install ederken oyunu orjinal cd sinde hata mesajı verdi. Tec support bölümüne baktığımda wow un ilk başta 4 cd olarak çıktığını sonraları ise cd sayısının arttığını yazıyo.fabrikada bu cdlerin karışmış olduğunu söylüyo ve yenisiyle değiştirin diyo. Muhtemelen türkiyeye gelen yeni partide problem var. Bunun bir çözümünü bilen varmı. Oyunu siteden indirsem ve kursam elimdeki verilen authentication key ile oyuna girip oynıyabilirmiyim. Yani siteden indireceğim oyun orjinal oyun mudur cevaplarınızı bekliyorum
Eğer KOCAELİ Gebze oturuyorsan yada buraya yakınsan ( İstanbul un Anadolu yakası ) sana son patch de dahil harddiskine yükliyelim. Gel hiç uğraşma kurmak için
mecnun saol ank da oturuyorum
O zaman oray arkadaşımızdan yardım iste bi belki yardımcı olabilir ( oda Ankarada olması lazım dı )
bende de 4.cd de hata veriyordu, dosyalara sağ tıklayıp değiştirilme tarihlerini kontrol et, gerçi komik benimkilerin hepsi aynıydı ama olmadı, ben de internetten indirdim clientleri.
bir çözüm buldum aynı şeyle karşılaşan ark lar için yazıyorum. Oyunu internetten indirmek çok uzun sürüyo. 2.86 GB. Oyunu internetten indirmeye başladım. Oyun bir dosya açıyo ve indirilecek olan dosyaları burda oluşturuyo. Aynı dosyalar 5 tane kurulum cd sine dağılmış durumda. Çalışan cd lerdeki dosyaları oyunun açtığı dosyaya kopyaladım. Sonuçta saatlerce sürecek download yaklaşık 1 saat sürdü
quote:
Orjinalden alıntı: tantuni1
bir çözüm buldum aynı şeyle karşılaşan ark lar için yazıyorum. Oyunu internetten indirmek çok uzun sürüyo. 2.86 GB. Oyunu internetten indirmeye başladım. Oyun bir dosya açıyo ve indirilecek olan dosyaları burda oluşturuyo. Aynı dosyalar 5 tane kurulum cd sine dağılmış durumda. Çalışan cd lerdeki dosyaları oyunun açtığı dosyaya kopyaladım. Sonuçta saatlerce sürecek download yaklaşık 1 saat sürdü