Şimdi Ara

Oyunu bıraktık ama sizleri unutmadık =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Türk crater fanları uzun zaman oldu buraya girip mesaj atmayalı.
    Nasılsınız bu arada yeni arkadaşlara uyum sağlayabilmeleri açısından başarılar dilerim eski arkadaşlarıma da kolaylıklar dilerim exp kasmada (=

Aldığım istihbarata göre bizim gosp gene bir bug bulup cratera coşkuyu vermiş

ulen zaten nerde illegal iş var orda bizim Türkler var

şimdilik bu kadar uzun zaman sonra bir mesaj atmak güzel oldu

• hileyi gosp degil doancan44 ün bi arkadaşı ve m-e-m buldu
    hileyi benden sonra ögrendiği kesin ama
    foruma ilk geldigimde vardın sen hayal mayal hatırlıyorum bi turnuvan vardı
  • Ben hatırlıyorum seni.Cratere döndün mü yoksa sadece hal hatır sormaya mı geldin?
  • hehe battlex-star bende seni hayal meyal hatırlıyorum mayıstan beri girmiyorum yav ne kadarda uzun zaman geçmiş

geçen sene bu zamanlar dh pokemon craterla yatıp craterla kalkardık ne günlerdi yav

hasanın ağalık taslamasını bile özledim be
  • evet nisanda devam ediyordu turnuva.
    ne turnuvaydı ama çokda uzun sürmüştü turnuva.ilgi ile takip ediyordumn gelişmeleri turnuvanla ilgili olanları ozaman

vay ne güzel günlerdi.

umarım daha sık gelirsin buralara.
  • Turnuva açmayı düşünüyomusun bu aralar millet efsanelere ayrı bir önem vermeye başladı
    o zaman turnuvayı kazandıgın takımı gördümde bana komedi geldi full shiny bir team ghost team karşısında felç kalırdı herhalde
    Edit : hile olmadan önceki en büyük turnuva hidayet kurnazınkiydi hoş o da pek el emeğiyle kasılmış bi poke degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattLeStaR-XX -- 20 Ekim 2007; 0:26:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis_serhat

Selam Türk crater fanları uzun zaman oldu buraya girip mesaj atmayalı.
    Nasılsınız bu arada yeni arkadaşlara uyum sağlayabilmeleri açısından başarılar dilerim eski arkadaşlarıma da kolaylıklar dilerim exp kasmada (=

Aldığım istihbarata göre bizim gosp gene bir bug bulup cratera coşkuyu vermiş

ulen zaten nerde illegal iş var orda bizim Türkler var

şimdilik bu kadar uzun zaman sonra bir mesaj atmak güzel oldu

Hoşgeldin.Ama senin turnuvanın daha iyisi oldu ama sanırım bitmedi.

• ghostly pokeler yasaktı turnuva kuralı olarak.

bitmişdi turnuva

ama enteiblazikenmi ne kazanmışdı tam hatırlamıyorum galibi ama.finalde vardı onu hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhosT_Rider33 -- 20 Ekim 2007; 0:28:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattLeStaR-XX

Turnuva açmayı düşünüyomusun bu aralar millet efsanelere ayrı bir önem vermeye başladı
    o zaman turnuvayı kazandıgın takımı gördümde bana komedi geldi full shiny bir team ghost team karşısında felç kalırdı herhalde
    Edit : hile olmadan önceki en büyük turnuva hidayet kurnazınkiydi hoş o da pek el emeğiyle kasılmış bi poke degildi

O zamanın şartları shıny ve darkı gerektiriyordu.Ama kadro şimdiye göre hakikaten kötü.
  • bu saatte bile hızınız harika dostlar çok hızlı post atıyorsunuz

battle x star yok turnuva yapmayı falan düşünmüyorum ben jübilemi de yaptım pokemonlarıda turnuvayla dağıttım elimde pek bişi kalmadı kalsada ben girmiyom ki hesaba

Aykut turnuva olsunda değil benimkinden dünyadaki tüm turnuvalardan bile güzel olsun yeterki olsun inanın turnuvasız bir pokemon crater çok sıradan görünüyor bana sizi bilmem ama bana göre cratera heyecanı turnuvalar getirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.