Şimdi Ara

Oyunu Bıraktım Bütün itemleri 1 coindne eziğe verdim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkez Kendine İyi baksın arkadaslar oyunu bıraktım artık real hayata doncem iyişallah sizde dönersiniz.ALLAHA emanet olun sağlıcakla kalın Bye

NOT:SON YAZIM

• bende bıraktım böylesi çok daha iyi oldu
  • Bedavaya verseydin ya

Senin için hayırlı olur inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhulahnaH

Herkez Kendine İyi baksın arkadaslar oyunu bıraktım artık real hayata doncem iyişallah sizde dönersiniz.ALLAHA emanet olun sağlıcakla kalın Bye

NOT:SON YAZIM

tebrikler dostum ne diyelim
  • Bende bıreakdım hayatım düzldi
  • ne dıyelım hayırlısı
    ama bu oyunun bana zararı yokkı arada bır gırıyorum oda gece
    ama bagımlıysan bırakcaksın
    su an premımyumsuzlar oyuna gıremıyor dıye ellı kere denıyor bırak ya gırmezze gırmesın
  • ii yapmıssın bırka gitsin
  • İyi yaptın
  • ne item verdin?
  • lan o ıtemlerı satar hangı serverdaysan gb satardın en azından emeğının parasını alırdın zuauauhauhauh ama ıste dusunen yok kı o kadar uras sonra bırıne wer pehh

ama bıraktın cok ıyı oldu
  • Oyunu bırakmışlığım var sadece seyrediyorum ve hayatım da düzene girdi. busayede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

lan o ıtemlerı satar hangı serverdaysan gb satardın en azından emeğının parasını alırdın zuauauhauhauh ama ıste dusunen yok kı o kadar uras sonra bırıne wer pehh

Hala parayı düşünüyorsun ... Yazık ...
  • Bu oyunun bağımlısı diyen kardeşlerime burdan birşeyler demek istiyorum..Bu oyuna başlayanlar oyun bağımlısı olarak başlamadı....Bizde zamanında irademe sahip çıkarım günde şu kadar az saat oynuyorum vs. vs....İlerde öyle bir hükmedecekki sana sen ona deil o sana hükmedecek...O yüden bağımlı değilim diyerek kendimizi kandırırız.İlerde böyle birşey olmamasıın istiyorsak az deil HİÇ oynamaıyacağız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skeleto031

lan o ıtemlerı satar hangı serverdaysan gb satardın en azından emeğının parasını alırdın zuauauhauhauh ama ıste dusunen yok kı o kadar uras sonra bırıne wer pehh

ama bıraktın cok ıyı oldu

Allah sana yardım etsin en iyisini yapmış...
  • bide şu yandan bak;eğrki verdin itemler değrli ise adamda bağımlı olacak :S :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.