Herkez Kendine İyi baksın arkadaslar oyunu bıraktım artık real hayata doncem iyişallah sizde dönersiniz.ALLAHA emanet olun sağlıcakla kalın Bye
NOT:SON YAZIM
bende bıraktım böylesi çok daha iyi oldu
Bedavaya verseydin ya
Senin için hayırlı olur inş.
quote:
Orjinalden alıntı: AhulahnaH
Herkez Kendine İyi baksın arkadaslar oyunu bıraktım artık real hayata doncem iyişallah sizde dönersiniz.ALLAHA emanet olun sağlıcakla kalın Bye
NOT:SON YAZIM
tebrikler dostum ne diyelim
Bende bıreakdım hayatım düzldi
ne dıyelım hayırlısı ama bu oyunun bana zararı yokkı arada bır gırıyorum oda gece ama bagımlıysan bırakcaksın su an premımyumsuzlar oyuna gıremıyor dıye ellı kere denıyor bırak ya gırmezze gırmesın
ii yapmıssın bırka gitsin
İyi yaptın
ne item verdin?
lan o ıtemlerı satar hangı serverdaysan gb satardın en azından emeğının parasını alırdın zuauauhauhauh ama ıste dusunen yok kı o kadar uras sonra bırıne wer pehh
ama bıraktın cok ıyı oldu
Oyunu bırakmışlığım var sadece seyrediyorum ve hayatım da düzene girdi. busayede.
quote:
Orjinalden alıntı: skeleto031
lan o ıtemlerı satar hangı serverdaysan gb satardın en azından emeğının parasını alırdın zuauauhauhauh ama ıste dusunen yok kı o kadar uras sonra bırıne wer pehh
Hala parayı düşünüyorsun ... Yazık ...
Bu oyunun bağımlısı diyen kardeşlerime burdan birşeyler demek istiyorum..Bu oyuna başlayanlar oyun bağımlısı olarak başlamadı....Bizde zamanında irademe sahip çıkarım günde şu kadar az saat oynuyorum vs. vs....İlerde öyle bir hükmedecekki sana sen ona deil o sana hükmedecek...O yüden bağımlı değilim diyerek kendimizi kandırırız.İlerde böyle birşey olmamasıın istiyorsak az deil HİÇ oynamaıyacağız...
quote:
Orjinalden alıntı: skeleto031
ama bıraktın cok ıyı oldu
Allah sana yardım etsin en iyisini yapmış...
bide şu yandan bak;eğrki verdin itemler değrli ise adamda bağımlı olacak :S :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme