırakmış olursun ne oldu diye sorarlarsa hacklendim fln dersin

Gerçek diyorum charlara bakarım ben.

Arkadaşım sen CHAR YURT BAŞKANI MISIN (çocuk yurtlarını gibi ) Bu arada eğer bırakmayı başarabilirsem sana kesin yolunu açıklarım bence oyunu sil charın dursun bi 5 ay oynama (başarabilirsen müthiş olur)bence artık knightı unutmuş olursun.Ben denemeye çalıştım ama knightı tam silecektim elim titremeye başladı
  • SANA TAVSİYE OYUNUN ÇOK PSİKOSU OLMAMAK LAZIM BENİM YİĞENİM KAFAYI BOZMUŞ KNIGHTA GİRMEDİMİ KLAVYEYİ YUMRUKLUYO BÖYLE ARKADAŞLARA TAVSİYE Bİ KAÇ GÜN OYNAMAYINCA ZATEN İÇİNİZDEN GELMİYO ÇIKIN DIŞARI ÇITIR ÇITIR KIZLAR VAR EĞER ODA OLMADI KNIGHTI SİLİP ARKADAŞLARINIZLA YADA BAŞKA HOBİLERİNİZLE VAKİT GEÇİRİN.
  • zaten annem klavyeyi alıo artık... ama ss koymayı öğretseniz pls
  • id ve passwaord unu yyaz buraya

serverıda yaz

işte bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ANNENİN KLAVYEYİ ALMASI NE FARK EDERKİ SEN KENDİNİ ÇOK KAPTIRDIYSAN GİDER İNT.CAFEDE KAÇAK OYNARSIN

BU ARADA YAŞ KAÇ ANNEM FALAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOUCH_MY_FEAR

ANNENİN KLAVYEYİ ALMASI NE FARK EDERKİ SEN KENDİNİ ÇOK KAPTIRDIYSAN GİDER İNT.CAFEDE KAÇAK OYNARSIN

katılıyorum.Bu knightı bırakmak için bir çözüm değil dış ülkelerde(amerika gibi)çocukları pisikoloğa götürüyorlar bu bağımlılıkları yüzünden annene bu notumu iletirsen sevinirim

• herseyın dogrusunu kendın bulacaksın bırakmak kolay yeterkı sureklı olsn
  • yaş : 19 ama annem karşıo öss ye girerken bilerek ankara yazdım istemedi
  • [:DKNIGHT EMPİRE YI ÇOLUK ÇOCUK OYNUYODA ÇOCUKLAR OKULDAN ÇIKIYO EZİK ÇARLARIYLA SERVERLARI DOLDURUYOLAR
  • 19 yaşında da eziq olunuosa !!!!!
  • en iyisi sev bi kız bak bakalım bırakıyomusun bırakmıyomusun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

en iyisi sev bi kız bak bakalım bırakıyomusun bırakmıyomusun..

KO aşkı başkadır :P
    ben nasıl bıraktıgımı anlatayım baktım kı warroır umu zar zor kastım o kadar emek tamam guzel 60 oldum
    boss falan kesıodum kendı capımda ama saglam ıtem yok adamlara bakıorum ellerınde +8 raptor lar
    +9 toto lar zaten oynayasım gelmıo ;charı bıraktım ama dayanamadım yıne rouge kasııodum 58 te koxp tan ban yedım ıstedıgınz kadar deyın koxp kullandım oynarsam tekrar yıne kulalnırım ınankı bu oyunda gm destegı olan edit ler cok sayıda adam banlanınca bıraktım bnde su an mutluyum oynamıorum counter a dondum tekrar onlıne den bolesı daha guzel saygılar

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 6 Haziran 2006; 0:07:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi_On3

arkadaşlar... ben bu günlerde bayaa bi knight oynamaya başladım ve pc kopat oldum 2 günde 51 oldum ((ama ss koymayı bilmiorm),) knight ı bırakan arkadaşlara sorum genelde oyunu silmekle başla diolar .... yorumlar ........

sallama ben 3 günde 35 oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

en iyisi sev bi kız bak bakalım bırakıyomusun bırakmıyomusun..

cok dogru hemen bırakırsın wallha etkili pi panzehir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

quote:

Orjinalden alıntı: TOUCH_MY_FEAR

ANNENİN KLAVYEYİ ALMASI NE FARK EDERKİ SEN KENDİNİ ÇOK KAPTIRDIYSAN GİDER İNT.CAFEDE KAÇAK OYNARSIN

katılıyorum.Bu knightı bırakmak için bir çözüm değil dış ülkelerde(amerika gibi)çocukları pisikoloğa götürüyorlar bu bağımlılıkları yüzünden annene bu notumu iletirsen sevinirim

• bütün idlerde ne idin varsa hepsindeeki tüm itemleri ya bas çatır çutur yansın yada eziğin tekine ver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.