Şimdi Ara

Oyunu bitirenler anlaşılmayan noktaları tartışalım konuşalım (spoiler içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar prophet ölüyo diyolar, öyle mi? bir de nomad ve sayko 3. oyunda olursa güzel olur.
  • tmm peki prophet neden delirdi? lochart la ne sorunu var bu prophet ın?
    hargreave bizim dostumuz mu? en son ameliyat masasında bizi öldürmeye kalktı giysiyi o alıcaktı dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1645 -- 27 Mart 2011; 22:33:16 >
  • adamın konuşmaması sanki eskiden veri varmış gibi.
    Hatırlarsanız adam gemideyken "Biri ona bu kadar çok viski içme.İyisen kafanı salla diyordu"
    Sanırım konuşmasında bir problem var adamın önceden.
    Ancak oyunda öyle bölümler varki neredeyse ağlıyacakdım yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcmemo

adamın konuşmaması sanki eskiden veri varmış gibi.
    Hatırlarsanız adam gemideyken "Biri ona bu kadar çok viski içme.İyisen kafanı salla diyordu"

problemli adam alcatraz zaten kaburgaları falan kırıkmış doktor dedi ya.
    neresi ağlamaklı olan yer zorluk açısından mı yoksa senaryodanmı?
  • ben ilkini çok sevmeme rağmen bunu sevemedim, sürekli askerlerle beraber tatatatata gideceğimize tek olsaydık, oyun gizemli , gerilimli olsaydı keşke.. hele o lazca konuşan asker nedir yaa :(
  • bu arada nanosuit 2 sadece prophetınkimi ? yani Hargreave nin kendine yaptığı giysi ? çünki sadece prophetın giysisini istiyordu. Hargreave nin evinde birsürü nanosuit vardı. alcatrasın 2 defa kalbi duruyor oyunda. Hargreave sanki giysiyi uzaylıların dokusundan yapmış . çünki uzaylılar emp çok veriyordu . ve spor kulelerinde etkileşime giriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 27 Mart 2011; 23:43:52 >
  • Oyunun zorluğundan değil.Videolar olsun, hikayesi olsun.Bir türkün böyle birşeyi ortaya çıkmarsı etkiledi.
    quote:

Orijinalden alıntı: Emre_1645

quote:

• quote:

quote:

tekrar başladım oyuna . evet ilk baştan beri konuşmuyor. ve orada adam alcatras bu gün pek konuşkan değil öyle değilmi ağam kafanı sallasan yeter diyor . yani normalde konuşuyor

• oyunun son bölümünü nasıl geçip bitirecez anlamadım gitti yerde sürünüyor ayağa kalkıyom ordan gerisini yapamadım bir trülü :)
  • Son sahneyi diyorsan ileri tuşu ve belli süre sonra zıplama tuşa basman gerekiyor. Zaten ne yapman gerektiği ekranda yazıyor
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim dün gece ve anladıklarımı akratayım size;

Prophet fizik olarak kafasına sıktığı zaman ölüyor. Ama prophet Alcatraz'a verdiği nano suit içerisinde kendinden ruhundan diyelim artık bir parça bişeyler kalmış halde oluyor buna prophet de şaşırıyor bilmeden yapıyor yani bunu ve Alcatraz ile ayağa kalkan nano suit içerisinde her daim bize görevleri veren o dijital ses de prophet in sesi. Yani o bize sürekli hayatta kal asker kalk şimdi ölmek zamanı değil gibi laflar ediyor. Hatta arada yüzünü dijital şekilde gösteriyor Prophetin.
    Bu bir nevi çift kişiliğin tek bedende hayat bulması gibi birşey oluyor.

Soulreaver Legacy of Kain serisini bilenler bilir oyun sonunda da aynı şey olmuştu kain ile Raziel bir olmuştu onun gibi birşey...

Neyse tüm olayı anladım da kafama takılan noktalar;

1- Hargreave sef baskını sonucu oracıkta ölüyormu? yani yaşam destek ünitesi parçalanıyor herhalde o yıkımdan sonra? burası birinci akıbeti bilinmeyen nokta.
    2- Lockhart'ı camdan aşağı atıyoruz sonra herifler bastırıyor kaçmak zorunda kalıyoruz ama ben orada lockhart'a camdan aşağı baktığımda hala yerde can çekişiyordu yani ölmemişti! Bence Lockhart oracıkta ölmüyor...3.ncü oyunda karşımıza çıkabilir.
    3- Prophet'in adadan kaçışını gösteriyor. Denizde yüzerek New York'a çıkıyor ve geç kaldım meğer herşey Newyork daymış gibilerinden laflar ediyor. Peki o zaman bu lanet olası adamlara ne oldu? İnsan bir ipucu gösterir ayı be Crytek :) Pysco ve Nomad adaya Propheti kurtarmak için geri döndüler. Peki Prophet tek başına kurtulup Newyork'a Çıktıysa O zaman Nomad ve Pysco'ya ne oldu?
    Bence bu 3ncü oyunda işlenebilir. Büyük ihtimal ile Nomad ve Pysco da o adaya döndükten sonra ölüyorlardır. Çünki Prophet Hargover'e ofisinde bağırıp çağırıyor adamlarım senin yüzünden öldü diye...

Arkadaş oyunda uyuz olduğum noktalar;

1-Oyun sonunda tam gaza geliyoruz uzaylı core a giriyoruz ilk oyundaki gibi değişken ortamlar göreceğimizi beklerken şak diye oyun orda bitiverdi...
    2-Oyun sonunda ne bir Boss var ne bişey bırakın oyun sonunu oyun boyunca Boss yok ilk oyunda güzel boss lar vardı...
    3-Oyun bitti Ulan Cast yapın madem filim gibi yaptınız oyun sonuna da güzel bir cast yazıları çıksın (el ile manuel olarak yazılara jenerik kısımıondan bakıldıpını biliyorum) ama sonunda otomatik olarak çıkmalıydı bence...
    4-Oyunda Boss yok Tag topu yok En güçlü silah yok (sanırım silah olun sloganı buradan çıkıyor en gçlü silah nanosuit oluyor)

Neyse aklıma gelenler bunlar. Ümit ederim ki Nomad ve Pysco yu 3ncü oyunda görürüz...

Kalın sağlıcakla...

• Yazdığın yazıda azda olsa spoiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Yazdığın yazıda azda olsa spoiler var.

Yazdığım oyunu bitirmeyenler için baştan sona spoiler zaten.

Konunun başlığı: Oyunu bitirenler anlaşılmayan noktaları tartışalım konuşalım (spoiler içerir)

Bu konuya oyunu bitirmeyen adam zaten girmez. Ben girmedim dün gece bitirince girdim.
  • senaryo açısından oyun harika başlamıştı ama oyun bittiğinde geride çok soru işareti bıraktı belki exp vs gelir ve senaryodaki açıklar kapanır ama oyun mütişti finali hariç finali çok kuru olmuş.
    oyunun sonunuda anlamış değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar oyunu bitirdim dün gece ve anladıklarımı akratayım size;

Prophet fizik olarak kafasına sıktığı zaman ölüyor. Ama prophet Alcatraz'a verdiği nano suit içerisinde kendinden ruhundan diyelim artık bir parça bişeyler kalmış halde oluyor buna prophet de şaşırıyor bilmeden yapıyor yani bunu ve Alcatraz ile ayağa kalkan nano suit içerisinde her daim bize görevleri veren o dijital ses de prophet in sesi. Yani o bize sürekli hayatta kal asker kalk şimdi ölmek zamanı değil gibi laflar ediyor. Hatta arada yüzünü dijital şekilde gösteriyor Prophetin.
    Bu bir nevi çift kişiliğin tek bedende hayat bulması gibi birşey oluyor.

Soulreaver Legacy of Kain serisini bilenler bilir oyun sonunda da aynı şey olmuştu kain ile Raziel bir olmuştu onun gibi birşey...

Neyse tüm olayı anladım da kafama takılan noktalar;

1- Hargreave sef baskını sonucu oracıkta ölüyormu? yani yaşam destek ünitesi parçalanıyor herhalde o yıkımdan sonra? burası birinci akıbeti bilinmeyen nokta.
    2- Lockhart'ı camdan aşağı atıyoruz sonra herifler bastırıyor kaçmak zorunda kalıyoruz ama ben orada lockhart'a camdan aşağı baktığımda hala yerde can çekişiyordu yani ölmemişti! Bence Lockhart oracıkta ölmüyor...3.ncü oyunda karşımıza çıkabilir.
    3- Prophet'in adadan kaçışını gösteriyor. Denizde yüzerek New York'a çıkıyor ve geç kaldım meğer herşey Newyork daymış gibilerinden laflar ediyor. Peki o zaman bu lanet olası adamlara ne oldu? İnsan bir ipucu gösterir ayı be Crytek :) Pysco ve Nomad adaya Propheti kurtarmak için geri döndüler. Peki Prophet tek başına kurtulup Newyork'a Çıktıysa O zaman Nomad ve Pysco'ya ne oldu?
    Bence bu 3ncü oyunda işlenebilir. Büyük ihtimal ile Nomad ve Pysco da o adaya döndükten sonra ölüyorlardır. Çünki Prophet Hargover'e ofisinde bağırıp çağırıyor adamlarım senin yüzünden öldü diye...

Arkadaş oyunda uyuz olduğum noktalar;

1-Oyun sonunda tam gaza geliyoruz uzaylı core a giriyoruz ilk oyundaki gibi değişken ortamlar göreceğimizi beklerken şak diye oyun orda bitiverdi...
    2-Oyun sonunda ne bir Boss var ne bişey bırakın oyun sonunu oyun boyunca Boss yok ilk oyunda güzel boss lar vardı...
    3-Oyun bitti Ulan Cast yapın madem filim gibi yaptınız oyun sonuna da güzel bir cast yazıları çıksın (el ile manuel olarak yazılara jenerik kısımıondan bakıldıpını biliyorum) ama sonunda otomatik olarak çıkmalıydı bence...
    4-Oyunda Boss yok Tag topu yok En güçlü silah yok (sanırım silah olun sloganı buradan çıkıyor en gçlü silah nanosuit oluyor)

Neyse aklıma gelenler bunlar. Ümit ederim ki Nomad ve Pysco yu 3ncü oyunda görürüz...

Kalın sağlıcakla...

kafana takılan noktalar:
    1)bende bilmiyorum hargreave e nolduğunu
    2)evet yerde süründüğünü gördüm bende lochartın hatta ölmedi diye 2 tane daha sıktım sonra hareketsiz kaldı yadi öldü KESİNLİKLE ÖLDÜ LOCHART...
    3)evet prophet hargreave e bağırıyo ama aztec ve jester için söylüyo bunları. bencede 3. oyunda nomadle sayko olsun. alcatraz kim ya dünün çocuğu new yorku kurtarıyo
    uyuz olduğun noktalar:
    1)evet ya crysis 1de baya büyük bişey gelmişti...
    2)galiba bunların boss ları sinyalcı varya onlar. sinyalcilerde kolay kolay ölmüyo..
    3)benim için farketmez
    4)evet en güçlü silah tabiki nanosuit

• Herifin sesi polat alemdarın dublajcısına benziyor yoksa omu sanırsam ?
  • Ya özledim saykonun ana bacı sövmesini sonra korelilerin küfürlerini "ÖLECEKSİN YANKİİİİ !" lafını saykonun "ben ingilizim seni aptal" demesini herşeyi özledim Bide crysis 2'de Crysis 1deki gibi warhead türü bişey çıkacak mı ?
  • Lochart'ı Polat'ı Seslendiren Umut Tabak Seslendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Yazdığın yazıda azda olsa spoiler var.

Yazdığım oyunu bitirmeyenler için baştan sona spoiler zaten.

Konunun başlığı: Oyunu bitirenler anlaşılmayan noktaları tartışalım konuşalım (spoiler içerir)

Bu konuya oyunu bitirmeyen adam zaten girmez. Ben girmedim dün gece bitirince girdim.

Halklısın. Benim kafa o saatte nereye gittiyse bu konunun oyunun bitirenler için olduğunu unutmuşum.
  • quote:

quote:

arkadaş sivillerden bahsediyor galiba ben sivillerin konuşmasından çok etkilendim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.